#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/04/2013 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κατάρριψη των σεξουαλικών μύθωνΠρόκειται στην ουσία για μια αντεπανάσταση ενάντια στα στερεότυπα που όλα τα περιοδικά life style «επέβαλαν» με τον τρόπο τους σε όλες τις γενιές  Νεοελλήνων, μετά το 1988.

Η sex expert της Daily Mail, Tracey Cox, καταρρίπτει το μύθο των 7 «κλασικών» συμβουλών που δίνουν τα περιοδικά για «ανάταση» της σεξουαλικής ζωής.

1. Τα εσώρουχα έχουν μεγάλη σημασία: Σύμφωνα με την Κοξ το «κάψιμο» των βαμβακερών εσώρουχων στην πυρά και η αντικατάστασή τους με μικροσκοπικά, μαύρα και kinky δεν θα βοηθήσει να πάρει «φωτιά» το κρεβάτι σας. Αν ήταν έτσι θα τα άλλαζαν όλοι και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Δηλαδή σου λέει καλό το περιτύλιγμα, αλλά το «δώρο» δεν παύει να έχει τον κύριο ρόλο. Αρκεί να μην το πάρουν τοις μετρητοίς οι κυρίες και ντύνονται με τίποτα σκελέες…

2. Η ώρα της σεξουαλικής πράξης πρέπει να διαρκεί 20 λεπτά και περισσότερο: Άλλος ένας μύθος, ο οποίος προήλθε από μια έρευνα που έλεγε ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται 20 περίπου λεπτά να έρθουν σε οργασμό. Το σωστό είναι μέχρι 20 λεπτά. Υπάρχουν όμως γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό στα 3 λεπτά και άλλες που θέλουν 40. Επίσης αν πρέπει να φροντίσεις σπίτι και παιδιά, σημειώνει η ειδικός, οι διαδικασίες του σεξ είναι πολλές φορές συνοπτικές.

Αποκλείεται να βρεθεί 20λεπτο εκτός διακοπών, εκτός κι αν το ζευγάρι είναι φοιτητές ή εισοδηματίες με απεριόριστο χρόνο.

Αν ίσχυε, τότε γιατί η ανάπαυλα του ημιχρόνου στα ματς είναι μόνο 15 λεπτά;

Αυτές δε, που θέλουν πάνω από 40 λεπτά, δεν αναζητούν άντρα, αλλά βιομηχανικό εργάτη του 19ου αιώνα…

3. Οι «ρόλοι» στο σεξ: Για την Κοξ οι πιο ντροπαλοί που έχουν και το γνώθι σε αυτόν δεν χρειάζονται να κάνουν κάτι τέτοιο.

Άντε και ντύθηκε μαθήτρια, καθηγήτρια, διευθύντρια, νοσοκόμα, καθαρίστρια, πόρνη, καλόγρια, πεζοναύτης, διαιτητής,  Στο τέλος συνειδητοποιείς ότι είναι η ίδια…

4. Αν έχεις καταπληκτικό σεξ, έχεις και καλή σχέση

Στην ανάλυσή της χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη θεωρία «ενδεικτική» αλλά όχι και «απόλυτη». «Πόσες φορές δεν είχατε φοβερό σεξ με ανθρώπους που δεν σας συμπεριφέρονταν καλά; Επίσης πόσα ζευγάρια δεν ξέρετε που τσακώνονται συχνά και διαφωνούν αλλά τα βρίσκουν απόλυτα στο κρεβάτι;» σημειώνει.

Διότι είναι «απάνθρωπο» να έχεις καλή σχέση και να την «πηδάς» κι από πάνω. Δεν υπάρχουν καλές και κακές σχέσεις, παρά μονό ενδιαφέρουσες ή βαρετές…

5. Θα πρέπει να μιλάς για το σεξ: Όταν το σεξ είναι πολύ καλό δεν χρειάζεται να πεις και πολλά για αυτό. Στην αρχή της σχέσης θα ήταν καλό οι σύντροφοι να λένε μεταξύ τους τι τους αρέσει και τι όχι. Όταν όμως παρουσιαστούν προβλήματα όχι μόνο είναι λογικό αλλά και επιβάλλεται να τα συζητήσεις.

Θα πρέπει οι γυναίκες να συνειδητοποιήσουν πως το τρίπτυχο που βασικά μας αφορά είναι γυναίκες-μπάλα-μηχανές. Άντε στο τσακίρ κέφι και καμιά πιπεράτη λεπτομέρεια για τη σεξουαλική ζωή της κολλητής της…

6. Θα πρέπει να προγραμματίζεις το θέμα του σεξ: Η sex expert της Daily Mail υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να λέει κάποιος «Θα κάνουμε σεξ το βράδυ» σαν να λέει «πρέπει το βράδυ να καθαρίσω την ντουλάπα». Μπορεί όμως να προγραμματίσει κάποιες λεπτομέρειες ή κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά, το οποίο φυσικά θα ενθουσιάσει και τους δυο.

