Η λαοκρατία ζει! Λευτεριά στα λουλουδάδικα!
08/06/2015 18:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η λαοκρατία ζει! Λευτεριά στα λουλουδάδικα!

Με πολιτικά και καθετήρα οι αστυνομικοί μπροστά από τη Βουλή!

Μα όλα η Ζωή θα τα σκέφτεται σε αυτόν τον τόπο;

Είναι δυνατόν να λειτουργήσει ο θεσμός του Κοινοβουλίου με όλη αυτή την εσάνς επαρχιώτικης «μπασκινερί» στα πέριξ;

Ήδη απαγόρευσε η Πρόεδρος τη χρήση της τουαλέτας της Βουλής από τα ΜΑΤ, μια κίνηση πραγματικά επαναστατική, που θα τσακίσει το στεατοπυγικό σύστημα του παλιού καθεστώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μια ολοκληρωμένη πρόταση, που θα επιλύσει το χρόνιο και μείζον ζήτημα της παρουσίας της αστυνομίας στην Αμαλίας και τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι αστυνομικοί θα φοράνε πολιτικά, γκλόμπ θα πιάνουν μόνο όταν θα θέλουν να ανοίξουν φύλλο για σπανακόπιτα, ασπίδα για να προστατευθούν από τη βροχή και το χαλάζι. Ο λοιπός εξοπλισμός μαζί με τα περίστροφα, θα παραδοθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑνΕΛ μπροστά στον άγνωστο Στρατιώτη, παρουσία της Προέδρου την ημέρα που θα ξανανοίξει η ΕΡΤ.

Η Βουλή έχει προμηθευτεί καθετήρες για όλους τους άνδρες των ΜΑΤ, οπότε θα μπορούν οι πολίτες να τους ξεχωρίζουν, αν και θα φορούν πολιτικά.

Στους διαδηλωτές οι άνδρες των ΜΑΤ θα σερβίρουν δροσερό νερό και γλυκό του κουταλιού. Στη συνέχεια θα τους υποδεικνύουν που βρίσκεται το γραφείο της υψηλοτάτης Προέδρου για να υποβάλουν τα σέβη τους και να επιδώσουν τα ψηφίσματα τους.

Η λαοκρατία ζει! Λευτεριά στα λουλουδάδικα!

Η Ιστορία των Χειμερινών Ανακτόρων ξαναγράφεται!

Από την Αμαλία στην «ανωμαλία»…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 08/06/2015 19:45:18

    Μ.Ο.,τελικά όλα αυτά τα μέτρα έχουν σχέση με τις απειλές Μαζιώτη και την επιστολή με τις σφαίρες που πέρασε μέσα με παραλήπτη τον βουλευτή Γρηγοράκο... Οι ''κοινωνικοί επαναστάτες'' θα γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες τους...

  2. Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές 09/06/2015 11:53:53

    Εχει αρκετή υπερβολή η ιστορία αυτή με τα ματ και την τουαλέτα.Υπερβολή και απο τις δύο μεριές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.