Η μεγάλη πρόκληση του Σαμαρά
16/03/2014 08:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μεγάλη πρόκληση του Σαμαρά

Ενώπιον μιας μεγάλης πρόκλησης, να ενώσει ξανά τον χώρο της κεντροδεξιάς και ευρύτερα της δεξιάς που έχει κατακερματιστεί εξαιτίας της κρίσης και των μνημονίων βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς. Οι μετρήσεις δείχνουν ότι η κοινωνική βάση της ΝΔ αποσαθρώθηκε αλλά σε μεγάλο ποσοστό άντεξε στον σκληρό της πυρήνα. Οι πιέσεις που δέχθηκε εκ δεξιών ήταν πολλές για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το θετικό για τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι η Χρυσή Αυγή πέφτει... Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου δεν είναι βέβαιο αν θα αντέξουν έως τις ευρωεκλογές και τα ποσοστά τους κινούνται και κάτω του 3%. Την ίδια ώρα οι Ζώης και Πολύδωρας συγκρότησαν έναν αντιμνημονιακό και ευρωσκεπτικιστικό πόλο , αλλά μέχρι στιγμής δεν καταγράφονται πουθενά....Είναι η ώρα του Σαμαρά...

ΣΧΟΛΙΑ

  1. airman avatar
    airman 16/03/2014 10:17:56

    Το γεγονός ότι κάποιοι "φρέσκοι" πολιτικοί σχηματισμοί δεν καταγράφονται πουθενά σημαίνει ότι μέχρι σήμερα καταφέρνουν και συγκεντρώνουν ένα "σταλινικό" ποσοστό ψηφοφόρων που τους έχει (παρα)γράψει κανονικά! Χρήσιμο δε θα ήταν να προσελκύσουν κι άλλο "νέο" αίμα. Εκεί στη "γέρικη" ελιά μην ανησυχείται πολύ! Οι ελιές είναι αιωνόβιες παρά τις κουφάλες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.