#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/10/2013 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εύα Καϊλή: Ισότητα και ρουσφέτι συνάδουν;Πέρασε στα «ψιλά» η είδηση, όμως, έχει πολύ μεγάλη σημασία και δεν διαψεύστηκε. Οι πληροφορίες λένε ότι ένας από τους κολοσσούς της πολιτικής, που προσέφερε τα μέγιστα στη χώρα, αλλά που δεν αναγνωρίστηκε το έργο από τους ψηφοφόρους στις τελευταίες εκλογές, βρήκε μια καλή θέση στο Δημόσιο.

Ο λόγος για την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, η οποία λέγεται ότι θα αναλάβει επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως μαθαίνουμε, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΚΕΘΙ: Από το 1994 έως σήμερα έχει εκδώσει μια σειρά εντύπων με θέματα που άπτονται της ισότητας των φύλων και της προώθησης των γυναικών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής. Οι εκδόσεις του Κ.Ε.Θ.Ι. φιλοδοξούν να αποτελέσουν μια θετική παρέμβαση στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση φορέων/οργανισμών και ατόμων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το αντικείμενο της ισότητας των φύλων.  Στο πλαίσιο των εκδοτικών του δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται ενημερωτικά φυλλάδια για την ταυτότητα και τις δραστηριότητες του Κ.Ε.Θ.Ι., φυλλάδια για τη λειτουργία Προγραμμάτων Δράσης που υλοποιεί ο φορέας, έρευνες/μελέτες, πρακτικά συνεδρίων, οδηγοί καλών πρακτικών, εγχειρίδια για θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής ένταξης κ.λπ. … Το Κ.Ε.Θ.Ι. από το 2001 μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει και υλοποιεί έναν αριθμό Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Κοινό στοιχείο των προγραμμάτων αυτών είναι η ένταξη και υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Με λίγα λόγια, η κ. Καϊλή πάει σε μια θέση για να προάγει το μέγιστο δικαίωμα της Ελληνίδας γυναίκας στην ισότητα. Κι επειδή η προσφορά της πρώην βουλευτού είναι τεράστια και η εμπειρία της επίσης, είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά, όσο κι αν είναι ο μισθός της.

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ακόμη «ρουσφέτι» του αντιπροέδρου κ. Βενιζέλου, μετά από το «ρουσφέτι» στον κ. Παπουτσή που τον στέλνει στην Παγκόσμια Τράπεζα. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι κάποτε η κ. Καϊλή είχε χαρακτηριστεί «καλτσοδέτα» από τους Παπανδρεϊκούς. Το γεγονός ότι είναι μια όμορφη κοπέλα που τελευταία έχει στενή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει μεγάλες επενδύσεις στην πόλη του Θεσσαλονικάρχη κ. Βενιζέλου, ασφαλώς βοήθησαν στον να βρεθεί μια καλή θέση για μια άξια πρώην πολιτικό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μανώλης Πετράκης avatar
  Μανώλης Πετράκης 11/10/2013 12:52:42

  Ρουσφέτι, ξερουσφέτι, ΠΑΣΟΚ, ξε-ΠΑΣΟΚ εγώ για την περίπτωση της κα Καϊλή είμαι διετεθειμένος να βάλω νερό στο κρασί μου. Έλεος πια με τις άσχημες που έχουν πιάσει όλα τα πόστα.

 2. Ραβινος avatar
  Ραβινος 11/10/2013 14:57:50

  Αξια ,αξια....και αλλα πολλα αναφωνουν οι απανταχου λατρεις των ξανθων γυναικειων υπαρξεων {χωρις παρεξηγηση για τις ξανθιες παρακαλω }.

 3. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ avatar
  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 11/10/2013 15:18:18

  Για τους ασχημους δεν βλεπω να λετε κατι...

 4. roadrunner avatar
  roadrunner 11/10/2013 15:31:01

  Που τις είδατε τις γυναίκες σε πόστα, κ.Πετράκη ;
  Ανδροκρατούμενα παραμένουν ...

 5. ntek avatar
  ntek 11/10/2013 16:17:07

  Ηθελα να ήξερα γιατι ασχολούμαστε με πασοκιάδες ακόμα

  • daresome avatar
   daresome @ ntek 11/10/2013 16:33:34

   γιατί τις πληρώνουμε ίσως ?

 6. Tassos avatar
  Tassos 11/10/2013 17:07:16

  Σε εφημερίδα της Θεσνίκης είχε γραφτεί ότι η θέση είναι άμισθη

 7. Spiliosx avatar
  Spiliosx 12/10/2013 19:55:18

  ΤοΠΑΣΟΚ ταϊζει δεν καλαμπουρίζει.....

 8. ΕΛ avatar
  ΕΛ 30/10/2013 13:31:40

  Τo ΚΈΘΙ είναι ένα από τα πολλά «μαγαζιά» που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ δήθεν για την προώθηση της ισότητας. Η ισότητα δεν προωθείται με ινστιτουτα, αλλά διαπαιδαγώγηση και πολιτικές. Οι έρευνες είναι χρήσιμες και θα μπορούσαν (και μπορούν) να ανατίθενται σε πανεπιστήμια, ώστε αυτά και σχετικό έργο να παράγουν και μεγαλύτερη οικονομία να υπάρχει. Το έργο του ΚΕΘΙ είναι ελάχιστο και η συμβολή του ανύπαρκτη, δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα παίρνει. Δεν υπάρχουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα του. Τα έργα δίνονται σε ημέτερους, ΠΑΣΟΚ και πέρα. Δεν το γράφω αυτό για τα χρήματα που παίρνουν, δεν γνωρίζω εάν πληρώνονται και πόσο πληρώνονται οι εξωτερικοί ερευνητές, διότι τις περισσότερες φορές διεξάγονται από εξωτερικούς συνεργάτες, το γράφω απλώς για τα σχήματα. Ούτε και θα ήταν χρήσιμο για την χώρα τη θέση των συνεργατών του ΠΑΣΟΚ etc να πάρει της ΝΔ etc.
  Απορώ (ρητορικό…) γιατί δεν κλείνουν το ΚΕΘΙ, ενώ αντίθετα κλείνουν την εξαιρετική ενδοκρινολογική μονάδα του Ευγενίδειου Νοσοκομείου.
  Το προσωπικό του ΚΕΘΙ μπορεί να προσφέρει εργασία αλλού, στη Γραμματεία Ισότητας (άλλο άχρηστο Πασοκομάγαζο για «σοσιαλιστές/τριες αριστερούς/ές», και άλλες παραφυάδες). Και τα διοικητικά συμβούλια του ΚΕΘΙ, ε… ας κάνουν καμιά πραγματική δουλειά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.