#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/09/2010 14:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο, δεν υπάρχουν νέα μέτρα και δεν με λένε Γιώργο»«Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο, δεν υπάρχουν νέα μέτρα».

Και δεν με λένε Γιώργο Παπανδρέου

Η στήλη νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Alter για την επάνοδο του Γιώργου Αυτιά στα τηλεοπτικά δρώμενα

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα έστειλαν επίσης ο Πανελλήνιος Σύλλογος ΚΑΠΗ και σύλλογος ληστευθέντων γερόντων.

Θα έστελναν και οι γριούλες αλλά λόγω γραφειοκρατίας δεν πρόλαβαν να ιδρύσουν ακόμα σωματείο

Επί τη ευκαιρία, αν ο Γιώργος κάνει δομικές αλλαγές στην κυβέρνηση θα έχουμε αυξήσεις μισθών και επιστροφή επιδομάτων;

Όχι; Τουλάχιστον μπορεί να μας στείλει μια φωτογραφία του Πάγκαλου με μαγιό και του Ραγκούση με σωσίβιο παπάκι;

Η Ντόρα είπε ότι τα πάντα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Γιατί είναι πουθενά υποψήφια ή έχει κανένα κόμμα που στηρίζει υποψήφιους;

Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για το αν πρέπει να προφυλακιστεί ο Μαντέλης. Για το ότι πήρε τα λεφτά συμφώνησαν; Γιατί το έχει ομολογήσει.

Ο Σαμαράς, όποιον του πηγαίνει κόντρα τον βάζει μέσα σε ένα γραφείο, κάτι του λέει και σε δέκα λεπτά βγαίνει έξω σαν βρεγμένη γάτα.

Το είδατε να επαναλαμβάνεται την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό που δεν μπορώ να μάθω με τίποτα είναι τι τους λέει.Στην Ελλάδα ως γνωστόν όποιος θέλει να γίνει καλλιτέχνης, αλλά δεν διαθέτει και πολύ ταλέντο, γίνεται συνδικαλιστής.

Αν μάλιστα δεν διαθέτει καθόλου ταλέντο γίνεται κομματικό στέλεχος στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά, κατά προτίμηση.

Μπορεί έτσι να είναι σίγουρος ότι η καριέρα του θα απογειωθεί και ότι κάποια ημέρα θα οδύρεται κι αυτός για το δράμα των αδελφών μας των Κυπρίων από την βίλα του στην Εκάλη.

Επειδή, η κομματική ιδιότητα πουλάει δίσκους και γεμίζει θέατρα.

Τι μου ήρθε και τα γράφω αυτά; Επειδή βλέπω τις εκδοχές της ελληνικής Αριστεράς να διαπληκτίζονται για ορισμένες καλλιτεχνικές υποψηφιότητες που αν πήγαιναν στο Χόλλυγουντ το πολύ να τις (και τους) βάζαν να ξεσκονίζουν το καπέλο του Ιντιάνα.

Γι αυτό θαυμάστε την ταλαντούχα Kate Moss σε πρόσφατη φωτογράφισή της και σε μια ανάλογη του 1993, του Calvin Klein

Πως θα λέγεται ο Καμίνης όταν ανέλθει στα ύπατα αξιώματα της πολιτικής; Υψικάμινος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θάνος avatar
  Θάνος 06/09/2010 14:35:03

  Έχουμε ένα πρωθυπουργό που,
  Μισεί τον λαό του.
  Μισεί την χώρα του.
  Μισεί το κόμμα του.
  Μισεί και φοβάται τους πάντες και τα πάντα.
  Θα προτιμούσε σε αυτή την χώρα να μην κατοικούσαν Έλληνες αλλά Σάξωνες,
  Θα προτιμούσε να μην υπήρχαν καν Έλληνες.
  Αλλά επειδή η ιστορία δεν του έκανε την χάρη μισεί τους πάντες και τα πάντα.

  Και για όσους νομίζουν ότι είμαι υπερβολικός ας ψάξουν το τεύχος του "ΝΕΜΕΣΙΣ" που είχε υποκλέψει τα mail ανάμεσα στον σημερινό Πρωθυπουργό και την μαμά του.

