Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον ... Σίμο Κεδίκογλου
06/03/2014 21:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον ... Σίμο Κεδίκογλου

Μαθαίνουμε ότι η ΕΣΗΕΑ, αυτό το απαξιωμένο σωματείο των δημοσιογράφων, διέγραψε τον Σίμο Κεδίκογλου γιατί... ευθύνεται για το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Η σχετική απόφαση ελήφθη με 3 ψήφους υπέρ και 2 κατά. Υπέρ της οριστικής διαγραφής ψήφισαν η προεδρεύουσα Ελένη Τράιου και τα μέλη Βέρα Δαμόφλη, Δέσποινα Μακρινού, ενώ τα μέλη Πάνος Τσίρος και Γιώργος Αξελός ψήφισαν κατά.

Δηλαδή η ΕΣΗΕΑ θεωρεί ότι μια κυβερνητική απόφαση -σωστή ή λάθος δεν το κρίνουμε τώρα- χρεώνεται στον κ. Κεδίκογλου και τον διαγράφει επειδή είναι δημοσιογράφος. Να φανταστούμε ότι το σωματείο αυτό έχει διαγράψει κι άλλους «δημοσιογράφους» που απολύουν ή... διαλύουν εργαζόμενους. Τον Ψυχάρη, τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Καραμήτσο, τον Τράγκα, τον Κουρή να φανταστούμε ότι τους έχει διαγράψει;

Και να φανταστούμε ότι οι χιλιάδες απολυμένοι δημοσιογράφοι των τελευταίων ετών δεν χρειάζονταν τη στήριξη του σωματείου τους το οποίο τις περισσότερες φορές έγλειφε παντόκορφα τον εργοδότη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΓΣ avatar
    ΓΓΣ 06/03/2014 22:08:24

    -Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ δεν θα πρέπει να καταργηθούν οι φόροι υπέρ τρίτων; -Δεν θα πρέπει το συνταξιοδοτικό σύστημα των δημοσιογράφων να περάσει κι αυτό στο ΙΚΑ όπως είναι κι όλων των άλλων πολιτών;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.