Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ξαφνικά δήλωση για το Κυπριακό;
17/02/2014 18:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ξαφνικά δήλωση για το Κυπριακό;

Διαβάσατε τη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Κυπριακό; Νομίζω ότι προκλήθηκε από το χθεσινό άρθρο μας (Το Κυπριακό και η πρόσδεση του ΣΥΡΙΖΑ στον αμερικανικό παράγοντα), επειδή δεν έχουμε δει κάποια άλλη εξέλιξη που να δικαιολογεί σήμερα τοποθέτηση.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην στρατηγική επιδίωξή του για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού που θα σημάνει τέλος στην τουρκική κατοχή και θα οδηγήσει σε μια δικοινοτική-διζωνική ομοσπονδία με μία κυριαρχία, μία ιθαγένεια και μία διεθνή προσωπικότητα.


Στo πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε στήριζε τις γέφυρες διαλόγου και συνεννόησης μεταξύ των δύο κοινοτήτων ως ακρογωνιαίο λίθο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή προς όφελος των λαών της Κύπρου, της Ελλάδας και της Τουρκίας.


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθεί στενά τις διαπραγματεύσεις και θα βρίσκεται σε επαφή και συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου για την επίτευξη μιας πραγματικά δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

http://www.syriza.gr/article/Scholio-toy-Grafeioy-Typoy-gia-thn-epanenarksh-twn-synomiliwn-gia-to-Kypriako.html#.UwIh5M4WHxU

Το χθεσινό μας άρθρο εδώ:

ΣΧΟΛΙΑ

  1. νίκος avatar
    νίκος 17/02/2014 20:34:10

    Τί, αμφιβάλλει κανείς οτι ολοι οι παράγοντες του τόπου διαβάζουν antinews. Oxι για να ευλογήσουμε τά γένια μας δηλαδή, αλλά θυμάστε τον πανικό προ ημερών ανα το πανελλήνιο γιατί "το έγραψε το Antinews"...Eίτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό για την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση, πάντα κάνει αίσθηση οταν το γράφει το antinews. Είναι πλέον θεσμός . "Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα το antinews μένει" που λέει και το τραγούδι...

  2. Μάτα Χάρι avatar
    Μάτα Χάρι 18/02/2014 09:53:43

    Άσχημα είναι ο ...φόβος (του εξευτελισμού) να φυλάει τα έρμα; Να καταλάβουν άπαντες οτι ο δρόμος της Εθνικής αξιοπρέπειας και της με κάθε τρόπο υπεράσπισης του Ελληνσμού ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Όποιος διανοηθεί να...ξεστρατίσει , θα καταλήξει ατιμασμένος και μόνος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.