  • aengus avatar
   aengus @ Θάνος 06/09/2010 16:14:56

   @Θάνος

   Το έχεις; Υπάρχει δυνατότητα να μας δώσεις μια ιδέα, κάποια αποσπάσματα;
   Έχω απλώς ακούσει γι΄ αυτό !!!!!!!!!!!!!!

   • Θάνος avatar
    Θάνος @ aengus 06/09/2010 18:31:04

    Είναι τα τεύχη 12 Δεκέμβριος 2000 και 13, Ιανουάριος 2001.
    Επισυνάπτω ένα μικρό απόσπασμα απο εφημερίδες της εποχής.

    "...Σάλος έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις του περιοδικού «ΝΕΜΕΣΙΣ», σχετικά με την επιστολή της Μαργαρίτας Παπανδρέου στον νυν υπουργό των Εξωτερικών. Συνεντεύξεις, δηλώσεις, τηλεοπτικά παράθυρα διαδέχονται το ένα το άλλο, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του περιοδικού.

    Το άρθρο του περιοδικού «ΝΕΜΕΣΙΣ» φέρει τον τίτλο «Γιώργο μου, όταν γίνεις πρωθυπουργός», και αφορά την επιστολή της Μαργαρίτας Παπανδρέου προς τον γιο της υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου. Στο συγκεκριμένο άρθρο σχολιάζεται η επιστολή της Μαργαρίτας Παπανδρέου και παράλληλα δημοσιεύεται ολόκληρο το κείμενο στα αγγλικά.

    Σύμφωνα με το περιοδικό, η συγκεκριμένη επιστολή συντάχτηκε την «Πέμπτη 9 Απριλίου 1998 και ώρα 11.34» και θέμα της ήταν «η οργάνωση προβολής και συλλογής χρημάτων στο Κολέγιο "Dawson" στις ΗΠΑ και τον Καναδά, προκειμένου να στηθεί και να λειτουργήσει το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου».

    Στη δεύτερη παράγραφο του περιοδικού επί λέξει αναφέρεται: «Η Μάχη των επιγόνων στο ΠΑΣΟΚ μετά το θάνατο του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έληξε είτε επειδή ο Κώστας Σημίτης έγινε πρόεδρος και πρωθυπουργός, είτε επειδή κερδίσαμε την Ολυμπιάδα του 2004, είτε επειδή οι εκσυγχρονιστές του καθηγητού -πρωθυπουργού ξέρουν ότι αν αγγίξουν τον διορισμένο διάδοχό του, τον Γιωργάκη θα τους φάει το μαύρο, εξευτελιστικό ως πολιτική πρακτική, σκοτάδι, ανάλογο μ' αυτό που έφαγε δυο φορές τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Οπως επίσης γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν καν το πολιτικό εκτόπισμα για να φαγωθούν από μια φορά και να επιζήσουν εκτός πανεπιστημίων, διεθνών ιδρυμάτων και οργανισμών».

    Σ' άλλο σημείο του δημοσιεύματος, γίνεται λόγος για τις «προϋποθέσεις της ανάληψης της εξουσίας» και συγκεκριμένα αναφέρεται: «Θέλουν οι Αμερικάνοι καλές σχέσεις με την Τουρκία για να πουν το ναι στο Γιωργάκη; Θα τις έχουν. ΜΜΕ, ιδρύματα, γυναικείες οργανώσεις και το ίδιο το ΥΠΕΞ, το κράτος, θα υποταγούν στην προϋπόθεση».

