Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ «χτενίζεται»
22/11/2014 18:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ «χτενίζεται»

Ενορχηστρωμένη επίθεση δέχεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην πιο κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων αποχώρησης της τρόικας.

Δηλαδή εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ «χτενίζεται»

Στο πάλαι ποτέ Κίνημα όμως οι καρέκλες ήταν πάντα πρώτη προτεραιότητα. Μετά την πολιτική πλατφόρμα που κατέβασε ο ΓΑΠ, η οποία έχει ουσία αν παραγνωρίσει κανείς το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει βάση και ότι κατά το 2009-2011 ο Πρωθυπουργός «δεν υπήρχε», βρέθηκε ως δια μαγείας κι άλλος να «χτυπήσει».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, σχολιάζοντας τα εσωκομματικά του κόμματος και την πρόταση του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, να αλλάξει ο πρόεδρος του Κινήματος ανέφερε:

«Για να βρει τον δρόμο του το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Βενιζέλος στα καινούρια πράγματα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μέσα στον ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι»

Και πρόσθεσε μιλώντας στον Real Fm: «Υπάρχουν τόσα στελέχη τα οποία εκτιμώ ότι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα. Αφού ανοίξει αυτή η κουβέντα και αυτός ο διάλογος, τότε θα πούμε και για πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να πάμε με τη Φώφη Γεννηματά αυτό το διάστημα, μέχρι το συνέδριο και μετά το συνέδριο».

Απλά να θυμίσουμε ότι ο ΓΑΠ δήλωσε ρητά ότι δεν τον ενδιαφέρει καμία καρέκλα. Μόνο να πριονίσει τον Βενιζέλο θέλει και να αποχωρήσει ήσυχα-ήσυχα για άλλες (ηνωμένες) πολιτείες .

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρης ο όμορφος avatar
    Πάρης ο όμορφος 22/11/2014 20:00:18

    Μ.Ο, ας τον πριονίσει, μέχρι να τον κάνει ζάχαρη άχνη. Τι μας ενδιαφέρει; Μόνο χαρά μας δίνει η προοπτική της κονιορτοποίησης του Πασοκ. Σιγά να μην τον κλάψουμε κι όλας τον Βούδα. Καιρός να εξαφανίζονται οι Γαπο Βενιζέλοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.