07/11/2013 14:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΝΔ είναι αντιμέτωπη μόνο με τον εαυτό της

Την ώρα που η κυβέρνηση δοκιμάζεται στα μέτωπα των μεγάλων προβλημάτων και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι δημοσκοπήσεις δεν κολακεύει ένα κόμμα εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν "τσιμπάει". Με άλλα λόγια η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της.

Το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι ότι οι δημοσκοπήσεις και το κλίμα στην κοινωνία δεν συνάδει προς την επιμονή της στο «έργο που παράγει» και στα θετικά αποτελέσματα, τα οποία προτάσσει και στην τρόικα.

Αν προστεθούν σε αυτό η αποστροφή προς την πολιτική και η κόπωση του εκλογικού σώματος αλλά και οι αστάθειες που προκαλεί η Χρυσή Αυγή που δεν χάνει, όπως πίστεψαν στην αρχή των συλλήψεων κυβερνητικοί αξιωματούχοι ­, τότε το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να βρει έναν τρόπο να τονίσει το προφίλ τόσο της κυβέρνησης όσο και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Πολλοί πάντως πιστεύουν ότι «ο χρόνος μετράει υπέρ της κυβέρνησης» καθώς έχει μπροστά της την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.