    Το σημείο της επιστολής κατά το οποίο η Μ. Παπανδρέου κάνει λόγο για την ανάληψη της πρωθυπουργίας από το γιο της, είναι αμέσως μετά την αναφορά που κάνει στον Σουλαδάκη και σύμφωνα με την επιστολή που δημοσιεύεται αναφέρει: «Γίνομαι αμυντική και αυτό δε μ' αρέσει. Κάποια μέρα, Γιώργο, άμα γίνεις πρωθυπουργός, μπορείς να ασχοληθείς με τέτοια γλοιώδη υποκείμενα. Ωστόσο, προτιμώ για την ώρα να ασχοληθείς με άλλη δουλειά για λίγο διάστημα...!». Ενώ σ' άλλο σημείο απευθυνόμενη προς τον υπουργό Εξωτερικών, όπως παρουσιάζεται στο «ΝΕΜΕΣΙΣ», γράφει: «... Καταλαβαίνεις τι έχεις κληρονομήσει. Βλέπεις τι δύναμη έχεις. Γι' αυτό μου τη σπάνε κάτι ασήμαντα ανθρωπάκια σαν τον Σουλαδάκη..."

   • aengus avatar
    aengus @ aengus 06/09/2010 18:38:54

    @Θάνος

    Να είσαι καλά. Θα το ψάξω.
    Ευχαριστώ και για το απόσπασμα!

   • aengus avatar
    aengus @ aengus 06/09/2010 18:41:53

    Πάντως κι αυτά τα λίγα είναι ανατριχιαστικά…

   • Θάνος avatar
    Θάνος @ aengus 06/09/2010 18:56:14

    Αν σε ενδιαφέρει και η συνέχεια.
    Έγινε μύνηση σε βάρος σε βάρος του περιοδικού για την υποκλοπή και η απόφαση του διακστηρίου έλεγε τα εξής.

    "...Με βάση τα ανωτέρω, οι ειδήσεις και τα σχόλια που αναφέρονται στα δύο επίμαχα δημοσιεύματα ανταποκρίνονται στην αλήθεια και συνεπώς, δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν εξ αντικειμένου την επικαλουμένη άδικη πράξη της συκοφαντικής δυσφημήσεως. Η χρήση δε του απορρήτου των ηλεκτρονικών επιστολών και η δημοσίευση αληθών ειδήσεων και σχολίων, που σχετίζονται με την προεκτεθείσα συμπεριφορά της ενάγουσας, ήταν επιτρεπτή, διότι δεν έγινε καθ' υπέρβαση, όπως αβασίμως ισχυρίζεται η ενάγουσα, αλλά έγινε εντός των ορίων του νομίμου δικαιώματος. και καθήκοντος της εναγομένης δημοσιογράφου να πληροφορεί το αναγνωστικό του περιοδικού κοινό περί των πράξεων και της συμπεριφοράς προσώπων, τα οποία, ως εκ της ιδιότητος των και της θέσεως των, ενδιαφέρουν το κοινωνικό σύνολο, κινουμένη από δικαιολογημένο ενδιαφέρον και με σκοπό την διαφύλαξη δικαιολογημένου ουσιώδους δημοσίου συμφέροντος που σχετίζεται με την Συνταγματική τάξη και την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εν όψει δε, των περιστατικών αυτών, αίρεται το παράνομο των πράξεων της απλής δυσφημήσεως, της εξυβρίσεως και της χρήσεως παραβιασθέντος απορρήτου, ως στοιχείο της βάσεως της υπό κρίση αγωγής, αφού οι παραπάνω εκδηλώσεις της εναγομένης, έγιναν κατά την, εντός των νομίμων ορίων του, ενάσκηση του προαναφερομένου δικαιώματος της, ως δημοσιογράφου και βουλευτού του Ελληνικού Κοινοβουλίου και με τον προαναφερόμενο σκοπό..."

  • παπαδοπαιδι avatar
   παπαδοπαιδι @ Θάνος 06/09/2010 17:41:46

   ανθρωπος που δε μισει τον συγχρονο τσιφετελληνα ειναι ηλιθιος

  • Ηνιοχος avatar
   Ηνιοχος @ Θάνος 07/09/2010 00:21:38

   Δεν εχουμε
   εχουμε καποιον που
   Λατρευει την φυλη του
   Λατρευει την χωρα καταγωγης του
   Λατρευει την Αυλη του
   Αγαπαει και εμπιστευται τους ανωτερω και τους αφανεις ανωτερους
   Του ειναι αδιαφορο ποιοι κατοικουν στο γεωγραφικο διαμερισμα
   Προτιμα τα αξιωματα της Αυλης να μοιραζονται αποκλειστικα και δικαια μεταξυ των μελων της οικογενειας και της φυλης
   Η υπαρξις του αυτη καθαυτη αποδεικνυει την ανυπαρξια Ελληνων
   Επειδη οι κσμοκρατορες του εκαναν την χαρη ενθρονιζοντας τον
   πλεει στο Αρχιπελαγος Νιρβανα αθανατος εν μεσω ελεεινων θνητων

