#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/09/2011 16:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδρύθηκε και το "Κόμμα των Ανόητων"Θορυβημένοι είναι αρκετοί βουλευτές μετά τη τεράστια δημοσιότητα που έλαβε η πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη και η σύζυγος του Αντιπροέδρου Α΄ Θεόδωρου Πάγκαλου λαμβάνουν επιδόματα τριτέκνων. Κι αυτό,  γιατί δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί, που παρά το γεγονός ότι διαθέτουν μεγάλη περιουσία και υψηλά εισοδήματα ελάμβαναν, νομίμως ασφαλώς, και τα επιδόματα τριτέκνων. Δυο από αυτούς συζητούσαν πρόσφατα και έλεγαν μήπως θα έπρεπε να βγουν δημόσια και να το αρνηθούν πριν βγει στη δημοσιότητα με τρόπο που θα τους εξέθετε.

Το νόμιμο και το ηθικό. Το ανήθικο, το παράτυπο και το παράνομο. Να κατηγορήσουμε τους πολιτικούς για το επίδομα τριτέκνων; Έχουμε μάλλον πολλούς καλύτερους λόγους. Όμως και αυτό το θέμα το έλυσε με την γνωστή του αποτελεσματικότητα και προχειρότητα ο Λοβέρδος. Κομμένο το επίδομα για εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ ανεξαρτήτως αριθμού τέκνων. Της ίδιας αντιμετώπισης τυγχάνουν όσοι έχουν 3 ή 13 παιδιά.

Ενώ θα φορολογούνται με 85% από το πρώτο ευρώ και όσοι κυκλοφορούν με τρία «τεκνά»…

Ένα νέο κόμμα, το "Κόμμα των Ανοήτων", δημιουργήθηκε στην Ελβετία, το οποίο διαμαρτύρεται για τη διαρκή χρονοτριβή που παρουσιάζει η διαδικασία περικοπής των παχυλών μισθών στελεχών των δημόσιων επιχειρήσεων. Όπως επισημαίνει το νέο κόμμα οι παχυλοί μισθοί των «μάνατζερ» "κόβονται" αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε σύμφωνα με τους "Ανόητους". Εκτός από τους "Ανόητους" και το κόμμα κατά του Power Point, στην Ελβετία υπάρχουν πολλά ανάλογα κόμματα. Όπως αυτό των ζώων ή των αυτοκινήτων, που ζητά την αύξηση του ορίου ταχύτητας.

 Το ΠΑΣΟΚ θα μετονομασθεί σε anti-excel, καθώς δύο χρόνια το παλεύουν και δεν βγαίνουν τα νούμερα. Αντί για κωδικούς, ανιαρά νούμερα και κατηγορίες δαπανών στον φετινό Προϋπολογισμό θα ενταχθούν τα best of ομιλιών του Βενιζέλου, σε συλλεκτική δερματόδετη έκδοση. Με τον τρόπο αυτό θα καμφθούν και οι ενστάσεις των «ανταρτών» (χάθηκε η έννοια της λέξης) βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.Και η Μιλένα στους διαφωνούντες; Τεράστια κρίση στο ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον με μεγάλη αγωνία αναμένουν στην Ιπποκράτους νέες πολιτικές πρωτοβουλίες για νέα «συμμαχικά» σχήματα, καθώς τα εξαπτέρυγα γύρισαν –έστω πρόσκαιρα- στην αντιπολίτευση. Ο Ροντούλης τους αποκάλεσε και «γομάρια», αλλά δεν μας είπε αυτοί που ψήφισαν το Μνημόνιο Ι που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι προχθές την Κυβέρνηση πως ονομάζονται: καιροσκόποι, ωροσκόποι ή χαροκόποι;

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσώνης όμως είχε κάποιες αντιρρήσεις, πάνω στα φιλοσοφικά επιχειρήματα του Ροντούλη και του συνέστησε ουσιαστικά να πηγαίνει τοίχο-τοίχο. Στα καφενεία αναντίρρητα υπάρχει μεγαλύτερος πολιτικός πολιτισμός…

