Εάν έχει τέτοιους φίλους η ΝΔ τι να τους κάνει τους εχθρούς!
23/09/2014 13:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εάν έχει τέτοιους φίλους η ΝΔ τι να τους κάνει τους εχθρούς!

Ο λόγος για τον πληθωρικό Θόδωρο Πάγκαλο (σ.σ. μαζί τα φάγαμε) που είπε δημόσια σήμερα στο Βήμα fm ότι ψήφισε ΝΔ στις ευρωεκλογές και όχι Ελιά.

Ο λόγος για τον πληθωρικό Θόδωρο Πάγκαλο (σ.σ. μαζί τα φάγαμε) που είπε δημόσια σήμερα στο Βήμα fm ότι ψήφισε ΝΔ στις ευρωεκλογές και όχι Ελιά. Ο πρώην υπουργός που έχει επικρίνει πολλάκις το ΠΑΣΟΚ και τη σημερινή του ηγεσία, με αρκετή δόση ειλικρίνειας εξομολογήθηκε δημόσια ότι ψήφισε Σαμαρά στις ευρωεκλογές, έστω και με δυσκολία, διότι όπως εξήγησε δεν του πήγαινε το χέρι, αλλά ήθελε να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Στις ευρωεκλογές, αφού εξέτασα σοβαρά και την περίπτωση του Ποταμιού, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν σοβαρή επιλογή και ότι έπρεπε να ψηφίσω Ν.Δ. για να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και για κάποιον που σκέπτεται έτσι, κάποιος άλλος θα μπορούσε να μου πει ότι ντρέπομαι, αλλά έτσι σκεπτόμουν και πράγματι ήρθε πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε αφήνοντας άφωνους πολλούς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 23/09/2014 21:47:55

  Ενδεικτικό της πίεσης που θα υποστεί η ΠΑΣΟΚοελιά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 23/09/2014 22:45:12

  Μαζί τη φάγαμε δηλαδή...

 3. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 23/09/2014 23:18:16

  "Έπρεπε να το είχα καταλάβει" (Γέρο Πιστός, στη "Λαίδη και τον Αλήτη", βλέποντας τον τιτανο-πελωριο-τεράστιο αρουραίο να βγαίνει απο το σπίτι μετά τον Γάμο του Κουτρούλη...)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.