Γιατί ήταν χαρούμενη σήμερα η Όλγα Τρέμη μπαμπά;
08/05/2014 20:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ήταν χαρούμενη σήμερα η Όλγα Τρέμη μπαμπά;

Χαρούμενη την είδαμε την Όλγα Τρέμη στο σημερινό δελτίο ειδήσεων!

Μήπως πάνε καλά τα νούμερα; Μπα. Απλά ο σύζυγός της, καθηγητής Χειρουργικής Νίκος Νικητέας ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος πρόεδρος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου μετά την παραίτηση του καθηγητή Γιάννη Λεκάκη. Ο κ. Νικητέας θα έχει πολύ δουλειά καθώς τα προβλήματα του νοσοκομείου είναι πολλά.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η σύνθεση του Δ.Σ. του Ωνασείου διαμορφώνεται ως εξής:

α. Νικητέας Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον Ευσταθόπουλο Ευστάθιο, Αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

β. Νίκας Δημήτριος, Καρδιοχειρουργός, Καθηγητής τ. Δ/ντής του Παν/μίου Νότιας Αλαμπάμα, με αναπληρωτή τον Θεοδωρόπουλο Ιωάννη, Δικηγόρο.

γ. Αυγερινός Αντώνιος , Φαρμακοποιός, με αναπληρωτή τον Ψαλτόπουλο Δημήτριο, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών.

δ. Λαμπίρης Ηλίας, Καθηγητής Ορθοπεδικής, με αναπληρωτή τον Νησιώτη Αθανάσιο, Συντονιστή Δ/ντή Χειρουργό του Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

ε. Χατζής Αναστάσιος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», με αναπληρώτρια την Αδαμίδου Βασιλική, Συνταξιούχο Δημοσίου.

στ. Μπαλτόπουλος Παναγιώτης, Συντονιστής Δ/ντής Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ», με αναπληρωτή τον Ανδρικόπουλο Παναγιώτη, Δικηγόρο.

ζ. Ιωαννίδης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, με αναπληρώτριά του την Μόσχου Μαριάννα, Γραμματέα του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, ως εκπρόσωποι του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ.

Η θητεία των διοριζόμενων με την υπουργική απόφαση λήγει με τη λήξη της θητείας και των λοιπών μελών του Συμβουλίου στις 7-6-2014.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.