Αλλά η συγκλονιστική είδηση είναι ότι βολές κατά της κυβέρνησης με αιχμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία. «Η κυβέρνηση κρυπτόμενη, μέσα σε κλίμα πανικού και σύγχυσης, προχωρεί, χωρίς σχέδιο, συνεχώς σε νέα αποσπασματικά μέτρα, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι η επιπλέον φορολογία δεν αποδίδει». Κατηγορεί παράλληλα την κυβέρνηση ότι «για μια ακόμη φορά λόγω της ανικανότητας της καταφεύγει στην ακραία ισοπεδωτική λογική έναντι όλων και προχωρεί σε νέες επιβαρύνσεις επί δικαίων και αδίκων».

Βράχος συνέπειας η ΔΗΣΥ. Δεν απολύει υπαλλήλους, δεν συρρικνώνει το Δημόσιο, δεν ρίχνει χαράτσια για να αντιμετωπισθεί ανεπιτυχώς για μία ακόμη φορά το έλλειμμα η Κυβέρνηση; Δεν ακολουθεί κατά γράμμα τη δική σας συνταγή εξόδου από την κρίση;  Πρόκειται για ιδεολογική στροφή του κόμματος ή άκουσε τις γλυκές «σειρήνες του λαϊκισμού». Μήπως τα ισοπεδωτικά μέτρα είναι απόρροια του Μνημονίου Ι, που υπήρξε και η αφορμή της ίδρυσης της ΔΗΣΥ; Τώρα όμως που η Δημοκρατική Συμμαχία απορρόφησε και την «Φιλελεύθερη Συμμαχία» θα υπάρξουν αλλαγές. Στο πλαίσιο περικοπών θα πουλήσουν το λεωφορείο και θα αγοράσουν επταθέσιο Van για τις μετακινήσεις των μελών του κόμματος.

«Μύδρους εναντίον του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε και ο Αδαμάντιος Πεπελάσης, οικονομολόγος και επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα  Παπανδρέου. Ο κ. Πεπελάσης ουσιαστικά δέχεται ότι για την σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ευθύνεται κυρίως ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού». Τι μας λέει δηλαδή; Αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα; Προκειμένου να αποφύγει τις ιστορικές της ευθύνες η παρούσα Κυβέρνηση θα φτάσουμε στις ευθύνες του Δηλιγιάννη, του Βούλγαρη και του Κωλλέτη

Να πούμε όμως και το άλλο; Με το χέρι στην καρδιά, πόσοι Έλληνες πιστεύουν ότι ο Αντρέας θα οδηγούσε  τη χώρα στο ΔΝΤ; Ωραίο ερώτημα για δημοσκόπηση. Στοιχηματίζουμε ότι η πλειοψηφία όσων δεν τον ψήφισαν ποτέ θα απαντούσε «όχι»…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 24/09/2011 17:03:57

  Στο μεταξύ, τα κτήνη αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο.

  Δανός ευρωβουλευτής απαίτησε σήμερα να υποθηκευθεί η... Κως για να συμμετάσχει η χώρα του στο νέο δανειακό πρόγραμμα!

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Αυριανιστής 24/09/2011 17:11:32

   Θα έχει ...γλυκές αναμνήσεις από εκεί φαίνεται!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ (A)θανάσης 24/09/2011 17:18:53

    Θα είχε γνωρίσει τον Βαγγέλη τον βαρκάρη, που τα βράδια με ολόγιομο φεγγάρι τού παιζε κιθάρα και τον φώναζε... Ντολόρες!
    Λίγο η ρετσίνα, λίγο η σελήνη, λίγο ο Πάριος στο κασετόφωνο δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακό....

