#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/08/2010 21:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η γάτα , οι οργασμοί και οι εξωπλανήτεςEκστρατεία κατά της Μέρι Μπέιλ, της βρετανίδας που πέταξε γάτα σε κάδο απορριμμάτων έχει ξεκινήσει μέσω Ιντερνετ. Ηδη σχεδόν 4000 άνθρωποι ζητούν την τιμωρία της. ΄

Η Μέρι Μπέιλ, τραπεζική υπάλληλος, κάτοικος του Κόβεντρι της κεντρικής Αγγλίας, ήταν η γυναίκα που διακρίνεται σε βίντεο να πετάει σε κάδο απορριμμάτων μια γάτα. Την τετράποδη Λόλα, εντόπισαν ύστερα από 15 ώρες οι ιδιοκτήτες της Ντάριλ και Στέφανι Μαν, ακούγοντας τα νιαουρίσματά της. Η Μπέιλ μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση του βίντεο στο internet, δήλωσε στη βρετανική Sun κατάπληκτη από τις αγανακτισμένες αντιδράσεις των ζωόφιλων εναντίον της, αφού όπως υποστήριξε "το έκανε για πλάκα". "Πρόκειται απλώς για μια γάτα. Πίστευα ότι ήταν αστείο. Νόμιζα ότι θα κατάφερνε να βγει έξω από τα σκουπίδια", είπε. Η τοπική αστυνομία θεωρεί ότι η Μπέιλ δεν διέπραξε κάποιο έγκλημα, ωστόσο διαφορετική άποψη έχει η Βασιλική Εταιρεία Προστασίας των Ζώων (RSPCA), που ξεκίνησε έρευναΓ

Για αυτούς που θα μας στείλουν στους κάδους να ψάχνουμε φαγητό, πότε θα εκστρατεύσουμε;

Αν τους κάνουμε δήλωση του 1599 ότι είμαστε κατοικίδια θα δείξουν συμπόνια;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι και αυτοί για πλάκα το κάνουν.

Για να κυβερνήσουν μια χώρα απόρων...Αλλά προσοχή: Οι «ώριμες» γυναίκες είναι πιο δραστήριες σεξουαλικά και φθάνουν πιο εύκολα σε οργασμό απ' ό,τι οι νεότερες γυναίκες. Αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα προέκυψε από μια νέα επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Χάκενσακ, στο Νιου Τζέρσι (Hackensack University Medical Center.

Το όριο είναι τα 30 έτη. Οι μικρές να μην διαμαρτύρονται. Έχουν τα νιάτα τους

Όπως το μέλλον βρίσκεται στις εξω-συζυγικές σχέσεις έτσι βρίσκεται και στους έξω-πλανήτες.

Ανακαλύφθηκε λοιπόν ένας πολύ ενδιαφέρον εξωπλανήτης.

Το αστέρι αυτό βρίσκεται 127 έτη φωτός μακριά μας και πήρε το όνομα HD 10180.

Σαν νέος printer ή plotter ακούγεται το όνομα του. Χάθηκε η φαντασία.Πείτε τον Ντόρα, γιατί είναι λαμπερός και σε απόσταση ασφαλείας.

Λένε ότι  πρόκειται για το "πληρέστερο" σύστημα εξωπλανητών που έχει ποτέ ανακαλυφθεί έξω από το δικό μας ηλιακό σύστημα, που προσομοιάζει, ωστόσο, τόσο πολύ με το δικό μας.

Σύμφωνα με την ομάδα των αστροφυσικών, το άστρο αυτό έχει πέντε πλανήτες που περιστρέφονται γύρω του. (για όσους νόμιζαν ότι το Ντόρα είναι τυχαίο)

Επίσης, υπάρχουν ακόμη δύο πλανήτες, οι οποίοι από άποψη μάζας εμφανίζουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τη Γη και η απόσταση που τα χωρίζει είναι η ίδια με αυτήν μεταξύ της Γης και του Ήλιου.

Εκεί λοιπόν να ψάξουν για τους 500 συνταξιούχους άνω των 110 ετών που ακόμη λαμβάνουν συντάξεις. καθώς και τις βάσεις εισαγωγής στα ΤΕΙ.

Έξω οι βάσεις του α-γραμμάτου....

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 26/08/2010 22:31:40

  Η τρελαμένη αυτή Αγγλίδα, μάλλον προσπαθούσε να επαναλάβει το περίφημο πείραμα της γάτας του Σρέντιγκερ 'στο κουτί' . Ήθελε να δει αν η γάτα είναι ζωντανή και νεκρή συγχρόνως. Ποιός όμως να την καταλάβει;

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Strange Attractor 26/08/2010 23:23:24

   Ενημέρωσε μας για το πείραμα αττράκτορα

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Strange Attractor 27/08/2010 10:21:00

   Είναι μια θεώρηση της Κβαντικής φυσικής, έχει να κάνει με τη πολλαπλή φύση κάποιων φαινομένων.

