Ετοιμάζει «πέμπτη φάλαγγα» το Μαξίμου;
02/05/2015 13:39
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ετοιμάζει «πέμπτη φάλαγγα» το Μαξίμου;

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, όταν δεν έχεις να δώσεις άρτο και ειδικά όταν είσαι έτοιμος να αρπάξεις τον άρτο που έμεινε στον κόσμο και ταυτόχρονα είσαι… αριστερό κόμμα, κάτι πρέπει να κάνεις.

Πρέπει, όπως λέει κι ο λαός, να το «μπαλαμουτιάσεις» το θέμα, να το φέρεις από εδώ, να το πας από εκεί και να βαφτίσεις το κρέας ψάρι. Τα μέτρα για παράδειγμα πρέπει να γίνουν… εθνική ανάγκη.

Αυτή είναι η μια πλευρά του σχεδίου που εξυφαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ξεπεράσει τον σκόπελο της πολιτικής απάτης που έστησε και που τώρα αποκαλύπτεται δια της κωλοτούμπας.

Το δεύτερο σχέδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται «τροφή στο λάκκο των λεόντων». Τι σημαίνει αυτό;

Οι φήμες λένε ότι το Μαξίμου έχει ετοιμάσει «πέμπτη φάλαγγα» και προωθεί σχέδιο εξόντωσης σε βάρος επιχειρηματιών media, δημοσιογράφων, τραπεζιτών και όποιων άλλων αντιστέκονται στην κυβέρνηση. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εκτός από ανησυχητικό είναι και άκρως θρασύ και βεβαίως και επικίνδυνο.

Ελπίζουμε για την κυβέρνηση να είναι ψέματα, αλλά γεννιούνται τα εξής ερωτήματα:

Είναι άραγε αλήθεια ότι όσοι θεωρούνται «εχθροί» της… Επαναστάσεως της Αριστεράς έχουν στοχοποιηθεί και απειλούνται με «αποκαλύψεις»;

Αληθεύει επίσης, ότι κυβερνητικά στελέχη πιέζουν αφόρητα συγκεκριμένους κύκλους για να βρουν ή να κατασκευάσουν στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν όταν θα χρειαστούν;

Αναμένουμε απαντήσεις...

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.