Είναι πολύ απελπισμένοι στο ΠΑΣΟΚ
27/02/2014 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είναι πολύ απελπισμένοι στο ΠΑΣΟΚ

Μα καλά, δεν έχουν στάλα ντροπής εκεί στην Ιπποκράτους; Έχει φτάσει τόσο χαμηλά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που βγάζει διαρροές και προσπαθεί να καπηλευτεί τη νίκη του Βασίλη Αλεξανδρή στον Α' γύρο των δικηγορικών εκλογών; Είναι τόσο ανόητοι που δεν αφήνουν έναν ανεξάρτητο υποψήφιο ο οποίος στηρίχθηκε και από Πασόκους και από αριστερούς και από νεοδημοκράτες να δώσει έναν αγώνα μόνο του, χωρίς καπέλα;

Αλλά έτσι έχει μάθει η... γριά (το ΠΑΣΟΚ) στα σύκα, κι όταν της τα παίρνουν σκούζει. Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές της Ιπποκράτους διαμηνύεται πως «η νίκη του Βασίλη Αλεξανδρή αποτελεί νίκη του ΠΑΣΟΚ και πρόκριμα των όσων ακολουθήσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση», θυμίζοντας με έμφαση τη διαδρομή του γνωστού ποινικολόγου στο κόμμα αλλά και το ρόλο του τέως υπουργού Ναυτιλίας και Δικαιοσύνης -πατέρα του τελευταίου. Στέλνουν μ' αυτόν τον τρόπο μήνυμα στου «58» ότι δεν είναι νίκη τους, αλλά νίκη του ΠΑΣΟΚ

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται σε συμμετέχοντες στο εγχείρημα του γνωστού δικηγόρου που αποτελούν μέλη του Κινήματος αλλά και στο ρόλο του γνωστού επικοινωνιολόγου κ. Σεφερτζή ο οποίος έχει στενά συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ σε πολλές περιόδους.

Για το ΠΑΣΟΚ η τελική επικράτηση του κ. Αλεξανδρή θεωρείται πλέον «ζήτημα τιμής» καθώς εκεί θα βασιστεί το σενάριο ανόδου του κόμματος και νίκης στο πεδίο των εντυπώσεων ενόψει των δύσκολων Ευρωεκλογών.

Προφανώς η κόρη του Φώτη Κουβέλη που στήριξε τον Αλεξανδρή είναι... ΠΑΣΟΚ. Ή ο κ. Μπουλούκος που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία είναι... ΠΑΣΟΚ όπως και άλλοι που στήριξαν το νικητή του πρώτου γύρου.

Είναι τόσο απελπισμένοι στο ΠΑΣΟΚ που νομίζουν ότι θα ξαναγίνουν μεγάλο κόμμα αν νικήσει ο Αλεξανδρής στον ΔΣΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
    ΠΕΛΙΑΣ 27/02/2014 08:04:20

    Ο κάθε ένας κάνει πανηγύρι με το μυαλό του.(Ελληνική παροιμία)

  2. Y. avatar
    Y. 27/02/2014 10:11:17

    Ό πατέρας του, ως ΥπΝαυτ, είχε ανακαλύψει τον Κολοσσό της Ρόδου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.