  • kimon avatar
   kimon @ Θάνος 07/09/2010 13:58:52

   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!

 2. rigakisalex avatar
  rigakisalex 06/09/2010 14:35:36

  Τελικά αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ επικίνδυνη http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_1679.html

 3. vassilis avatar
  vassilis 06/09/2010 14:47:21

  Παρακληση.Μπορει η κυβερνηση στη θεση του κ.καμινη να διορισει την Kate Moss.

 4. ΧΡΗΣΤΟΣ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ 06/09/2010 14:55:59

  Επειδη ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ πονανε, μολαταυτα, πρεπει να λεγονται.Ο Αυτιας ειτο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και αρκουντος υψηλοτερα, πολλων, ομοιων του...Καιτοι, στην πορεια, ως φαινεται "αλλαξοπιστησε"...Ομοια και πολλοι αλλοι σημερα ισχυρα δεκανικια (ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ).Μηπως η ΝΔ., ΚΑΠΟΙΑ στιγμη των στιγμων, πρεπει, περαν των συνηθων δικαιολογιων να ασχοληθει, γιατι οχι μονο πλειστοι δημοσιογραφικοι "αστερες" και δη τηλεοπτικοι, αλλα και πολλοι αλλοι εφυγαν, ελαφρα "τη καρδια"???ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΜΗΠΩΣ.

 5. athamas avatar
  athamas 06/09/2010 15:38:03

  «Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο, δεν υπάρχουν νέα μέτρα».
  Και δεν με λένε Γιώργο Παπανδρέου...

  ...και την ..αγελάδα στην φώτο την λένε Φρόσω! :lol:

  • hifi avatar
   hifi @ athamas 06/09/2010 15:49:00

   «Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο, δεν υπάρχουν νέα μέτρα και δεν με λένε Γιώργο»
   Ως προς το τελευταίο, είναι αλήθεια: Geoffrey (Τζέφρυ) ονομάστηκε.

   Και όσο για τα άλλα, εύκολα εξηγούνται: «Δεν υπάρχει νέο μνημόνιο (πρόκειται για συμφωνία, όχι μνημόνιο), δεν υπάρχουν νέα μέτρα (αυτή τη στιγμή. Απλά εφαρμογή των παλιών μέτρων)...»

 6. H pena tis orghs avatar
  H pena tis orghs 06/09/2010 19:10:48

  Εγώ αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι ο καταπιεσμένος αρθρογράφος, όπως τον είχα χαρακτηρίσει και σε παλαιότερα σχόλια, συνεχίζει να τρώει παντόφλα στο σπίτι άρα κατεπέκταση συνέχιζει την δημοσίευση καυτών φωτογραφιών. :-)

  • Θάνος avatar
   Θάνος @ H pena tis orghs 06/09/2010 19:56:29

   A εδώ θα σου δώσω φάουλ.
   Το να είσαι λάτρης του ωραίου δεν έχει να κάνει με καμία παντόφλα.