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ Strange Attractor 24/09/2011 17:27:17

     Το... παλαμάρι του βαρκάρη;

    • ΕΥΑ avatar
     ΕΥΑ @ Strange Attractor 24/09/2011 18:27:56

     Ο Πάριος από την Κω είναι;

     • (A)θανάσης avatar
      (A)θανάσης @ ΕΥΑ 24/09/2011 19:00:19

      Τώρα έπιασες λαυράκι!

      Αυτός που είναι από την Πάρο, λέγεται Πάριος...

      Αυτός που είναι από την Κω?


      Να γιατί έχει συγκεκριμένη προτίμηση ο Δανός (του Βορρά).

     • ΕΥΑ avatar
      ΕΥΑ @ (A)θανάσης 24/09/2011 19:16:40

      Δεν ξέρω...μήπως είναι όπως ο καταγόμενος από την Αιτωλία-Αιτωλός;; με τις καταλήξεις μπερδεύομαι..

   • EPICOUROS avatar
    EPICOUROS @ (A)θανάσης 25/09/2011 19:58:13

    ΚΑΛΟ!!!!!!

  • ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ avatar
   ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ @ Αυριανιστής 25/09/2011 19:32:37

   είναι λογική η επιλογή της Κω από τους Δανούς, γιατί είναι γνωστό στο νησί ότι η Κως αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τυος Δανούς, χρόνια τώρα... απλά πληροφοριακα! ;)

 2. raindog avatar
  raindog 24/09/2011 17:23:32

  Ανήκω στους Έλληνες που δεν ψήφισαν ΠΟΤΕ τον Ανδρέα και το θεωρώ τιμή. Ο Ανδρέας ήταν πολύ έξυπνος και ικανός πολιτικός, δυστυχώς όμως χρησιμοποίησε αυτές του τις ικανότητες για ποταπούς σκοπούς και για το ίδιον συμφέρον. Δεν θα έφτανε όμως ποτέ σε σημείο να πωλήσει την χώρα του και το λαό της όπως κάνει ο γυός του.

  • Γιαδικιάρογλου avatar
   Γιαδικιάρογλου @ raindog 24/09/2011 17:58:48

   Μαζί σου.

 3. jojo avatar
  jojo 24/09/2011 17:38:19

  Μονο ενος?

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 24/09/2011 17:43:11

  Εγώ ελπίζω πάντως ...πχ αφού η ξανθιά βουλευτής υπάρχει πιθανότητα να ψηφίσει την περικοπή των συντάξεων, τον φόρο επί των ακινήτων με είσπραξη από τη ΔΕΗ, την περικοπή μισθών και την εργασιακή εφεδρεία ...ενώ ανακάλυψε ότι οι ΜΚΟ λαμβάνουν 500,000,00 $ υπάρχει ελπίδα όχι μόνο για την έλευση ΑΤΙΑ αλλά να φύγουν ορισμένοι με πίσσα και πούπουλα πάνω σε άτια.

  Για όσους δε, ονειρεύονται Αργεντινές ένα έχω να τους πω:

  ουκ εκ Σινούκ εν τω πολλώ το ευ

  ΥΓ

  Ο χρόνος που απαιτείται για να διορθωθεί κάτι, είναι αντιστρόφως ανάλογος του χρόνου που χρειάστηκε για να γίνει η ζημιά, όσο περισσότερο κάθονται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλούν....γιατί οτιδήποτε ξεκινά άσχημα τελειώνει χειρότερα

 5. Miltos avatar
  Miltos 24/09/2011 17:51:36

  Γιατί κανένας δεν σχολίασε ότι ο Τσώνης αντέδρασε ΜΟΝΟΝ για το "γομάρια" και ΟΧΙ για το "ψεύτες, απατεώνες" που τους αποκάλεσε ο Ροντούλης;

  Αυτά μήπως τα αποδέχεται (και όλοι οι υπόλοιποι του Πασοκ) και γι'αυτό δεν αντιδρά/αντιδρούν;

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ Miltos 24/09/2011 20:41:44

   Έχεις δίκιο, είναι από αυτά που δεν τυγχάνουν προσοχής!