Αν φτάνεις στο σημείο να το προγραμματίζεις, το έχεις βάλει σε τελείως δεύτερη μοίρα, οπότε δεν υφίσταται λόγος να ασχολείσαι. Καθάρισε ντουλάπες, πατάτες, ντομάτες, κάνε και ένα παρκέ και θα ξεχαστείς…

7. Οι άντρες πρέπει να κάνουν σεξ σαν γυναίκες: Αυτό περιλαμβάνει αρχικά ερωτικό μασάζ, συζήτηση για τη σχέση και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και ο μύθος αυτός καταρρίπτεται καθώς πολλά ζευγάρια με αυτό τον τρόπο χάνουν και τη μεταξύ τους ερωτική επιθυμία. Ο αντρικός τρόπος προσέγγισης του σεξ μπορεί να διδάξει πολλά μια γυναίκα.

Από την τελευταία και μόνο πρόταση αντιλαμβάνεται κανείς  το πόσο σπουδαία ειδικός είναι η Tracey Cox….

Όσοι ακολούθησαν τη παλιά συμβουλή και έκαναν σεξ σαν γυναίκες, δεν εξεπλάγησαν όταν η καλή τους,  τους παράτησε για μια φίλη της…

Μ.Ο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 05/04/2013 10:55:56

  Ωραίο, έξυπνο, απομυθοποιητικό!

 2. Nik avatar
  Nik 05/04/2013 11:40:13

  Cox, με τέτοιο όνομα να την πάρετε σοβαρά, έτσι;

  • thΘymios avatar
   thΘymios @ Nik 11/04/2013 13:10:16

   i. Η δανειοδοτική δυνατότητα του ΓαλλοΓερμανικού άξονα, περατώθηκε. Τώρα πάλι στην Βρετανική Κοινοπολιτεία (Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο Μεγάλης Βρετανίας & Βορίου Ιρλανδίας, να τους βάλετε εγγυητές στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).
   Η Ελλάδα & η Κύπρος είναι -ή πρέπει να είναι- χώρες “ουδέτερες”, “ανάμεσα στον ΓαλλοΓερμανικού άξονα & την Βρετανική Κοινοπολιτεία”.


   ii. Αν η “ελληνική χρεοκοπία”, γίνει αιτία “οικονομικής καταστροφής”, της “νοτίου Αλβανίας”, (που περιλαμβάνει, εκτός της Τοσκαρίας, και την Βόρειο Ήπειρο & Δυτική Μακεδονία), κι’ έτσι αυτή εξωθηθεί να ζητήσει την αυτονομία της απ’ τα Τίρανα, (κατά τα πρότυπα του “Άνω Αδίγη “/ “Νότιου Τυρόλου” ή της “Λήγκας της Λομβαρδίας”), παρότι, ίσως, διαφωνούμε, πρέπει “να προσαρμοστούμε” και “να βοηθήσουμε”, “αποδεχόμενοι” αυτήν “την πρόκληση των καιρών”.

   iii. Η ελληνική αστική τάξη, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια ώστε “να μην της κρατικοποιηθούν οι τράπεζες υπέρ της Ανατολικής Γερμανίας” αυτής της νεο-πρωσικής δύναμης, που εκφραστής της είναι η Μέρκελ, και εδώ αντιπρόσωπός της ο Κόκκαλης. Και που για να “ηγεμονεύσει στην υπόλοιπη Γερμανία” πρέπει να το κάνει και σε μέρος της άλλης Ευρώπης.
   Πρέπει, γι’ αυτό λοιπόν, να διατηρήσει “μια μεγάλη συστημική τράπεζα”, μέσω της συνένωσης “Άλφα” και “Εθνικής”, αφήνοντας τον Λάτση στην μοίρα του Λαυρεντιάδη.

 3. unfair avatar
  unfair 05/04/2013 13:42:11

  οι κόκκινες γραμμές έπεσαν!
  γειά σου Μικρέ Οδυσσέα! μας κάνεις κ ρίχνουμε κ κανένα χαμόγελο στην καθημερινότητα μας!

