Η Ζωή παντρεύεται
30/08/2014 12:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ζωή παντρεύεται

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παντρεύεται, όπως γράφει το δημοσιογραφικό κατεστημένο στις 27 Σεπτεμβρίου στα Λουτρά Αιδηψού.

Και μάλιστα με θρησκευτικό γάμο, εντός δηλαδή της νέας κομματικής γραμμής.

Για να μη λέτε ότι ο θεσμός του γάμου περνάει κρίση. Και ήρωες υπάρχουν.

Η πληροφορία ότι οι προσκλήσεις τυπώθηκαν στη φόρμα του εξώδικου δεν ευσταθούν. Όποιος παραφερθεί θα κεραστεί μια μήνυση ξεγυρισμένη. Μετά αγωγής.

Αν και η είδηση προσφέρεται για «τρολάρισμα», αποκλειστικές πληροφορίες της «στήλης» μιλούν για έναν άνθρωπο, που κυρίως αδικεί τον εαυτό του με τις συχνές «υπερβολές» στη συμπεριφορά της.

Μη δει μεσόκοπο φαλλοκράτη βουλευτή επαρχίας, σεληνιάζεται. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μια καθημερινότητας διόλου πληκτικής.

Τις ειλικρινείς μας ευχές για τη νέα τους ζωή!

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λύσανδρος Ἀλεξανδρίδης avatar
  Λύσανδρος Ἀλεξανδρίδης 30/08/2014 12:59:27

  Νὰ ζήσεις καὶ νὰ εὐτυχήσεις, Ζωίτσα!

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 30/08/2014 13:14:28

  Εγκάρδιες ευχές για υγεία σωματική και ψυχική,μακροημέρευση και υπομονή στις θλίψεις και τις στενοχώριες του έγγαμου βίου.. (για τον γαμπρό...). Ο δε παπάς του μυστηρίου να έχει το νού του,μήπως στο σημείο :«...η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»,η νύφη αντί για το πόδι του γαμπρού,του ζυγίσει κάνα δεξί κροσέ...

 3. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 30/08/2014 16:10:54

  Ειλικρινά τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και ευελπιστώ ότι μετά το γάμο της κ.Κωνσταντοπούλου, οι διάφορες επιτροπές και η αίθουσα του Κοινοβουλίου,έστω και για λίγο,θα βρουν την ησυχία τους!!

 4. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 30/08/2014 19:33:55

  Μαζί με τις ευχές, θα πω ότι αρκετές φορές, σε πολλούς από τους "Βιετναμικούς Πολέμους" της Βουλής των Ελλήνων στους οποίους ενεπλάκη, η κ. Κωνσταντοπούλου είχε επί της ουσίας δίκιο. Από την άποψη αυτή, οι επικριτές της την αδικούν. Έχει βέβαια ευθύνη και η ίδια που αδικείται: Κυρίως επειδή μεταφέρει την επαγγελματική της "διαστροφή" σ΄ένα χώρο αλλότριο: Άν κάθε φορά που κάποιου του τρώνε το δίκιο το γυρίζει σε δίκη, γίνεται και αυτός εισαγγελέας (και μάλιστα χωρίς πτυχίο νομικής). .... Εδώ ολόκληρος εισαγγελάτος πήγε στη ΝΕΡΙΤ - τουλάχιστον η κυρία έχει πτυχίο νομικής..

 5. Naruto avatar
  Naruto 31/08/2014 20:19:18

  Να ζήσουν και να ευτυχίσουν οι άνθρωποι και με πολλούς απογόνους . Εκείνο το << μεσόκοπο φαλλοκράτη βουλευτή επαρχίας>> δεν το κατάλαβα αφορά τον γαμπρό ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.