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Miltos 24/09/2011 23:19:03

   Εσύ βρε Μίλτο θ΄αντιδρούσες άσχημα, αν κάποιος σε φώναζε με το πραγματικό σου όνομα;

 6. captain avatar
  captain 24/09/2011 18:04:15

  δάνειες και άνοιες δυνάμεις μας έχουν ζώσει

 7. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 24/09/2011 18:25:30

  ''όσοι κυκλοφορούν με τρία «τεκνά»…'' ...Μια διευκρινισούλα παρακαλώ: έγινε λάθος στον τόνο; ή μιλάμε για 65άρη με συνοδεία 3 εικοσάχρονων χωρίς συγγενική σχέση μεταξύ τους; ή μιλάμε για συγγενική σχέση τύπου ''φώναζέ με θείο'';

  • juliet avatar
   juliet @ ΕΥΑ 24/09/2011 18:48:42

   Βαμμένο το μαλλί του 65 αρη;αν ναι .....ήτανε οι κομμωτές του ,αν οχι ....ήτανε ανηψούδια.... αθώα σχέση.

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ juliet 24/09/2011 18:53:24

    τσ τσ..ούτε ανιψούδια μπορείς να έχεις στις μέρες μας, ούτε κομμωτριάκια...

 8. petros avatar
  petros 24/09/2011 18:51:51

  Δεν είναι μόνο ότι βάζει 55.000 όριο είτε έχεις 3, είτε έχεις 7,είτε έχεις 15 παιδιά οι τρισάθλιοι Βενιζέλος και Λοβέρδος για να κόψει τα 44 ευρώ το μήνα για κάθε ανήλικο παιδί Πολύτεκνου!!!
  Βάζουν οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ όριο οικογενειακό μικτό τα 30.000 ευρώ στο χαράτσι της ΔΕΗ για τα ακίνητα και διάφορα άλλα κόλπα, για να υποχρεώσουν τους Τρίτεκνους και τους Πολύτεκνους να πληρώσουν τρελά ποσά για τα δεδομένα τους στα ακίνητά τους... Δηλαδή, με λίγα λόγια δεν θα πληρώνουν χαράτσι στα ακίνητα οι μουσουλμάνοι της Δυτ. Θράκης...

  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ.
  200.000 Οικογένειες Πολυτέκνων και άλλες τόσες Τριτέκνων είναι στα όρια της εξαθλίωσης και της οικονομικής ανέχειας. Δεν καταλάβατε ότι ήταν στημένη η διαρροή των ειδήσεων για τη Μενεγάκη και την κ. Παγκάλου που έχουν εκατομμύρια ευρώ, για να κόψουν τα λεφτά από χιλιάδες Πολύτεκνες και Τρίτεκνες Οικογένειες που βρίσκονται στα όρια τους ; Όλοι να κατεβούμε με τα παιδιά μας στο Σύνταγμα αύριο στις 7 το απόγευμα. Σηκωθείτε από τον καναπέ. Ο Ελληνισμός σε 20 χρόνια δεν θα έχει νέα παιδιά... Και τα μεγάλα θα φύγουν μετανάστες... Ξεσηκωθείτε!

  • ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
   ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ @ petros 24/09/2011 20:52:55

   Συμφωνώ Πέτρο. Να προσθέσω ότι το πολυτεκνικό επίδομα δεν είναι επίδομα αναξιοπαθούντων αλλά αποσκοπει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού. Μην ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά μεταπολεμικά η απογραφή μας έδειξε λιγότερους.

