#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/11/2013 10:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκεί που έβριζε τώρα γλείφει η κυρία Τζάκρη 

«Μέσα απ' αυτήν τη διαφαινόμενη απαξίωση του πολιτικού συστήματος ξεπήδησε μια νέα λαϊκιστική πολιτική δύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένας πολιτικός σχηματισμός που διατείνεται ότι είναι Ευρωπαϊκός, αλλά τα δυο τελευταία χρόνια δεν ψήφισε καμία Ευρωπαϊκή οδηγία, ούτε καν αυτές που αφορούσαν την προστασία του περιβάλλοντος. Ένας πολιτικός σχηματισμός που με την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης ανά χείρας συνομιλούσε με ακροαριστερές πολιτικές οργανώσεις. Ένας πολιτικός σχηματισμός που επικαλείται τις πραγματικές δυσχέρειες της πατρίδας μας και επενδύει στο φόβο, μετατρέποντάς τον σε ελπίδα για μικροπολιτικούς λόγους. Ένας πολιτικός σχηματισμός που υποστηρίζει πως το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι συστημικό-οικονομικό, αλλά πολιτικό. Δηλαδή, πως με το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό θα γυρίσουμε στην προ κρίσης κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πολλά. Ωστόσο, όλοι μας γνωρίζουμε πως αυτό δεν είναι παρά μια μεγάλη πολιτική απάτη».

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Μήπως ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος; Μήπως οι μεγάλοι... εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα στα δεξιά του πολιτικού φάσματος;

Όχι, είναι γραπτά της μεγάλης πολιτικής φυσιογνωμίας, Θεοδώρας Τζάκρη στις 11 Ιουνίου 2012. Της ίδιας που χθες έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ευρεία δημοκρατική παράταξη. Άλλαξε άραγε κάτι στην Κουμουνδούρου και από μεγάλη πολιτική απάτη έγινε μεγάλη δημοκρατική παράταξη; Όχι, τίποτε δεν άλλαξε, μόνο στο θολωμένο της μυαλό η κ. Τζάκρη λέει ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης.

Εκεί που έβριζε τώρα γλύφει, όπως έκαναν και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι το ήθος της κ. Τζάκρη. Αυτό είναι και το ήθος της νέας Αριστεράς που ευαγγελίζεται ο κ. Τσίπρας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ζωή avatar
  Ζωή 20/11/2013 10:31:18

  Εκεί που έβριζε τώρα γλύφει, όπως έκαναν και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι το ήθος της κ. Τζάκρη. Αυτό είναι και το ήθος της νέας Αριστεράς που ευαγγελίζεται ο κ. Τσίπρας.

  Όπου ΠΑΣΟΚ βάλε ΛΑΟΣ και όπου ΣΥΡΙΖΑ βάλε ΝΔ. Εάν δω την Τζάκρη και υπουργό κάποια στιγμή θα έχω κλείσει ως ψηφοφόρος.

 2. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 20/11/2013 10:54:02

  Θα γίνω δικηγόρος του διαβόλου και θα πω ότι δεν έχει νόημα να επισημαίνουμε τι έλεγε πριν και μετά η Τζάκρη. Μήπως η ΝΔ δεν έχει τέτοιους πολιτικούς; Δεν έχει άτομα που παράτησαν τον αρχηγό τους ενώ λίγες μόλις ώρες νωρίτερα του ορκίζονταν πίστη δημόσια και κατακεραύνωναν την ΝΔ;

  Επίσης, όταν η χώρα διέρχεται τέτοια κρίση και οι βουλευτές της συμπολίτευσης έχουν ψηφίσει τόσα και τέτοια μέτρα δίχως να έχει φανεί φως στην άκρη του τούνελ, είναι λογικό να αναρωτιούνται αν κάποια απο τα μέτρα καταπολεμούν πραγματικά την κρίση ή μήπως την τροφοδοτούν.

  Επίσης πάντα υπάρχουν και οι προσωπικές επιδιώξεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι κάκιστο όταν οι προσωπικές επιδιώξεις ενός βουλευτή συγκρούονται με το συμφέρον της πατρίδας. Αλλά το ποιο είναι το συμφέρον της πατρίδας ίσως έχει γίνει θολό στα μάτια κάποιων βουλευτών τώρα πια. Για να αντιμετωπίσουν ένα χρέος στο 115% πήραν μέτρα που 5πλασίασαν την ανεργία, ανέβασαν κατά 300% τις φορολογικές επιβαρύνσεις και τελικά ανέβασαν και το ίδιο το χρέος για την αντιμετώπιση του οποίου, ψήφισαν ότι ψήφισαν..

