Για όλα φταίει... ο εργολάβος, όχι δημοσίων έργων αλλά κηδειών
30/01/2015 16:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για όλα φταίει... ο εργολάβος, όχι δημοσίων έργων αλλά κηδειών

Κάπως έτσι δικαιολογήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το στεφάνι που έστειλε στην κηδεία του Ντέμη Ρούσου με την κορδέλα να γράφει «Πρόεδρος της Βουλής».

Πιθανότατα το «κοράκι» να ήταν Συριζαίος και να προκατέβαλε την ψηφοφορία για την εκλογή της κ. Ζωής στο ανώτατο αξίωμα της Βουλής. Όμως, αν σκεφτούμε ότι η εν λόγω κυρία πήγε στην ορκωμοσία της κυβέρνησης και κορδώθηκε μπροστά στον Παπούλια χωρίς να έχει κανένα ρόλο και λόγο, τότε θα μπορούσε να το έχει κάνει και η ίδια το ατόπημα.

Άλλωστε, η κόρη του αιωνίου προέδρου κ. Κωνσταντόπουλου, δεν είναι και από τους καλύτερους χαρακτήρες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 30/01/2015 18:26:31

  Η κ. Κωνσταντοπούλου ως βουλευτής πολύ καλά έπραξε και έστειλε στεφάνι στην κηδεία του Ντέμη Ρούσου, πολύ γνωστού διεθνώς Έλληνα καλλιτέχνη. Το λάθος στον τίτλο της όπως αναγράφηκε στην κορδέλα, οφείλεται σε λάθος του συγκεκριμένου γραφείου τελετών, οπού πιθανότατα παρασύρθηκαν από την επικαιρότητα. Άλλωστε μόλις εχθές στις κηδείες των πεσόντων αεροπόρων το γραφείο τελετών δεν έκανε λάθος. Ή ενδεχομένως και να είχε κάνει το ίδιο λάθος εάν είχε στείλει σταφάνι. Ως Πρόεδρος της Βουλής πάντως η κ. Κωνσταντοπούλου θα όφειλε να είχε στείλει.

 2. Eva avatar
  Eva 31/01/2015 10:32:38

  Τα γραφεία τελετών ΔΕΝ παίρνουν πρωτοβουλίες σε τέτοια θέματα ΕΙΔΙΚΑ όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα. Φυσικά δεν υπαγόρευσε το κείμενο η ίδια-αλλά η ευθύνη παραμένει.

 3. antonis avatar
  antonis 31/01/2015 11:38:17

  Μα εδώ ο σχηματισμός κυβέρνησης ανακοινώθηκε από αρχηγό τού 5ου κόμματος ενώ αρκετοί από τούς νέους υπουργούς μάς ανακοίνωσαν πριν ακόμα ανακοινωθεί ο κατάλογος των υπουργών η Κωνσταντοπούλου θα υστερούσε, γνωρίζοντας τον υπερφίαλο χαρακτήρα της; Πιστεύω ότι δεν έγινε κανένα λάθος από το γραφείο κηδειών. Αυτοί πού πήραν τηλέφωνο για τη παραγγελία ήξεραν τι έλεγαν σκοπίμως.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.