Γκαντέμης... ο Τσίπρας
12/08/2014 16:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γκαντέμης... ο Τσίπρας

Η φωτογραφία αυτή είναι από τη Μονή Μεγίστης Λαύρας στο Άγιον Όρος. Την Πέμπτη μια ξαφνική νεροποντή σάρωσε τα πάντα προξενώντας μεγάλες καταστροφές.

Ο προαύλιος χώρος έχει γεμίσει φερτά υλικά και συντρίμμια από την τοιχοποιία που κατέρρευσε αποκαλύπτοντας τους χώρους που χρησιμοποιούσαν οι μοναχοί.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στο σημείο εκτελούνται το διάστημα αυτό έργα για την αποκατάσταση της Βιβλιοθήκης και του Σκευοφυλακίου.

Η δυνατή βροχή παρέσυρε τα θεμέλια του κτιρίου - ξενώνα στη βορειοανατολική πλευρά της Μονής, με αποτέλεσμα να κατεδαφιστεί μέρος του δίχως να φιλοξενεί ευτυχώς κόσμο. Στο κτήριο στεγάζονταν η Ιματιοθήκη της Μονής και κελιά που φιλοξενούν μοναχούς προσκυνητές, κατά την ίδια πηγή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν... πέρασε από εκεί και δεν ευθύνεται για την καταστροφή. Αν όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται για πρώτη φορά το Περιβόλι της Παναγιάς και σημειώνονται καταιγίδες και κατολισθήσεις θα πρέπει να το σκεφτεί αν πρέπει να ξαναπάει. Και σκεφτείτε να γίνει και πρωθυπουργός. Ύστερα λένε ότι άλλος είναι ο γκαντέμης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΜ avatar
  ΒΜ 13/08/2014 03:10:29

  Αφού έχει τόσον αέρα στο Άγιο Όρος, γιατί οι μοναχοί-επιχειρηματίες της Μονής Μεγίστης Λαύρας δεν στήνουν εκεί το αιολικό πάρκο μαμούθ που σχεδιάζουν στην έρμη Σκύρο;

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 23/08/2014 22:13:52

  Το ψηφοθηρικά και όψιμα θρησκευόμενο μειράκιο το οποίο, προσφάτως ανακάλυψε και την ύπαρξη του Αγίου Όρους, τη φωτό ως νήπιο με τη φαιδρή λεζάντα που κυκλοφορούν διαδικτυακά, τα παντός καιρού σοβαρά ιστολόγια, γιατί άραγε δεν διαψεύδει ή/και δεν απαγορεύει τη κυκλοφορία τους; http://tinyurl.com/obhu93c (contraseolous.gr)

  • my way avatar
   my way @ η Dimi 23/08/2014 22:22:55

   Τι ακριβώς να διαψεύσει ή και να απαγορεύσει;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.