  • Νικήτας avatar
   Νικήτας @ Γιώργος Αχαιός 20/11/2013 12:40:16

   Πολύ σωστός . Εδώ είναι η ουσία . Και τελικα ποιά δημοκρατία λειτουργεί με βουλευτές πρόβατα ; Εκτός φυσικά απο αυτή του στάλιν.
   Πώς τα ξεχάσαμε όλα αυτά μαζί βεβαίως με τον αρχηγό όταν τα κατακεραύνωνε πρίν απο 20 σχεδόν χρόνια ;
   Μπορεί το ψυγείο να έχει πέτρες και φακές μουχλιασμένες αλλά και οι δεύτερες σκοτώνουν παρότι ξεγελούν το αίσθημα της πείνας .
   Το χρέος ανέβηκε ώς ποσοστό του αεπ , ανάπτυξη δεν πρόκειτε να έρθει γιατί η χώρα δεν μπορεί και ούτε είναι πρός το συμφέρον της να γίνει κίνα και κανείς δεν έχει όραμα εκεί μέσα .
   Το κράτος πρόνοιας διαλύεται.
   Ο κόσμος αυτοκτονεί.
   Και το χρέος αυξάνεται.
   Δεν ξέρω που και πώς αλλά τουλάχιστον κάποιοι δεν μπορούν να ζούν με αλαφρά την καρδία στηρίζοντας την πορεία πρός τον γκρεμό , επιχειρώντας την εξιλέωση . Ας τους αναγνωρίσουμε τουλάχιστον το ρίσκο του βουνού και την απεμπόληση των προνομίων κάθε κυβερνητικού βουλευτή .
   Ακόμα και οι ευρωπαίοι ευρωβουλευτές ξεσηκώνονται με την κατρακύλα μας.

 3. elli avatar
  elli 20/11/2013 11:10:54

  Για το αυτοί που "σφάζονταν" (για τα μάτια του κόσμου) και τώρα συγκυβερνούν, τι έχετε να πείτε? Μπρος σε αυτό, η κα Τσάκρη και ο κάθε βολευτής, που δεν έχει δουλέψει ποτέ, και ως δημοσιουπαλληλίσκος πανικοβάλλεται και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει την καρεκλίτσα του και τον παχυλό μισθό του, είναι σταγόνα στον ωκεανό.

 4. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 20/11/2013 11:12:46

  Η τυπική πορεία του καιροσκόπου .

 5. Eva avatar
  Eva 20/11/2013 12:43:38

  Πολυασχοληθήκαμε δεν νομίζετε?

 6. Ομόκεντροι κύκλοι avatar
  Ομόκεντροι κύκλοι 20/11/2013 15:51:49

  Δεν πέσαμε κι από τα ...σύννεφα! Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Πώς φεύγει ο Μήτρογλου με μιά καλή μεταγραφή από τον Ολυμπιακό για την ...Ντόρμουντ; Η καρριέρα μας πρώτα, ύστερα οι ....συναισθηματισμοί. Το μεροκάματο να βγαίνει.
  Τι να απαιτήσουμε παραπάνω, από τους έρμους βολευτές; Αυτό μπορούν αυτοί που επιλέγουμε.

 7. koukiss avatar
  koukiss 21/11/2013 11:31:20

  Και ενώ ο τόπος αυτός συνεχίζει να υποφέρει και να τραβα τα πάνδυνα για να επιβιώσει, το μόνο πράγμα που βλέπει κανείς από αυτούς που είναι εκλεγμένοι και ταγμένοι να τον υπηρετούν είναι το πως θα εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση μέσα από μια κατάσταση ανέχειας που τους επιβάλει ο πενιχρός ψωρομισθός τους ως βολευτές!!..Τι να πει κανείς!!!Ωρα για πραγματική πολιτική επαγρύπνηση για να καταλάβουν οοολοι αυτοί ότι δεν μπορούν να μας καροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας..οι εκλογές ισως να μην είναι και πολύ μακρυά..

 8. διον avatar
  διον 21/11/2013 12:28:51

  ....o Αδωνις το ιδιο δεν κανει?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.