Δείτε τη Ντόρα 12 χρονών
07/07/2014 18:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δείτε τη Ντόρα 12 χρονών

Όποιος δει αυτή την φωτογραφία θα πιστέψει ότι πρόκειται για το ζεύγος Μητσοτάκη, τον Κώστα και τη Μαρίκα. Κι όμως, δίπλα στον Επίτιμο είναι η... υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ, η Ντόρα η οποία αν και... 12 χρονών μεγαλοδείχνει. Ψηλή, ντυμένη με φόρεμα, τα μαλλιά κότσο κάνει τη βόλτα της στην Πάρο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη λεζάντα «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την κόρη του Ντόρα κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην Πάρο, τον Ιούλιο του 1966».

Με δεδομένο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει γεννηθεί το 1954, το 1966 ήταν μόλις 12 χρονών! Μεγαλεία. Από την Πάρο στις Βρυξέλλες θα σκέφτεται τώρα. Άλλωστε, μιλώντας στο Βήμα είπε:

«Είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού -και φαντάζομαι ότι εντός των ημερών θα αποφασιστεί το όνομα της επιλογής που θα κάνει η Ελλάδα- για τον νέο Επίτροπο στις Βρυξέλλες».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή είπε: «Αλήθεια είναι. Αλλά δεν είναι είδηση. Τα στελέχη συναντώνται, όπως ξέρετε, ανταλλάσσουν απόψεις. Είχα να δω τον κ. Καραμανλή από τις ευρωεκλογές, οπότε κάναμε μια ευρύτερη συζήτηση. Συζητήσαμε πιο πολύ την ευρωπαϊκή εξέλιξη, τις εξελίξεις στην Ευρώπη και πώς παρουσιάζεται το πολιτικό σκηνικό σήμερα στην Ευρώπη. Διότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και παρουσιάζει μια ευρύτερη κινητικότητα στους λαούς της και το μήνυμα των ευρωεκλογών πρέπει να ληφθεί πλέον με πολύ διαφορετικό τρόπο από μια Ευρώπη που πρέπει να μπει σε νέου τύπου λογικές».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 07/07/2014 23:20:01

    Από τότε φαινόταν ότι θα αποκτούσε τεράστιο πολιτικό εκτόπισμα,ακόμη κι ο πατέρας της γέρνει πρός την αντίθετη πλευρά...

  2. airman avatar
    airman 08/07/2014 00:11:46

    "... κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην Πάρο, τον Ιούλιο του 1966" Επί εποχής Γκόρτσου και Μαντά δηλαδή. Πενήντα χρόνια μετά κάποιοι παραμένουν ακόμα "παραδοσιακοί". Ε ρε μαγκούρα που χρειάζεται!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.