Η Ζωή θα μας σώσει!
25/06/2015 22:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ζωή θα μας σώσει!

Mετά τα 5 δισ. ευρώ από τη Ρωσία, μετά τα δισεκατομμύρια από Κίνα και BRICS αλλά και μετά από τα 350 δισ. και πλέον που πρέπει να μας δώσει η Μέρκελ για γερμανικές επανορθώσεις, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρήκε κι άλλη πηγή χρημάτων. Μάλιστα θα καλύψει τα μέτρα για την επόμενη διετία οπότε δεν θα χρειαστεί να τα σπάσουμε με τους δανειστές, ούτε θα χρεοκοπήσουμε.

Σύμφωνα με μια επιτροπή της Ζωής στη Βουλή, υπολογίζεται ότι οι γερμανικές οφειλές έναντι της Ελλάδας, από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 9 δισεκατομμύρια.

Συγκεκριμένα οι οφειλές της Γερμανίας από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι σχεδόν 486 εκ., ήτοι σε σημερινές τιμές 9 δισ. ευρώ. Το ποσό αυτό, αντιστοιχεί στο 0,4% των συνολικών επανορθώσεων που θα έδινε η Γερμανία, μετά την λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, σε 37 δόσεις και δυνητικά ακόμα 22 δόσεις (εφόσον δηλαδή η γερμανική οικονομία ευημερούσε). Από το σύνολο αυτό των οφειλών, υπολογίζεται ότι πληρώθηκε μόλις το 1,5% στην Ελλάδα, καθώς η Γερμανία έπαψε να πληρώνει μετά την Συνδιάσκεψη της Λωζάννης - οπότε υπήρξε παραίτηση των μεγάλων δυνάμεων από τις επανορθώσεις.

Επομένως, η Ζωή με τη νέα παρέμβασή της, και πριν... συλλάβει τον Στουρνάρα, έλυσε και το πρόβλημα των διαπραγματεύσεων. Η ομάδα διαπραγμάτευσης γυρνά από τις Βρυξέλλες φωνάζοντας «σου πήραμε τα σώβρακα Σόϊμπλε, σε τσακίσαμε Κριστίν, σε λιώσαμε Άνγκελα». Πλέον δεν τους έχουμε ανάγκη. Η Ελλάδα είναι πλούσια.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.