Δείπνο Σαμαρά - Στουρνάρα - Παπαχελά
10/04/2014 16:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δείπνο Σαμαρά - Στουρνάρα - Παπαχελά

Η στενή συνεργασία και η άριστη σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τον Γιάννη Στουρνάρα είναι δεδομένη και δεν αμφισβητείται. Πολλές φορές τους έχουν δει να τρώνε μαζί, μετά τη συνεργασία τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό έγινε και το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν ανοίξει το βιβλίο προσφορών για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Ο πράκτοράς μου «συνέλαβε» τον Πρωθυπουργό να βρίσκεται μαζί με τον υπουργό Οικονομικών στη «Βιβλιοθήκη» στο Κολωνάκι, να τρώνε (σαλάτα προτίμησε ο Αντ. Σαμαράς) και να συζητάνε. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην παρέα ήταν και ο διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 10/04/2014 17:03:23

    Μμακρυά από Παπαχελάδες. Αυτός έβριζε το Σαμαρά ζωντάνα στα δελτία ειδήσεων προ 3 ετών.

  2. Marcelos avatar
    Marcelos 10/04/2014 19:11:21

    Έτσι είναι άμα είσαι "εκδότης". Συντρώγεις με τον πρωθυπουργό και τον βασικότερο υπουργό της κυβέρνησης χωρίς ραντεβού, προσκλήσεις κτλ. Με ένα μήνυμα στο κινητό, κανονίζεται σε 5 λεπτά η συνεστίαση. Εμείς οι κοινοί θνητοί, πού να το βρούμε το κινητό του πρωθυπουργού... Το έχει ο Παπαχελάς που μέχρι τώρα δυο διαδρομές ήξερε στην Αθήνα: προς την Αμερικανική πρεσβεία και προς το σπίτι της Ντόρας...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.