 9. Αμυδρός avatar
  Αμυδρός 24/09/2011 19:06:44

  Ο Αντρέας ξεκίνησε το πούλημα της Ελλάδος και ο Γιώργος το τελειώνει. Για δείτε πότε καταστράφηκε η βαριά βιομηχανία, πότε διαλύθηκε η εμπορική ναυτιλία, πότε γονάτισε ο τουρισμός (με αποκορύφωμα πειρατείες μέσα στο Πειραιά), πόσο χρέος παράλαβε και πόσο παρέδωσε (όχι μόνο σαν ποσοστό του ΑΕΠ, αλλά και σαν αριθμητικό μέγεθος), πότε διαλύθηκαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους και πολλά πολλά άλλα (διαφθορά, φοροδιαφυγή, διαπλοκή, η λίστα είναι ατελείωτη).

 10. ΚΥΝΗΓΟΣ avatar
  ΚΥΝΗΓΟΣ 24/09/2011 19:08:48

  Είχα στηρίξει τις ελπίδες μου στο δορυφόρο που έπεφτε. Δυστυχώς........αστόχησε.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ ΚΥΝΗΓΟΣ 24/09/2011 19:47:50

   Φρούδες οι ελπίδες..ένα κομματάκι 135 κιλών θα ερχόταν...Στους αντιπροέδρους θα έμοιαζε στραγάλι...

 11. juliet avatar
  juliet 24/09/2011 20:42:49

  Και εγώ που νόμιζα ότι η εκδίκηση του βασιλιά των πράσινων βατράχων ήτανε να μετατρέψει τον πιό χονδρό και φουσκωμένο βάτραχο σε δορυφόρο;δηλ. το τούρμπο δεν ήτανε ο Μπένυ;ποιός ήτανε ,βρε παιδιά μήπως ο βασιλιάς;

 12. φωνη avatar
  φωνη 24/09/2011 22:48:02

  Αν είχαμε πραγματική δημοκρατία στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ, ειδικά, δε θα είχε κυβερνήσει πάνω από μια τετραετία. Το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που δωροδοκούσε τον ψηφοφόρο, δηλαδή, ακύρωνε την έννοια της ψήφου, άρα ακύρωνε την ίδια τη δημοκρατία. Και αν είχαμε μια πραγματική δημοκρατία ποτέ στην Ελλάδα δε θα επιτρεπόταν σε πολιτικό φορέα που ακυρώνει τη δημοκρατία να συνεχίσει να υπάρχει.

  Αν είχαμε εμπεδώσει την κλασσική παιδεία δε θα επιτρέπαμε ούτε στο ΚΚΕ να υπάρχει, γιατί η ελληνική σκέψη αναγνωρίζει ότι χωρίς ιδιωτική οικονομία δεν μπορεί να υπάρχει πρόοδος. Η ελληνική σκέψη λέει ότι αν όλα ανήκουν στο κράτος τότε όλοι αδιαφορούν για τα κοινά αγαθά και επέρχεται παρακμή. Και θα είχε γλυτώσει η ανθρωπότητα ολόκληρη τη θεωρία του κομμουνισμού αν είχε διαβάσει τον Αριστοτέλη, που προέβλεψε την κατάρρευση του πριν καν υπάρξει.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα υπήρχε αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ.
  Και το ΛΑΟΣ δε θα υπήρχε αν δεν υπήρχε το μιντιακό σύστημα του σήμερα, όλη η φαυλότητα της τηλεόρασης.

  Στην Ελλάδα πάσχουμε γιατί δεν είχαμε ποτέ δημοκρατία, γιατί δεν έχουμε εμπεδώσει την κλασσική σκέψη παρότι με αυτήν τη σκέψη επικρατήσαμε κάποτε στον κόσμο, και γιατί παρότι δεν έχουμε τα προηγούμενα έχουμε τηλεόραση.

  • raindog avatar
   raindog @ φωνη 25/09/2011 08:38:02

   +1000

 13. DELIGIANNIS avatar
  DELIGIANNIS 26/09/2011 13:14:05

  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ..... ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.......εαν δεν ηθελαν λοιπον δεν θα εισεπραταν αυτο το ποσο .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.