 4. Αθώρ avatar
  Αθώρ 05/04/2013 14:03:34

  Οι ανοησίες της αποτυχημένης Tracey Cox, αποτελούν τον ιερό ...επτάλογο του μέσου μίζερου, μπαϊλντισμένου, καταπιεσμένου και ανέραστου σκλάβου του έγγαμου βίου. Φυσικά ο έγκλειστος κι αποκλεισμένος στη συζυγική ρουτίνα, τι άλλο να ζητήσει απ΄τη ζωή;
  Σεξ 20 λεπτών βία 40 το πολύ (χαχαχαχαχα) σαν ...καταναγκαστικό έργο, Σεξ με αρσενικό ή θηλυκό βλάκα που σου φέρεται και άσχημα(μαζοχιστικό), Σεξ χωρίς σχόλια, Σεξ χωρίς φαντασία, όπως κι όποτε κάτσει, κάτι σαν βιολογική ανάγκη δηλαδή, Σεξ με τρόπο ανδρικό και σεξ με τρόπο γυναικείο (άλλη βλακεία).
  Συμπέρασμα : Τι σχέση μπορεί να έχει μια Tracey Cox με τον έρωτα; Τι μπορεί να γνωρίζει για τους εραστές και τη μαγεία της επαφής;
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ .
  Αυτή μπορεί μονάχα να σας δώσει ''συνταγές'' για να συνευρεθείτε ζωϊκά (τι χρειάζονται όμως εκεί οι συνταγές;), ακριβώς όπως θα πίνατε μια παγωμένη μπύρα ενώ ενδιαμέσως ......ρεύεσθε.

  • Μαριος Σιδας avatar
   Μαριος Σιδας @ Αθώρ 05/04/2013 14:42:08

   επιδιωκετε να γινεται sex expert στη θεση της sex expert κυρια μου; :)

   • Πέτρος avatar
    Πέτρος @ Μαριος Σιδας 05/04/2013 19:31:37

    Εκλιπαρείς ματαίως για λίγη προσοχή ρε Μάριε, ή μου φαίνεται;

    • Μαριος Σιδας avatar
     Μαριος Σιδας @ Πέτρος 05/04/2013 22:37:50

     τι ζορια θα τραβας και συ ε;!

     • Πέτρος avatar
      Πέτρος @ Μαριος Σιδας 06/04/2013 07:47:49

      Εσύ όμως τι τραβάς, είναι απολύτως ορατό.....

     • Μαριος Σιδας avatar
      Μαριος Σιδας @ Πέτρος 06/04/2013 10:02:45

      αντε για πες αφου ειναι ορατο, τι τραβαω...

     • Πέτρος avatar
      Πέτρος @ Μαριος Σιδας 06/04/2013 14:09:31

      Κι εσύ ξέρεις κι εμείς....

 5. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 05/04/2013 14:14:07

  Βλέποντας όμως την φωτογραφία, αντιλαμβάνεσαι πόσο θετικά σε "επηρεάζουν" οι μύθοι...

 6. Μαριος Σιδας avatar
  Μαριος Σιδας 05/04/2013 14:39:59

  Ερωτηση: Γιατι οι γυναικες προσποιουνται οργασμο;

  • kapoios avatar
   kapoios @ Μαριος Σιδας 05/04/2013 15:08:43

   Γιατί μπορούν

  • Δαίμων avatar
   Δαίμων @ Μαριος Σιδας 05/04/2013 16:09:26

   Για να ξεφορτωθούν κάτι βαρετούς σαν...... που επιμένουν να αυτοεπιβεβαιωθούν. Μου το έχουν εκμυστηρευθεί.

   • Μαριος Σιδας avatar
    Μαριος Σιδας @ Δαίμων 05/04/2013 17:35:23

    τιποτα απ'ολα αυτα.
    απλα προσποιουνται γιατι νομιζουν οτι μας ενδιαφερει! :)

    • Πέτρος avatar
     Πέτρος @ Μαριος Σιδας 05/04/2013 19:34:26

     Οι άτυχες που έρχονται μαζί σου υποκρίνονται. Ψάξε τι κάνεις λειψό και τις αναγκάζεις να υποκριθούν για να σε ξεφορτωθούνε ! :-)
     Όλοι οι προβληματικοί, αρσενικοί και θηλυκοί γενικεύουν, για να κρύψουν τις...ελλείψεις τους. Κανόνας!

     • Μαριος Σιδας avatar
      Μαριος Σιδας @ Πέτρος 05/04/2013 22:37:07

      καλα μεγαλε μη τρελενεσαι. ανεκδοτο ειναι, κυκλοφορει γενικως.
      αυτοι που ονομαζουν τους αλλους προβληματικους χωρις να τους ξερουν αραγε τι ειναι; αναρωτιεμαι...

     • Πέτρος avatar
      Πέτρος @ Μαριος Σιδας 06/04/2013 07:46:54

      Δεν σε ξέρω, μα εδώ μέσα είσαι αυτά που σκέφτεσαι και γράφεις.
      Άρα, ένας που οι γυναίκες προσποιούνται μαζί του κι αναρωτιέται γιατί! Και καταλήγει για να αυτοπαρηγορηθεί : ''απλα προσποιουνται γιατι νομιζουν οτι μας ενδιαφερει!''. Συ είπας.

