Η βόλτα του Πρωθυπουργού μετά την ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
08/05/2014 22:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η βόλτα του Πρωθυπουργού μετά την ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ο Πρωθυπουργός μετά το τέλος της ΚΟ , περπάτησε μέχρι το Μέγαρο μαξίμου, συνοδευομένος από το γραμματέα της ΚΟ, Θανάση Μπούρα και τους συνεργάτες του από τη Βουλή, Μητρόπουλο και Τσούτσια.

Συνάντησε πολλούς πολίτες στο δρόμο που του έσφιγγαν το χέρι με θέρμη και του ζητούσαν να συνεχίσει με δύναμη την προσπάθεια που κάνει για τη χώρα.

Συνάντησε το Βασίλη Γκούμα -παλιά δόξα του ελληνικού μπάσκετ και της ΑΕΚ- που τον αγκάλιασε και του είπε πρόεδρε προχώρα δυνατά καθώς και μια τουρίστρια Ελληνίδα τρίτης γενιάς από την Αυστραλία, ονομαζόμενη Πάππας -από το Παπαδημητρίου, με καταγωγή από το Καστελόριζο- η οποία κρατώντας έναν χάρτη στα χέρια έπιασε συζήτηση με τον Πρωθυπουργό χωρίς να έχει καταλάβει με ποιόν μιλά. Τον ρώτησε λοιπόν και της απάντησε Antonis Samaras Primeminister, η Ελληνίδα ομογενής τότε τον αγκάλιασε και του είπε συγχαρητήρια για ότι κάνετε για την Ελλάδα μας. Χαιρέτησε έναν τους αστυνομικούς που σταθμεύουν έξω απ τη Βουλή και βρίσκονται μέσα στη λεωφορείο της Ελ.Ας. και τους ευχαρίστησε για όσα κάνουν.

Ήταν εντυπωσιακό που όσοι πολίτες συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό στην επιστροφή του στο Μέγαρο Μαξίμου, έτρεψαν να τον χαιρετήσουν και να του δώσουν κουράγιο στο δύσκολο έργο του.

Η βόλτα του Πρωθυπουργού μετά την ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα 42889 photo

Η βόλτα του Πρωθυπουργού μετά την ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα 42890 photo

[photo-3]

[photo_4]

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 10/05/2014 20:04:40

    Είσαι στην τελευταία φωτογραφία φάκτορα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.