Δήμευση της γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα αποφάσισε η Κυβέρνηση
11/03/2015 12:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δήμευση της γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα αποφάσισε η Κυβέρνηση

Κατασχέσεις εις χείρας τρίτων...

Να δημεύσουμε ότι Γερμανικό υπάρχει στη χώρα σε απάντηση στις γερμανικές προκλήσεις και σε εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Το κτίριο του Ινστιτούτου Γκαίτε πρώτα-πρώτα. Εκεί θα φιλοξενήσουμε παράτυπους μετανάστες, να μάθουν και τη γλώσσα μιας και τους προορίζουμε για Βερολίνο.

Τα καταστήματα Γερμανός επίσης θα κατασχεθούν μαζί με τα εμπορεύματα τους. Θα δώσουμε αϊ φόνια στο λαό. Αποτελεί κατεξοχήν μέτρο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς έχει πάψει προ πολλού να λογίζεται ως άνθρωπος όποιος δεν κατέχει smart phone.

Σκέψεις υπάρχουν και για τη διαπόμπευση της Ναταλίας Γερμανού. Θα την κουρέψουμε με την ψιλή και θα τη βάλουμε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση αποκήρυξης των ανδρών κάτω από σαράντα.

Τα πνευματικά δικαιώματα από τα CD του Βαγγέλη Γερμανού περιέρχονται στο Δημόσιο. Οι στίχοι «κρουαζιέρα θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σε αγαπάω» κρύβουν αδήλωτα εισοδήματα και μνημονιακή διάθεση.

Στα ελληνογερμανικά σχολεία θα μπει φράκτης στη μέση των προαυλίων για να είναι ξεκάθαρα τα οικόπεδα που κατάσχονται.

Εκεί θα κρατούνται φυλασσόμενοι όλοι οι γερμανικοί ποιμενικοί μέχρι να απελαθούν.

Τα καταστήματα Lidl θα μετονομασθούν σε κοινωνικά παντοπωλεία και η διαχείριση τους θα υπάγεται απευθείας στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.

Από τα λοιπά super market θα κατασχεθούν όλες οι μπύρες και θα αποδοθούν στο λαό μαζί με ένα πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης.

Απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας η διανομή εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού από τα «Στρουμφάκια» γιατί είναι από σόι μπλε, ενώ όσοι κατέχουν κασκόλ της Μπάγερν Μονάχου παρακαλούνται να τα καταστρέψουν για να μην έχουν προβλήματα με τον Νόμο.

Όσα προϊόντα τέλος φέρουν την ένδειξη "made in Germany" αυτομάτως γίνονται ελληνικά με προστατευμένη ονομασία προέλευσης.

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 11/03/2015 12:41:42

  Εμπνευσμένο!!!

 2. DI.KO avatar
  DI.KO 11/03/2015 12:43:57

  Ωραίο!!!

 3. Jimakos avatar
  Jimakos 11/03/2015 13:42:47

  Ο "άλλος" δρόμος για την αντιμετώπιση της κρίσης!

 4. m.s avatar
  m.s 11/03/2015 13:58:57

  Και κάποιες μικροαλλαγούλες. Πλέον θα λέγεται Παλαιών Πατρών σκέτα, το γερμανικό νούμερο 2-4 στο στρατό θα λέγεται ρωσικό , θα τιμωρείται με 5μηνη κοινωνική εργασία όποιος το καλοκαίρι κυκλοφορήσει με κάλτσα και σαντάλια, και όσοι είναι κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων υποχρεωτικά θα βάλουν στο μπροστινό παρμπρίζ φωτογραφία του Στρατούλη και στο πίσω της Κωνσταντοπούλου (θα αποφύγετε έτσι και να σας κολλάνε οι πίσω...χιχιχι)

 5. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 11/03/2015 14:56:10

  Στην πλήρη απομόνωση η χώρα κερδίζει κάτι;

 6. Eva avatar
  Eva 11/03/2015 18:34:44

  Όποιος-α επιλέγει τις φωτο εχει πολυ ταλέντο!

 7. foros1 avatar
  foros1 12/03/2015 21:13:15

  έχω μία απορία: αν τυχόν δεν μπορέσουμε να εξοφλήσουμε μία δόση στην ΕΚΤ και αυτή με την σειρά της χρεώσει το ποσό αναλογικά στις υπόλοιπες χώρες (εγγυητές), αυτές με την σειρά τους βγάλουν αποφάσεις για δημεύσεις ελληνικών περιουσιακών στοιχείων στις χώρες τους, τι θα έχει απομείνει από την τωρινή "σκλήρυνσή" μας;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.