Δεν κατεβαίνει ο Αντώναρος στις εκλογές!!!
30/12/2014 19:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν κατεβαίνει ο Αντώναρος στις εκλογές!!!

Βαθιά συγκίνηση προκαλεί στο Πανελλήνιο η απόφαση του Ευ. Αντώναρου να μην κατέβει υποψήφιος. Το ανακοίνωσε μέσω facebook και όπως υποστηρίζει επικοινώνησε με τη ΝΔ και τους είπε ότι παρά τις κρούσεις που του είχαν γίνει δεν θα είναι υποψήφιος στην Β Αθηνών.

Τον παρακαλούσαν δηλαδή αλλά αυτός «βράχος». Αλλά μήπως πιστεύει ότι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεχάσει πως τρία χρόνια τώρα ο κ. Αντώναρος έκανε εμπρηστικά και περιπαικτικά σχόλια για την κυβέρνηση Σαμαρά; Τότε που το έπαιζε... το αυτί και το στόμα του Καραμανλή;

Από την άλλη μπράβο του που απαλλάσσει τη ΝΔ από την παρουσία του. Μακάρι να το έκαναν και κάποιοι άλλοι που έχουν πληγώσει τη χώρα και το κόμμα αλλά συνεχίζουν να θέλουν βουλευτικές καρέκλες. Να έφευγαν μόνοι τους ορισμένοι που νομίζουν ότι η Ελλάδα και η ΝΔ τους χρωστάει ακόμη. Θα βοηθούσαν την παράταξη να πάει καλύτερα στις εκλογές.

Αλλά για να δείτε πόση εμπάθεια κρύβει ακόμη ο κ. Αντώναρος διαβάστε την ανάρτησή του. Ούτε μια ευχή στη ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές.

Όλη η ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πριν από λίγο επικοινώνησα με τον Γραμματέα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και τον ενημέρωσα ότι, παρά τις σχετικές κρούσεις που μου έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, δεν επιθυμώ να είμαι αυτή τη φορά υποψήφιος στη Β’ Αθηνών στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Mε αυτή την ευκαιρία θέλω να μοιρασθώ μαζί σας, όπως άλλωστε ΄το κάνω συχνά, μερικές σκέψεις μου:

1. Η πολιτική μου συστράτευση με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με κεντρικούς στόχους την εμπέδωση της δημοκρατίας και την οικονομική ανάπτυξη καθώς και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας παραμένει από το 1974 αδιατάρακτη. Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Οι ιδέες και οι αξίες στις οποίες πιστεύω και για τις οποίες αγωνίζομαι συνεχώς παραμένουν διαχρονικά αδιαπραγματευτες.

2. Η μη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας την οποία υπηρέτησα με σθένος, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα αλλά και μετριοπάθεια για έξη περίπου χρόνια ως κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή κι αργότερα ως βουλευτής δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση αποχώρηση μου από την ενεργό πολιτική. Θα συνεχίσω να μετέχω στα δημόσια πράγματα με την πεποίθηση ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη. Ειδικά το επόμενο διάστημα θα είμαι, όπως πάντα και όποτε απαιτούν οι περιστάσεις, παρών διατυπώνοντας με παρρησία τις απόψεις μου. Αλλά και με τη πεποίθηση ότι πρέπει να αποφεύγουμε εμπρηστικές υπερβολές που δηλητηριάζουν το δημόσιο βίο.

3. Ταυτόχρονα, όμως, θα συνεχίσω τη δραστηριότητα μου ως Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, μια θέση από την οποία μπορώ να συνεισφέρω ουσιαστικά στην τόσο απαραίτητη ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας.

Σας ευχαριστώ όλους για την επικοινωνία μας τη χρονιά που τελειώνει κι εκτιμώ ιδιαίτερα τα σχόλια και τις επισημάνσεις σας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε τον παραγωγικό διάλογο και το 2015 – γιατί έτσι μόνο μπορεί να είμαστε χρήσιμοι, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, στο τόπο. Θα ήθελα ακόμη να ξέρετε ότι θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους από κοντά. Το γραφείο μου είναι ανοικτό για τον καθένα από σας που με συνοδεύσατε στις περιπλανήσεις των σκέψεων μου.

Καλή χρονιά κι ευτυχισμένη με υγεία κι όση δύναμη χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά όσες δυσκολίες έχουμε ακόμη μπροστά μας.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑΚΗΣ avatar
    ΤΑΚΗΣ 31/12/2014 07:46:20

    Ε ρε και να κατεβαινε ο ογκολιθος

  2. das13 avatar
    das13 31/12/2014 13:56:13

    Ο Αντώναρος είναι πολύ αντιτουριστικός για βουλευτής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.