Επιστροφή... στον κρατισμό
22/01/2015 13:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιστροφή... στον κρατισμό

Η επιστροφή στα όμορφα χρόνια του κρατισμού, όπου τα πάντα ελέγχονταν από το κράτος έρχεται και την αρχή κάνει η Ρένα Δούρου. Η οποία πήγε να εγκαινιάσει το ΚΤΕΟ Χολαργού το οποίο άνοιξε έπειτα από δύο χρόνια αναστολής λειτουργίας του.

Μπράβο στην περιφερειάρχη που δίνει δουλειά σε δημοσίους υπαλλήλους, αλλά να δούμε πώς θα τους πληρώνει όταν στο ΚΤΕΟ δεν θα πατάει κανένας.

Ρώτησε γιατί τα δημόσια ΚΤΕΟ έβαλαν λουκέτο κι έδωσαν στους ιδιώτες το δικαίωμα να μπουν στην αγορά και να σαρώσουν;

Ρώτησε μήπως για τις άθλιες εγκαταστάσεις που υπήρχαν, για τα ρουσφέτια που γίνονταν, για τους συνδικαλιστές που έκαναν κουμάντο ή για «γρηγορόσημα» που έπεφταν βροχή προκειμένου να περνάνε τα αυτοκίνητα τον έλεγχο από το... σπίτι;

Προφανώς και δεν θα ρώτησε αυτά. Κομματικούς στρατούς φτιάχνει και επιβαρύνει τον κρατικό προκειμένου προϋπολογισμό. Θα πληρώσει με τα... δανεικά από την τρόικα.

Μακάρι να βάλουν μυαλό και να πηγαίνουμε όλοι στα κρατικά ΚΤΕΟ. Μακάρι να υπάρξει ένας υγιής ανταγωνισμός με την ιδιωτική πρωτοβουλία προς όφελος των πολιτών. Πολύ φοβόμαστε, όμως, ότι θα δούμε μία από τα ίδια. Προβληματικούς δημόσιους φορείς, κρατικοδίαιτους υπαλλήλους και «αριστερούς» ευαίσθητους που ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη του.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και στα ΚΤΕΟ δυνατό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 22/01/2015 15:12:34

  Φαντάζομαι δεν προσέλαβε καινούργιους. Κάποιους από αυτούς που γενικά τα ξύνουν στα γραφεία τους, θα ενεργοποίησε. Θέλω να πω δηλαδή πως, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για να διορίσει κόσμο. Και αν φέρει και κάποια έσοδα, έχει καλώς. Ούτως ή άλλως αυτοί κάθονταν. Ε, ας κάνουν και καμιά δουλειά. Δεν μπορώ να θεωρήσω ντε και καλά πως είναι βήμα πίσω, δεν έχει εξάλλου όλος ο κόσμος την ευκολία να δώσει το 50άρι του κτεο. Θα φανεί.

 2. ΤΤ avatar
  ΤΤ 22/01/2015 21:11:41

  Ενω η ΝΔ ας πούμε έκλεισε τους μισούς απο τους χιλιαδες ημικρατικούς οργανισμούς; Στο προκείμενο, μόνο τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ ειναι υποχρεωτικά online με το υπουργείο! Όποτε, οποίος θελει να δώσει 50 ευρώ και να περάσει ένα σαράβαλο που θα έπρεπε να κοπεί, παει στο δημοσιο. Οποίος θελει να εξυπηρετηθεί αμέσως χωρις ραντεβού και το αμάξι του δεν ειναι επικίνδυνο, παει στο ιδιωτικό.

 3. Αντώνης avatar
  Αντώνης 28/01/2015 17:12:03

  Άρχισαν από νωρίς τα αναμενόμενα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ. Άρχισε η δημόσια περιουσία να επιστρέφει στο κράτος. Η κρατικοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών είναι θάνατος για την οικονομία. Αυτό αποδείχθηκε ειδικά στα τελευταία 4 χρόνια. Το κράτος είναι ΑΝΙΚΑΝΟ να διαχειριστεί τις δημόσιες υπηρεσίες. ΜΟΝΟ οι ιδιώτες και οι επιχειρηματίες έχουν δείξει μέχρι τώρα πραγματικό ενδιαφέρον για την καλή πορεία των δημοσίων περιουσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.