Εξόργισε πολλούς ο Νικήτας
12/10/2014 06:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξόργισε πολλούς ο Νικήτας

Η επιστροφή του Νικήτα Κακλάμανη στη ΝΔ δεν άρεσε σε μεγάλο αριθμό βουλευτών της ΝΔ και πολλούς τους εξόργισε.

Μαθαίνω ότι υπήρξε βουλευτής της ΝΔ που άστραψε και βρόντηξε στο twitter μόλις πληροφορήθηκε την επανένταξη του Νικηταρά…του μνημονιοφάγου στην Κ.Ο. της ΝΔ. Σου έδινε την αίσθηση ξεκατινιάσματος.

Προφανώς υπήρξε παρέμβαση και μετά από λίγα λεπτά το tweet αφαιρέθηκε. Μην ψάχνεστε γυναίκα ήταν η δράστης και έγραφε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα πληρώνει επί 40 χρόνια συμπεριφορές σαν του Κακλαμάνη.

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. GregA avatar
    GregA 12/10/2014 11:18:43

    Κουκιά, σταυροί, μειώνονται και οι έδρες, έρχονται και άλλοι στην Αθήνα, άστα να πάνε. Οι νέοι υποψήφιοι δεν έχουν ελπίδα, όχι για εκλογή, ούτε καν για καταγραφή δυνάμεων. Τα κανάλια με τις προσκλήσεις στα προεκλογικά πάνελ θα καθορίσουν ποιοί θα εκλεγούν. Χαράς ευαγγέλια για τους εθνικούς εργολάβους. Σκέψου να είχαμε εκλογές με λίστα. Δυτυχώς καμιά ελπίδα για ανανέωση. Ο Νικήτας δε, από τα πολλά μπε βγες στο κόμμα καμιά φορά θα ξεχαστεί και δεν θα ξέρει εαν είναι μέσα ή έξω, έχουν περάσει και τα χρόνια. Η επόμενη μέρα, με αναγκαστική την άμεση κομματική ανανέωση θα μας βρει με κοινοβουλευτική ομάδα γερασμένη και κουρασμένη, απέναντι σε μια νεανική και σφριγηλή αντίπαλο. Κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι επαναστατικό στο κόμμα με την επιλογή υποψηφίων, ώστε να γίνει ανανέωση και να μη πρέπει να αντιμετωπίσουμε ταλιμπάν μειράκια του τσίριζα με ταμήλο, πιπιλή και λοιπούς σχετικούς. Υπάρχει αυτός ο προβληματισμός στου Μαξίμου; Σκέπτονται καθόλου την επόμενη μέρα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.