   Ουσιαστικά, ο Σρέντιγκερ είπε πως αν κλείσουμε μια γάτα μέσα σε ένα αεροστεγές κουτί και αφήσουμε έναν μηχανισμό που σε κάποια τυχαία στιγμή στο μέλλον θα απελευθερώσει ένα δηλητήριο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η γάτα είναι νεκρή ή ζωντανή και ότι ουσιαστικά αν δεν παρατηρήσουμε το φαινόμενο (ανοίξουμε το κουτί) είναι και τα δύο ταυτόχρονα!

   Ο Σρέντιγκερ "εφήυρε" την εν λόγω θεώρηση σαν επεξήγηση στην μελέτη διάσημων φυσικών (όπως ο Αινστάιν) για την ταυτόχρονα πολλαπλή κατάσταση κάποιων υποατομικών σωματιδίων κατά τη θεωρία της κβαντικής φυσικής.

 2. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 26/08/2010 23:27:11

  Υπέροχος ο παραλληλισμός σου Μικρέ Οδυσσέα και απολύτως επιτυχής!
  Η δήλωσή της φτάνοντας στο νησί, « δεν ήρθα για να διασπάσω αλλά για να ενώσω! Εγώ είμαι Κρητικιά, θα δώσω μάχη για την Κρήτη», ενδέχεται να σημαίνει και την απομάκρυνσή της, προς το παρόν, σε απόσταση ασφαλείας!
  Είδε κι απόειδε με την απώλεια της λάμψης της εντός του ελληνικού "πλανητικού συστήματος" και σκέφθηκε πια να δηλώσει με έμφαση «Κρητικιά», μπας και μπορέσει εκεί να πάρει κανέναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο! Άλλωστε στην Κρήτη βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία ενός αυτονομιστικού κινήματος και μάλιστα ο πατήρ φαμίλιας σε ανύποπτο χρόνο αναφέρθηκε στη «χώρα της Κρήτης», συντασσόμενος αν δεν είναι υποκινητής ο ίδιος, με τους θερμοκέφαλους οπαδούς της απόσχισης του νησιού από την Ελλάδα!
  Την Ευρυτανία βεβαίως την κρατά για καβάντζα, στέλνοντας εκεί το γιο της που είναι ένας γνήσιος τουλάχιστον Μπακογιάννης, γιατί δεν ξέρει και πώς θα αντιδράσουν οι «κουζουλοί» συμπατριώτες της, που σέβονται και τιμούν τους αγώνες των προγόνων τους για την ένωση με τη μητέρα Πατρίδα!

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Αφροδίτη 26/08/2010 23:35:22

   Αφροδίτη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 27/08/2010 00:07:02

  Οδυσσέα, Κορυφαίο!

  Mε τις «by default» πολλαπλά ανοργασμικές παρεμβάσεις της η Bilderberg και με ελεύθερη την πτώση στις βάσεις των ΑΕΙ (εξαίρεση οι Σχολές Ιατρικής/Νομικής) και των ΤΕΙ, «Φοιτητές» έγιναν ακόμα κι αυτοί που παρέδωσαν λευκή κόλλα! Και με την κερκόπορτα της Διά Βίου Αμάθειας, διάπλατα ανοικτή πλέον, γιά τους απανταχού της Γης επίδοξους σαλαμαλέκουμ «επιστήμονες».. Θου Κύριε!

  25/8/2010: «Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υποβαθμίζει δραματικά την Παιδεία στη χώρα μας» ~Ελίζα Βόζενμπεργκ, Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας της Ν.Δ.

  Αναμμένο τζάκι, καυτή σοκολάτα ρόφημα και sex με κοπελιές μέχρι τα 110+ χρόνια τους, αξιώνει το σημείο G των σύγχρονων Υπεραιωνόβιων! Οι οποίοι, είναι τόσο ορεξάτοι και κοτσονάτοι, που ο αρμόδιος υπουργός πρόκειται σύντομα, να κάνει κι αυτός τις «χωρίς σάλιο» παρεμβάσεις του.. Επειδή λέει, υπάρχουν τουλάχιστον 8,500 (οκτώμισυ χιλιάδες) Υπεραιωνόβιοι και 500 (πεντακόσιοι) άνω των 110 ετών, οι οποίοι εισπράττουν συντάξεις γιά Δυό Ζωές! Και είναι τόσο ακμαίοι και δυνατοί οι super παππούδες, που δεν φαίνεται ν’ανησυχούν καθόλου γιά τον θάνατο του άλλου μισού τους..

  Κι εμείς με το καλό οι γυναίκες, θα είμαστε στα 70+ χρόνια μας εργαζόμενες, παραγωγικές, ερωτικά δραστήριες και καρπερές, με ανήλικα παιδάκια να μεγαλώνουμε και να περιμένουμε τα €400 φιλοδώρημα, του ψυχοπονιάρη Λοβέρδου. Ο οποίος, στον Προϋπολογισμό του Ασφαλιστικού, ΔΕΝ έχει κάνει πρόβλεψη ούτε γιά γυναικείο viagra, ούτε γιά δαπάνες εξωσωματικής, ούτε γιά παιδικούς σταθμούς, ούτε γιά νηπιαγωγεία, ούτε γιά ΚΑΠΗ, αλλά ούτε και γιά νέα Κοιμητήρια..