 7. anonymos avatar
  anonymos 06/09/2010 22:05:51

  Και μετά ξύπνησε

 8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ 07/09/2010 00:06:16

  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΟΥΤΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΙΝΗΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 26% ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥΛΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ [ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ] ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΡΝΕΤΑΙ.ΚΟΠΡΙΤΕΣ,,,,,,,,,,

 9. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 07/09/2010 03:51:08

  μαλιστα κυριε μαλιστα κυριεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

  20 000 000 Ελληνες και οι επιλογες αρχιζουν απο

  Midwest Fittest Boyish Baldius Best Tan

  next

  Tony Roommate Collegius in waiting RipeFruitus

  next

  miss Gullag ina Stalinova Democratina agnostinen

  next

  Chip rush let the sheeple be chipped and come unto me

  next

  Von Black Brainus perfecto combed neurons

  και τελειωνουν στους

  miss Dracoulina con Daddy con Offspringos inummerosas
  para compania aristeria travestida

 10. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 07/09/2010 04:28:06

  Υψηλοτατοι Μνημονιοι
  Ουδεν νεωτερον απο ΝοτιοΑνατολικον Διαμερισμα

  Στρατοπεδα, Φουρνοι,και Θαλαμοι υπερβαινουν τον διαταχθεντα
  ρυθμο

  Ολοκληρωση Σχεδιου ταχυτερη επιθυμιτης ημερομηνιας

  Με ΝεοΤαξικη Ευπειθια Κυριολεκτικως Δικος Σας
  Ανωτατος Δωσιλογος οφ φιρστ ορντερ
  Νεοποχιτακογλου Δραγωνης

 11. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 07/09/2010 07:06:36

  ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ= ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ

  Απλή λογική,χωρίς ασκοπες συναισθηματικές φορτίσεις,

  Από τό 1981 εως σήμερα,έχουν περάσει 30 χρόνια,μέ 23 χρόνια κυβερνήσεις πασοκ
  μέ τήν υποστήριξη όλων τών κομμάτων τής αντιπολίτευσης καί 7 χρόνια κυβερνή-
  σεις τής νδ.

  Τό πασοκ κυβέρνησε τόσα χρόνια επειδή διόρισε πολλούς στό δημόσιο καί ισχυρο-
  ποίησε τή κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα.

  Τά παραπάνω σημαίνουν ότι καί σήμερα ακόμη πληρώνουμε όλους αυτούς πού συνεχίζουν νά ζούν είς βάρος μας,ακόμη καί τούς αποδεδειγμένα κλέφτες
  πού δέν μπαίνουν φυλακή.

  Συμπέρασμα,έχει νόημα νά συνεχίζω νά ψηφίζω???

  Απάντηση,Επειδή όλα τά κόμματα είναι τό άλλοθι τής τηλεοπτικής δημοκρατίας
  πού μάς έστησαν,ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ , ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΖΩ ΛΕΥΚΟ!!!!!!

  Τί πετυχαίνω???

  Αυξάνω τό ποσοστό εκείνων πού δίνουν ένα ηχηρό χαστούκι,στό σημερινό πολιτικό
  σύστημα,γιατί ,μά τήν αλήθεια τό χρειάζεται!!!

 12. Θάνος avatar
  Θάνος 07/09/2010 11:08:56

  Λάθος τεράστιο λάθος. Μπορεί το λευκό και η αποχή να προσφέρουν την ικανοποίηση της αντίστασης αλλά πρακτικά πριμοδοτούν το πρώτο κόμμα.
  Για του λόγου το αληθές θα αναφέρω ένα παράδειγμα.
  Έστω ότι έχουμε 100 ψηφοφόρους και ψηφίζουν 20 το κόμμα Α, 10 το κόμμα Β και οι υπόλοιποι 70 όλα τα άλλα κόμματα. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 20% το κόμμα Α 10% το κόμμα Β και 70% αθροιστικά όλα τα άλλα κόμματα.
  Δεύτερη περίπτωση:
  Έστω ότι απο τους 100 ψηφοφόρους οι 50 απέχουν, οι 20 ψηφίζουν το Α οι 10 το Β και οι υπόλοιποι 20 διάφορα.
  Σε αυτή την περίπτωση έχουμε. Κόμμα Α 40%, κόμμα Β 20%, 40% όλα τα άλλα κόμματα.
  Τρίτη περίπτωση.
  Αν στην παραπάνω περίπτωση πούμε ότι αντι να ψηφίσουν 20 τα διάφορα ψηφίζουν 10 διάφορα και 10 λευκό.
  Σε αυτή την περίπτωση έχουμε.
  Κόμμα Α 50%, κόμμα Β 25% διάφορα κόμματα 25%.

