#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/06/2010 06:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Αριστερά θα βγει στη σύνταξη ως …πολύτεκνηΚι άλλο κόμμα στην αριστερά. Η οποία γίνεται υπερπολύτεκνη και κινδυνεύει να βγει, χωρίς να το θέλει σε σύνταξη.

Παιδιά δεν είναι αστείο. Στην Ελλάδα θέλεις σήμερα να είσαι αριστερός και το σκέφτεσαι γιατί δεν θα θυμάσαι σε ποιο κόμμα ανήκεις.

Θα κάνει και συνέδριο είπε ο Κουβέλης. Να είναι μεγάλος, Φώτη, για να σας χωρέσει όλους, ο τηλεφωνικός θάλαμος.

Σήμερα αρχίζει κουβέντα για εργασιακό-ασφαλιστικό. Καφές και βουτήματα θα δοθούν στο κυλικείο της Βουλής.

Θα βάλουν κι ένα μνημείο δίπλα σ’ αυτό του άγνωστου στρατιώτη για τον άγνωστο ασφαλισμένο-εργαζόμενο και θα καταθέτουν στεφάνι ο Παπανδρέου με το Λοβέρδο.

Ειδικά για την περίπτωση το στεφάνι θα είναι μια ευγενική και ανιδιοτελής προσφορά του ΔΝΤ.

Επίσης σήμερα απεργούμε αλλά με λάθος αίτημα. Θα έπρεπε να ζητάμε να μην ξαναεκλεγούν αυτοί που διοικούν το συνδικαλιστικό κίνημα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/06/2010 07:09:48

  Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ θα κοψει 13ο, 14ο ?? ΘΑ δωσει αυξησεις? Θα απολυσει? Με τι μισθο θα προσλαβει νεους ?? Πληρωνει υπερωριες?

  Αν ειναι ετσι να παμε ολοι εκει να ψηφοδουλεψουμε ρε συντροφια..

  ΠΠ

 2. TORA avatar
  TORA 29/06/2010 10:07:47

  Το πρόβλημα της αριστεράς σήμερα είναι ότι δεν παράγει σκέψη, ότι καταπάτησε τις ηθικές αξίες που την είχαν νομιμοποιήσει στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ξέρω ότι για αρκετούς εδώ μέσα οι αντιστασιακοί ήταν προδότες, η αλήθεια όμως είναι πως ακόμη και αν έκαναν λάθος, η συντριπτική πλειονότητα ήταν αγωνιστές, είχαν αξίες και έδωσαν και τη ζωή τους γι΄αυτό που πίστευαν σωστό. Μέχρι που ήρθε η γενιά του πολυτεχνείου, 5-6 από αυτούς, και είπαν να εξαργυρώσουν τα πάντα όλα. Γι αυτό η αριστερά σήμερα σε μεγάλο βαθμό είναι στερεότυπη, λαϊκίστικη όχι παιδευτική, μέρος του προβλήματος και όχι η λύση του, γιατί έχει συντεχνιακά κεκτημένα να προστατέψει, και πολλές φορές είναι αυτή που νομιμοποιεί το μοντέλο διακυβέρνησης.

 3. aengus avatar
  aengus 29/06/2010 12:38:21

  Οι φήμες ότι μετά την ίδρυση της Ανανεωτικής Δημοκρατικής Αριστεράς ο Μάνος σκέφτεται να προσχωρήσει είναι ακριβείς; Ταυτόχρονα ακούγεται ότι ίσως επανακάμψει (φανερά πλέον) στο ΠΑΣΟΚ!

 4. Δίων avatar
  Δίων 29/06/2010 12:51:33

  Επιλέξατε λάθος προσδιορισμό την λέξη, για να σαρκάσετε τον Φώτη.Πιστεύω ότι όποιος έχει την ιδιότητα του πολυτέκνου δεν έχει καμμία μά καμμία σχέσει με αυτά τα πολιτικά υποπροιόντα. Οι ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ στηρίζουν την κοινωνία και αγαπούν την πατρίδα . Αυτοί οι λεγόμενοι αριστεροί κάθε άλλο αυτό κάνουν. Όλοι τους είναι απάτριδες και δωσίλογοι.Αστοχήσατε αγαπητέ φάκτορα με το να χρησιμοιοιήσετε την λέξη Πολύτεκνοι στην αναφορά σας σε διάφορα πολιτικά σκουπίδια. Μπορούσατε να πείτε ότι η αριστερά βγαίνει στη σύνταξη ώς έχουσα πολιτική αναπηρία σε ποσοστό 67% με στόχο την ολική ανικανότητα.Έτσι συμφωνώ .ευχαριστώ και περιμένω την διόρθωση.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Δίων 29/06/2010 13:14:50

   μην το παίρνετε προσωπικά. χιουμοριστική είναι η ανάρτηση

  • ΦΩΝΗ avatar
   ΦΩΝΗ @ Δίων 29/06/2010 15:02:52

   Συμφωνώ με τον Δίων
   και θεωρώ ότι ο καταλληλότερος τίτλος για την περίπτωση θα ήτανε:

   Η Αριστερά και ο πύργος της Βαβέλ.

   Όσο για την σύνταξη, όταν διαλύεται ένα μαγαζί, δεν νομίζω ότι επιβραβεύονται οι πρώην ιδιοκτήτες με σύνταξη.

 5. hotdog avatar
  hotdog 29/06/2010 13:23:49

  Μέσα από το χιούμορ βγαίνουν κι οι αλήθειες. Έχει τεμαχιστεί η Αριστερά τόσο που δε τους φοβίζει. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε υπό ποία συνθήκη νομιμοποιήθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Ελλάδα αφού πρώτα έπεσε στο "ασφαλές" για "κάποιους τρίτους" ποσοστό του 12 με 13%. Και από μένα μπράβο σου για τη τελευταία παράγραφο: "Θα έπρεπε να ζητάμε να μην ξαναεκλεγούν αυτοί που διοικούν το συνδικαλιστικό κίνημα." Μια αλήθεια που όλοι ξεχνούν να αναφέρουν ρε γμτ...γιατί άραγε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.