Επιστολή Βαρουφάκη δια... χειρός Costello
24/02/2015 18:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιστολή Βαρουφάκη δια... χειρός Costello

Ως συγγραφέας της επιστολής Βαρουφάκη με τον κατάλογο των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην Τρόικα Ντέκλαν Κοστέλο.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις ιδιότητες στο αρχείο pdf που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα των Financial Times. Σημειώνεται ότι στο αρχείο pdf δεν μπορεί να υπάρξει παρέμβαση και άρα αλλοίωση των στοιχείων. Πάντως μια πιθανή εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι ο κ. Κοστέλο, ο οποίος φαίνεται ότι περιλαμβανόταν στη λίστα των αποδεκτών των ελληνικών προτάσεων, μετατρέποντας το word σε pdf αποθηκεύτηκε με τα δικά του στοιχεία.


Πηγή: www.capital.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 24/02/2015 20:05:05

  Μακάρι η ερμηνεία της μετατροπής από doc σε pdf να ισχύει...

 2. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 24/02/2015 21:41:23

  Είναι δυνατόν ρε παιδιά να υπάρχει περίπτωση αποστολής email στο Eurogroup με το επισυναπτόμενο αρχείο σε μορφή Word το οποίο είναι editable? Πάντως οποιοδήποτε έγγραφο pdf μπορεί να αλλάξει author εάν δεν είναι κλειδωμένο, με χρήση AdobePro. Αλλά και τα portable documents δεν πρέπει αν κλειδώνονται αφού είναι επίσημα "ανεπίσημα" έγγραφα;
  Τι πιθανότερο είναι ότι έπεσε πολλή κοπτοραπτική μέχρι να συμφωνήσουν για το κείμενο που θα...συμφωνούσαν

  • airman avatar
   airman @ Γιάννης Φαίλτωρ 25/02/2015 12:49:37

   Από γράψε-σβήσε και κόψε-ράψε άλλο καλό. Το "κουστουμάκι" βγήκε στενό, το "ταγιεράκι" τσουρούτικο, ένα παπούτσι για δύο πόδια και τελικά όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.