Ιδού πως θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ
26/01/2015 17:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδού πως θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρώτα δείγματα γραφής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι ενδεικτικά για το πώς θέλει να κυβερνήσει τη χώρα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταλάβει που το πάει.

•Συναντάται και συμφωνεί με τον Πάνο Καμμένο αυτά που είχαν συμφωνήσει όταν έστησαν τη συμπαιγνία για να ρίξουν την κυβέρνηση με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

•Κλείνουν συμφωνία με ένα κόμμα που δεν έχει ουδεμιά σχέση το ένα με το άλλο, παρά μόνο τη βουλιμία για την εξουσία. Κόμματα αντιευρωπαϊκά αλλά με τον Καμμένο να είναι και... καμένος με εμμονές, εθνικιστικές τάσεις στα όρια της Χρυσής Αυγής, συνωμοσιολογία και ψεκασμούς.

•Δίνει πολιτικό όρκο έτσι για να μπει στο μάτι των Ελλήνων που πιστεύουν ότι πρέπει να ορκίζεται με θρησκευτικό. Δήθεν προοδευτικός με... αριστερές ευαισθησίες. Άραγε ο μέγιστος χριστιανός και σύμμαχος Πάνος Καμμένος τι λέει γι' αυτό;

•Ορκίζεται στον Παπούλια και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής να καταθέσει στεφάνι, έτσι για συμβολικούς λόγους. Δηλαδή δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, δεν διαλύεται το σύμπαν, δεν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, μόνο να καταθέτει στεφάνια. Άντε να αρχίσουν να τραγουδάνε και τον ύμνο του ΕΑΜ όπως έκανε ο Λαπαβίτσας, για να ολοκληρωθεί η παράσταση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. grepax avatar
  grepax 26/01/2015 18:44:17

  Έλα Αλέξη, σου έχω παρακαταθήκη για προς-κίνημα (όχι προσκύνημα, σέβομαι τους συμπολίτες μου που θυσιάστηκαν). Μπλόκο της Κοκκινιάς, Κιλελέρ, Γοργοπόταμος ... Μην ξεχάσεις να κηρύξεις και το Δήμο Δάφνης, αποπυρηνικοποιημένη ζώνη.

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 26/01/2015 20:36:53

  Δε με τσατίζει που είναι άθεος και ορκίζεται με πολιτικούς όρκους,δικαίωμά του να ορκίζεται όπου θέλει. Με τσατίζει και με στεναχωρεί αφάνταστα,όμως,που εμείς οι Έλληνες σε μια Ορθόδοξη χριστιανική χώρα,βγάλαμε ένα άθεο Πρωθυπουργό για να μας κυβερνήσει...

  • Eva avatar
   Eva @ Κυθήριος 26/01/2015 20:50:53

   Εμένα πάλι ουτε ο άθεος πρωθυπουργός με τσατίζει. Όμως θεωρώ απαράδεκτο, κατα την προεκλογική περίοδο να ζητάς την ευχή του Μητροπολίτη, και να απελευθερώνεις περιστέρια. Διότι το περιστέρι στην γιορτή των Θεοφανείων συμβολίζει το Αγιο Πνεύμα και όχι το περιστέρι...της ειρήνης.

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ Eva 26/01/2015 22:31:04

    Σωστό κι αυτό πού λές Eva. Όμως για σκέψου,σε πόσες τελετές θα πρέπει αναγκαστικά να λάβει μέρος και να υποκριθεί,ή θα πρέπει να επιδείξει την ιδεολογία του. Δικαίωμά του,αλλά πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν επιλέγαμε έναν άνθρωπο με λίγο φόβο Θεού...

  • Fotini avatar
   Fotini @ Κυθήριος 26/01/2015 20:55:19

   ᾿Αγαπητέ Κυθήριε, ὅλα, ἀλλά ἄθεος πρωθυπουργός δέν καταπίνεται μέ τίποτα!! Οἱ ἄπατρεις καί ἄθεοι τούτης τῆς καρικατοῦρας γιά κυβέρνηση προσπαθοῦν νά μετατρέψουν τήν χῶρα μας σέ χῶρο. ῾Η βίλλα ἁμαλία θά καταληφθῆ καί πάλι ἀπό λάθρο, οἱ τρομοκάτες θά γίνουν ὑποδείγματα πολιτῶν μιά καί ἡ γλωσσοῦ θά εἶναι πολύ ἀπασχολημένη μέ τό ὑπουργεῖο της καί δέν θά ἔχη χρόνο νά τρέχη στήν Εὐελπίδων νά τούς ὑπερασπίζεται. Τά δέ πανεπιστήμια θά κατακλυσθοῦν ἀπό ἀναρχικά στοιχεῖα καί αἰώνιους "φοιτητές". Μιά ὡραῖα ἀτμόσφαιρα, ἀποκλειστικά MADE IN GREECE!