  Όπως βλέπεις τελικά το λευκό και η αποχή όχι μόνο δεν τιμωρούν το πρώτο κόμμα, αντίθετα το πριμοδοτούν.

  Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ξαμολυθεί διάφορες γραφίδες και προσπαθούν να σπρώξουν τους απογοητευμένους να απέχουν η να ψηφίσουν λευκό.

 13. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 07/09/2010 12:46:45

  Αγαπητέ Θάνο,
  Δέν αποτελώ νοικιασμένη γραφίδα υπέρ τού λευκού ή αποχής.

  Δέν υπάρχει περίπτωση νά ψηφίσω κανένα κόμμα ή απόκομμα.

  Πές μου ένα τρόπο νά τιμωρήσω,μέ δημοκρατικές διαδικασίες,όλους αυτούς
  πού μού πλήγωσαν τό φιλότιμο ή τή περηφάνειά μου.

  Αν στούς υποθετικούς,100 ψηφοφόρους,δέν ψηφίσουν,πάντα υποθετικά οί
  98,τότε έχουμε ισχυρή κυβέρνηση,δημοκρατικά έκλεγμένη,μέ τούς 2 πού
  τήν ψήφισαν??

  Νομίζω αυτό τό αποτέλεσμα τό λέμε ολιγαρχία,δέν ξέρω μπορεί νά έχω
  λάθος,αλλά πώς θά ΤΙΜΩΡΉΣΩ αυτούς πού μέ κλέβουνε,μού κλέβουνε τή
  πατρίδα καί μέ δουλεύουν καί από πάνω?

  Πάντως νά γνωρίζεις,δέν θά μείνω μέ σταυρωμένα χέρια,όχι γιά μένα,
  αλλά γιά τά παιδιά καί τά εγγόνια μου.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΣΠΥΡΟΣ 07/09/2010 12:54:12

   δεν υπάρχει καμμία περίπτωση η αποχή να πιάσει τόσο υψηλά ποσοστά, ώστε να θεωρηθεί άκυρο το αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν συνέβαινε όμως, θα είχαμε επαναληπτική εκλογή, καμμία τιμωρία, κανενός.

  • Θάνος avatar
   Θάνος @ ΣΠΥΡΟΣ 07/09/2010 18:27:44

   Αγαπητέ Σπύρο.
   Προς Θεού σε καμιά περίπτωση δεν άφησα υπονοούμενο πουθενά ότι είσαι νοικιασμένη γραφίδα, αλλά απο την άλλη ο εκλογικός νόμος είναι σαφής.
   Το εκλογικό μέτρο βγαίνει επί των εγκύρων ψηφοδελτίων. Το Πασοκ και στις τρεις αναμετρήσεις 2004, 2007, 2009 πήρε περίπου τον ίδιο αριθμό ψήφων.
   Το 2004, 2007 έφαγε ήττα, ενώ το 2009 που οι Νεοδημοκράτες αποφάσισαν να πάνε στην παραλία ώστε να τιμωρήσουν τον Καραμανλή τα αποτελέσματα είναι πρόσφατα και καταστροφικά.
   Και θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα σε έναν απο αυτούς που απείχαν το 2009. Ποιόν τιμώρησε; Τον Καραμανλή ή τον εαυτό του γιατί με ένα Πασοκ των 160 εδρών τρώμε τώρα όλοι τις καρπαζιές.
   Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε. Τώρα αν θέλουμε να ρίξουμε ψήφο τιμωρίας σε όλους τι καλύτερο απο ψήφο σε ένα απο τα μικρά "γραφικά" κόμματα.
   Πάντως εγώ παρ,όλο που δεν είμαι 100% ικανοποιημένος απο κανένα κόμμα για λόγους τακτικής θα ψηφίσω κόμμα που θα είναι εναντίον του μνημονίου.

 14. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 07/09/2010 13:01:44

  Ξεχνάτε όλοι σας,μέ πολυ συμπάθεια σας τό θυμίζω,τόν αστάθμητο
  παράγοντα πού λέγεται Ελληνας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.