  Και πέραν όλων των ανωτέρω και όχι μόνο, κι επειδή είμαστε πολύ Γήϊνες, μάς αφήνουν παγερά αδιάφορες οι εκάστοτε High Definition έξ’-από-δω πλανήτες.

  Σε ό,τι δε αφορά την άτυχη ψιψίνα, και όχι μόνο, η γνώμη μου συμπίπτει απολύτως με αυτή της RSPCA.

  Σε πείσμα λοιπόν των χολερικών «Μαχητών» των γλυκών υδάτων που κόπτονται «για το καλό μας», οι Υπεραιωνόβιοι Εραστές βροντοφωνάζουν: Zήτω η Ζωή! Ζήτω οι Διπλές Συντάξεις! Ζήτω ο Ερωτας! (έστω και με μασελίτσες).

  Ευχαριστίες με γέλια μέχρι δακρύων,
  η Dimi

  • salmonellas avatar
   salmonellas @ η Dimi 27/08/2010 12:03:01

   Πως θα σας φαινοτανε ο Loveρδος να υποχρεωθει να συνευρισκεται με σεξυ εβδομηνταρεs με μισθο 400 ευρω και καταληξη στον γνωστο καδο οταν δηλωσει αδυναμια?

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ salmonellas 27/08/2010 13:16:12

    @ salmonellas

    Οι sexy εβδομηντάρες = 2 sexy τριανταπεντάρες!!!

    Νο way! ν’αντέξει το άθλημα ο Loverdos. Τον έχει ήδη στεγνώσει η.. Τρόϊκα.

   • salmonellas avatar
    salmonellas @ salmonellas 27/08/2010 14:22:36

    @ Dimi

    Το λεει εξαλλου και το ονομα: Lover- Dos (δυο), αρα δεν θα τα παει καλα με την Τροικα (τρια)και αυτο φαινεται οτι δεν το προσεξε. Δεν πειραζει, θα το ανακαλυψει τον Οκτωβριο high and dry.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ salmonellas 27/08/2010 14:33:44

    Και σε κάθε εναλλακτική των περίπτώσεων, ο Λοβέρδος είναι a priori, χαμένος από χέρι.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ salmonellas 27/08/2010 14:35:49

    @ Salmonelas

    Absolutely. Positively.

 4. Σαος avatar
  Σαος 27/08/2010 07:42:19

  Κλόπι-πεϊστ από space.com:


  ...
  The system's two larger planets – called Kepler-9b and Kepler-9c – were found to have similar diameters, masses and densities as Saturn. The findings represent the first candidate system of multiple planets found by Kepler to be confirmed as such. [5 Intriguing Earth-Sized Planets]

  However, the planets are so close to their parent star that their orbits would fit inside the orbit of Mercury in our own solar system, astronomers said. The Earth-sized world, if confirmed, would be so close to its star that it would look nothing like Earth. It would be hot and likely not habitable.
  ...


  οπότε μιλάμε για έναν πλανήτη με το μέγεθος (περίπου, υπολογίζεται λίγο μεγαλύτερος κατά το άρθρο) που είναι λιγάκι απίθανο να έχει ζωή λόγω της εγγύτητας με το μητρικό άστρο. Πάντως είδα μεγάλη απογοήτευση στα διάφορα forum γι' αυτό το θέμα, καθότι η NASA διαφήμιζε (από την Τρίτη) χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα για κάτι πολύ σημαντικό. Τελικά, το σημαντικό ήταν η εύρεση και άλλου ηλιακού συστήματος, έστω και στα 2600 έτη φωτός μακριά. Μάλλον το σημαντικό είναι πως το Kepler είναι ένα αξιόλογο εργαλείο, όσο για την εύρεση ενός ακόμα πλήρους ηλιακού συστήματος δεν είναι κάτι εντυπωσιακό, όταν έχουν βρεθεί και άλλα.

  • Σαος avatar
   Σαος @ Σαος 27/08/2010 07:42:56

   Ξέχασα τον σύνδεσμο:
   http://www.space.com/scienceastronomy/nasa-spacecraft-extrasolar-planets-planetary-system-100826.html

 5. η Dimi avatar
  η Dimi 27/08/2010 18:21:07

  Aυτή η topless κυρία, με φούστα φάκελλο, signé γυαλιά και γόβες στιλέτο τι βαθμό φέρει;

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ η Dimi 27/08/2010 20:18:59

   Υπολοχαγός...

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ μικρός οδυσσέας 28/08/2010 07:33:15

    Ω!, Η ένδεια, νέο ενδυματολογικό κώδικα απεργάζεται..

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ μικρός οδυσσέας 28/08/2010 11:22:42

    Τώρα που το λες νομίζω ότι λόγω έλλειψης υφασμάτων είχαν βγει στη μόδα οι μίνι φούστες στην Αμερική τη δεκαετία του ΄40.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.