Δεν το γλιτώνει το εγκεφαλικό ο Λαφαζάνης
18/02/2014 19:53
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν το γλιτώνει το εγκεφαλικό ο Λαφαζάνης

Τελικά βλέπω να φοράει ζουρλομανδία ο Λαφαζάνης έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Εκτός από όργανο της διαπλοκής σύμφωνα με τα συντροφικά μαχαιρώματα του Νίκου Παππά (του κολλητού του Τσίπρα) κινδυνεύει να γίνει και ο x… της παρέας.

Ρωτάνε την Κυριακή στο «Βήμα», -την εφημερίδα του Ψυχάρη για όσους νομίζουν ότι στασίδι έχει εκεί μόνο ο Τατσόπουλος- το Γιώργο Σταθάκη (αυτόν που έχρισε ενώπιον του Δασκαλόπουλου ο Αλέξης Τσίπρας ως επόμενο υπουργό οικονομικών) τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες όταν γίνει κυβέρνηση. Και ο τρισμέγιστος Σταθάκης απαντάει: «Δεν έχουμε καταλήξει επακριβώς σε λεπτομερή διατύπωση. Κεντρικές όμως ιδέες υπάρχουν». Και ο Λαφαζάνης που οραματίζεται σοσιαλιστικούς μετασχηματισμούς πως θα τους κάνει; Με ιδιωτικές τράπεζες και με ένα δημόσιο πυλώνα και μάλιστα στο ευρώ;

Κατά τ’ άλλα η απάντηση του Σταθάκη είναι όλα τα λεφτά για την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει και για τη σαφήνεια του προγράμματός του. Όχι παίζουμε. Ας ρωτήσουν το Σόιμπλε και τη Μέρκελ όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να καταλάβουν και οι Γερμανοί τι εστί «σκληρή διαπραγμάτευση». Τους βλέπω στο ίδιο ψυχιατρείο με το Λαφαζάνη.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.