     • Μαριος Σιδας avatar
      Μαριος Σιδας @ Πέτρος 06/04/2013 09:59:43

      τι ασυναρτησιες γραφεις ρε μεγαλε; ρωτησα εγω "γιατι οι γυναικες προσποιουνται οργασμο με εμενα"; ενα ανεκδοτο ειπα....
      πωπω κομπλεξ απυθμενο!

     • Μαριος Σιδας avatar
      Μαριος Σιδας @ Πέτρος 06/04/2013 10:15:20

      α οκ, τωρα το καταλαβα. επεσα σε τυπο....φεμινιστρια! απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι αν σου εγραφα ενα ανεκδοτο με τον τοτο, θα νομιζες οτι ειμαι ο...τοτος. με λιγα λογια IQ ΡΑΔΙQ

     • Πέτρος avatar
      Πέτρος @ Μαριος Σιδας 06/04/2013 14:17:50

      Έπεσες στα...απορρίμματα της ανάπηρης, κομπλεξικής σου σκέψης κακόμοιρε Μάριε. Οι άντρες (που θέλουν να λέγονται και να είναι άντρες) ξέρουν να σέβονται, αγαπούν και φέρονται με ευγένεια στις γυναίκες. Τότε αυτές ελευθερώνονται και φτάνουν σε οργασμό, χωρίς να πρέπει να...υποκριθούν. Δοκίμασε αν μπορείς κι άσε τις σάχλες. Εκτός και σου φταίνε τα cm.....

     • Μαριος Σιδας avatar
      Μαριος Σιδας @ Μαριος Σιδας 06/04/2013 15:27:14

      οκ κοπελια. ο,τι πεις

     • Πέτρος avatar
      Πέτρος @ Μαριος Σιδας 06/04/2013 19:32:47

      Μάριος Σίδας : Καλά κορίτσι μου. Απ΄την αρχή σε καταλάβαμε. Άντε τώρα να λιμάρεις κανα νύχι για το βράδι.

     • Μαριος Σιδας avatar
      Μαριος Σιδας @ Μαριος Σιδας 06/04/2013 21:48:28

      κοπελια, πες μου σε παρακαλω παλι πως ελευθερονονται οι γυναικες κ φτανουν σε οργασμο χωρις να υποκριθουν....rofl

 7. Δαναός avatar
  Δαναός 05/04/2013 17:17:20

  Επειδή έχω μια εμμονή με τον ποιητή Κουράκη, ποια Cox και βλακείες!
  Ιδού η αληθινή διατριβή του!
  (Αυτή)- Τι είναι ο κόλπος μου;
  (Αυτός)- Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να
  τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα
  (Αυτή)- Σύριγγα, ή σήραγγα;
  (Αυτός)- Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες
  (Αυτή)- Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους;
  (Αυτός)- Όλοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το
  νόστο της μήτρας
  (Αυτή)- Της δικής μου μήτρας;
  (Αυτός)- Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα
  (Αυτή)- Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ ι κ ή μ ο υ μήτρα

  • ΜΑΝΙΑ avatar
   ΜΑΝΙΑ @ Δαναός 05/04/2013 18:47:57

   και το μυαλό μου είναι θολό,
   πωπωπωπω, πω πω πω πω…

   ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!!!!!!
   (συγνώμη αλλά δεν άντεξα!!!)

 8. πολίτης avatar
  πολίτης 05/04/2013 19:14:32

  Πολιτικοποιήσατε και το σεξ;
  Κακώς. Στον τομέα ερωτική επίδοση δεν μπορείς ΠΟΤΕ να ξέρεις. Ούτε η εμφάνιση, ούτε η προσωπικότητα, ούτε η συμπεριφορά το προδικάζει.
  Το τι θα σου προκύψει το βλέπεις....επί το έργον.
  Και πάψτε να λέτε άπλυτους όσους δε φοράνε κουστούμι με γραβάτα.
  Τι να κάνουμε, κάποιοι έχουν μαλλιά στο κεφάλι τους και όχι αρχές φαλάκρας έως γλομπολούξ. Ζηλιάρηδες!!!

 9. η Dimi avatar
  η Dimi 06/04/2013 09:20:55

  «Ανέκαθεν προτιμούσα τη τρέλλα του πάθους από τη σοφία της αδιαφορίας.»

  «Το Νόμπελ Λογοτεχνίας 1921, απονεμήθηκε στον Anatole France, Γάλλο ποιητή, δημοσιογράφο, συγγραφέα, σε αναγνώριση των λαμπρών λογοτεχνικών του επιτευγμάτων, καθώς αυτά χαρακτηρίζονται από ύφος αρχοντικό, βαθειά ανθρώπινη ευγένεια, χάρη και αυθεντικό Γαλλικό ταμπεραμέντο.»
  Copyright © The Nobel Foundation

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.