Εννιά λόγοι για δύο προτάσεις δυσπιστίας
01/04/2014 10:54
του Μικρού Οδυσσέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εννιά λόγοι για δύο προτάσεις δυσπιστίας

Διαβάζουμε το πολιτικό ρεπορτάζ για τα δεδομένα που υπαγόρευσαν την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Στουρνάρα και μετά κατά του Προέδρου της Βουλής και άκρη δεν βγαίνει.

Υπάρχουν όμως βάσιμες ενδείξεις για μια σειρά λόγων που η κίνηση αυτή ήταν όχι μόνο απαραίτητη, αλλά και αναγκαία.

1.Οι φήμες ότι ο ΓΑΠ θα καταψηφίσει, ώθησαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τη διαδικασία, καθώς στο αντιμνημονιακό μπλοκ δεν υπάρχει χώρος για άλλη φαιδρότητα.

2.Πραγματικά πιάσανε κάποιον που έμοιαζε με τον Στουρνάρα με τη «γίδα στην πλάτη», αλλά τον άφησαν γιατί έχει τρεις κόρες με παιδιά της παντρειάς να θρέψει.

3.Η πρόταση μομφής κατετέθη για να μη διαγραφεί ο Νικήτας και δημιουργηθούν διαφορετικοί συσχετισμοί στην εκλογική κούρσα για την Αθήνα.

4.Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πεπεισμένη για την αποτοξίνωση μας από υλικές ανάγκες, μετά από τέσσερα χρόνια Μνημονίου. Έτσι η δόση του δανείου κρίθηκε υπερβολική και διαγράφηκε μονομερώς.

5.Η μομφή υπήρξε ιδέα και πρόταση του Καμένου, ο οποίος ήθελε να διασκεδάσει τους εσωκομματικούς του τριγμούς, οι οποίοι προκαλούνται από τα «καραβάνια» αποχωρήσεων από τους ΑνΕλ.

6.Μιας και είχε κανονιστεί διαδήλωση εκτός του Κοινοβουλίου, είπαν να τη συμπληρώσουν με ένα happening εντός.

7.Οι δείκτες των ρολογιών πήγαν μια ώρα μπροστά και αγχώθηκαν μήπως αυτά τα χαμένα εξήντα λεπτά ήταν τα κρίσιμα, αποτελούσαν την ιστορική στιγμή που θα τους φέρει στην εξουσία.

8.Ήταν μια άσκηση ετοιμότητας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να αντικαθιστούν τον οποιονδήποτε, σε λόγο, παρουσία και υπογραφή.

9. Ο ένατος λόγος έχει άμεση σχέση με την φωτογραφία, αλλά δεν θα σας αποκαλύψω ποιός είναι

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 01/04/2014 14:52:18

    Tα σέβη μου φίλε Μ.Ο.! Περιμένω εναγωνίως,όχι τόσο τον ένατο λόγο που έχει σχέση με τη φωτογραφία,όσο τις φωτογραφίες που θα έχουν σχέση με τους υπόλοιπους οκτώ λόγους..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.