Η κόρη Σαρτζετάκη πρόεδρος στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας
05/03/2015 22:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κόρη Σαρτζετάκη πρόεδρος στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας

Είναι νομικός, λέγεται ότι έχει υψηλή κατάρτιση και αποτέλεσε επιλογή του υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή για την κρίσιμη θέση του προέδρου της επιτροπής που ελέγχει όλες τις προμήθειες στην Υγεία.

Αλλαγές έγιναν στο χώρο της Υγείας με νέους διοικητές και υποδιοικητές αλλά και με την ανακοίνωση του νέου... επικεφαλής της Επιτροπής Προμηθειών. Η έκπληξη ήταν μεγάλη όταν διαβάσαμε το όνομά της. Λέγεται Πετρούλα - Αναστασία Σαρτζετάκη και είναι η κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Χρήστου Σαρτζετάκη. Είναι νομικός, λέγεται ότι έχει υψηλή κατάρτιση και αποτέλεσε επιλογή του υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή για την κρίσιμη θέση του προέδρου της επιτροπής που ελέγχει όλες τις προμήθειες στην Υγεία.

[photo_1]

Η Πετρούλα ή Πάτυ όπως την λένε, είναι σήμερα 36 χρονών και πολλοί θυμούνται ένα μικρό κοριτσάκι πριν μερικά χρόνια που φωτογραφίζονταν με τον Πρόεδρο μπαμπά της και τη μητέρα της.

Τελείωσε με άριστα το κολέγιο και πέρασε με την πρώτη στη Νομική Σχολή της Αθήνας. Είναι λάτρης των ξένων γλωσσών και γι’ αυτό σε χρόνο ρεκόρ έμαθε Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Η συγκροτημένη προσωπικότητά της τη βοήθησε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της, να κάνει την πρακτική της στις δικαστικές αίθουσες και σήμερα να είναι μια καλή νομικός με μέλλον.

Μακάρι να είναι τόσο καλή και να πετύχει για να μην πούμε ότι... κι αυτή δεν χάθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 06/03/2015 15:48:13

    Ναί.Κάνει για την επιτροπή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.