Καλύτερα ευχέλαιο αντί για ανασχηματισμό
29/05/2014 08:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καλύτερα ευχέλαιο αντί για ανασχηματισμό

Θα συμβουλεύαμε τον πρωθυπουργό να μην κάνει τώρα ανασχηματισμό, αλλά να κάνει ένα... ευχέλαιο. Κι επίσης να προσέχει την υγεία του. Ο λόγος; Την ομιλία του κ. Σαμαρά στον Σύνδεσμό Ελληνικών Βιομηχανιών παρακολούθησε ο... αειθαλής Κων. Μητσοτάκης. Απίστευτο αλλά ο Επίτιμος κάθισε να ακούσει όλη την ομιλία του πρωθυπουργού και φανταζόμαστε ότι δεν θα ένιωθε και πολύ άνετα. Όπως και η θυγατέρα του βεβαίως, αλλά τι να κάνουν. Εποίησαν την ανάγκη φιλοτιμία αφού ως βασικοί εκπρόσωποι του κεφαλαίου στην Ελλάδα έπρεπε να πάνε στον ΣΕΒ, ακόμη κι αν έπρεπε να υποστούν το μαρτύριο της παρακολούθησης της ομιλίας του κ. Σαμαρά.

Δεν πειράζει, και του χρόνου

ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Dimi avatar
    η Dimi 02/06/2014 07:23:47

    “Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι' αυτό, μη τον σπαταλάτε ζώντας τη ζωή των άλλων. Μην επιτρέψετε ποτέ να σας παγιδέψει το δόγμα – που σημαίνει να ζείτε με τ’ αποτελέσματα της σκέψης άλλων ανθρώπων. Μην επιτρέψετε ποτέ οι θόρυβοι των απόψεων των άλλων να καταπνίξουν τη δική σας εσωτερική φωνή. Και το πιό σημαντικό: να έχετε το θάρρος ν’ ακολουθήσετε τη φωνή της καρδιάς σας και της διαίσθησής σας." ~Steve Jobs, Apple®

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.