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Fotini 26/01/2015 22:17:16

    @fotini φοβάμαι ότι τα χειρότερα έπονται και σύντομα.. Γιατί αν ο άθεος αριστερός Πρωθυπουργός δεν ενοχλεί τους μοντέρνους θρήσκους, ωστόσο δεν μας εγγυάται κανείς, ότι η αριστερή αθεϊα της νέας κυβέρνησης δεν θα επιχειρήσει να καταστείλει και να καταπιέσει την Ορθοδοξία. Απλά παραδείγματα: η κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, το κατέβασμα των χριστιανικών εικόνων από τους δημόσιους χώρους (στα πλαίσια του απόλυτου διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας που πρεσβεύει ο σύριζα) πιθανόν θα ψηφισθούν σε νομοσχέδια πριν να το πάρουμε είδηση ή θα διαταχθούν μέσω εγκυκλίων της συριζαίικης κυβέρνησης (με την ανορθόδοξη ανοχή πάντα του "θρήσκου" Καμμένου). Η σημερινή περιφρόνηση της παράδοσης, που θέλει τις ελληνικές κυβερνήσεις και τα μέλη της να ορκίζονται στο Θεό φοβάμαι ότι, ήταν ένα crash-test στην κοινωνία και στο υπόλοιπο μουδιασμένο κομματικό σύστημα, για αυτά που θα ακολουθήσουν.... Μακάρι να διαψευσθώ..

    • Fotini avatar
     Fotini @ roadrunner 26/01/2015 22:37:08

     ῞Ενας μακαριστός ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ μᾶς λείπει τώρα Roadrunner, μιά καί οἱ light δεξιοί πολιτικοί μας δέν ὑπερασπίζοντε τήν ᾿Ορθοδοξία.

     • roadrunner avatar
      roadrunner @ Fotini 26/01/2015 22:53:28

      Ο Σαμαράς προειδοποίησε έγκαιρα σε ένα τελευταίο βίντεο και πήρε σαφή θέση...

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Fotini 26/01/2015 22:29:55

    Το επικοινωνιακά αντίβαρα για να καταπιεί το πόπολο την επικίνδυνη αριστερή αθεϊα που μας πέταξε κατάμουτρα ο νέος Πρωθυπουργός με τον πολιτικό όρκο ήταν : Α) τα "τρυφερά" αφιερώματα (ελληνικών και κάποιων ξένων καναλιών) για την ταπεινή κατοικία της οικογένειας Τσίπρα και το λαϊκό lifestyle του... Β) η σημειολογία του παράπονου του Τσίπρα ότι δεν του άνοιξε την πόρτα του Μαξίμου ο Σαμαράς (και η πολύωρη ανάλυση από τους τηλεοπτικούς παπαγάλους της απέραντης ασημαντότητας του ψυχολογικού τραύματος που έπληξε, ως εκ τούτου τον νέο ένοικο )...

    • Fotini avatar
     Fotini @ roadrunner 26/01/2015 22:41:18

     Δέν γνωρίζω ἄν ἦταν ἀπόφαση τοῦ Σαμαρᾶ ἤ ὄχι, ἀλλά τό εὐχαριστήθηκα πολύ καί πιστεύω πολλοί ἀπό ἐμᾶς.

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ Fotini 26/01/2015 22:39:27

    Αγαπητές Φωτεινή και roadrunner,ένας αριστερός Πρωθυπουργός,δηλωμένος άθεος,σίγουρα δεν αποτελεί εγγύηση για την ομαλότητα στις σχέσεις της κυβέρνησής του με τους πιστούς ανθρώπους.Όσο και να διακηρύττει τα αντίθετα,κάποτε θα δοθεί η αφορμή για σύγκρουση... Και να σας πώ και κάτι ακόμα; Η άρνηση ορκωμοσίας με θρησκευτικό όρκο σήμερα του Τσίπρα είναι το τελευταίο,μακάρι μάλιστα κανείς από τους Πρωθυπουργούς να μην ορκιζόταν με θρησκευτικό όρκο,προκειμένου αργότερα να καταπατήσουν με τις πράξεις τους όχι τον όρκο αλλά το Ευαγγέλιο. Καλύτερα θα ήταν να είχαν το φόβο Θεού και ας ορκίζονταν με πολιτικό όρκο. Γι' αυτό εγώ στέκομαι όχι στο είδος του όρκου,αλλά στην αθεΐα του Τσίπρα...

  • Vassilis avatar
   Vassilis @ Κυθήριος 26/01/2015 22:06:36

   Εμενα με τσατιζει που εχουμε 2 νεκρους πιλοτους απο τις 16:00 και αυτοι απλα ψαχνανε της τουαλετες στο μαξιμου να δουν εαν υπαρχει σαπουνι.... Σας λυπαμαι.

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ Vassilis 26/01/2015 22:43:00

    Κι εγώ θλίβομαι αφάνταστα με το θάνατο των δυό δικών μας παλικαριών. Εμένα γιατί όμως με λυπάσαι,δεν έψαχνα εγώ για τα σαπούνια...

 3. evagelia avatar
  evagelia 26/01/2015 21:14:39

  Συμφωνώ φίλε, και ντρέπομαι με την αδιαφορία των νεοελλήνων πάνω σε αυτό που είναι πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς τους ορθόδοξους! Τελικά έχουν γκρεμιστεί από μέσα μας όλες οι αξίες, δεν αφυπνιζόμαστε με τίποτα οι Έλληνες,που βαδίζουμε οι Έλληνες με ένα άθεο άνθρωπο, ντροπή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.