Γαλάζιοι υπουργοί που αρνούνται να μπουν στη μάχη
05/02/2014 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γαλάζιοι υπουργοί που αρνούνται να μπουν στη μάχη

Στο ΣΥΡΙΖΑ τα όργανα άρχισαν νωρίς σε πολλές περιφέρειες, καθώς εκεί παίζεται το παιχνίδι των πολιτικών εντυπώσεων, σε συνδυασμό βεβαίως με τους δύο μεγάλους δήμους της χώρας, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Στον μαραθώνιο που ξεκινά λοιπόν πολλά ονόματα θα ακουστούν αλλά ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για το ποια θα επικρατήσουν ως το τέλος.

Η ΝΔ πρέπει να καταλήξει άμεσα για την Αθήνα , αλλά στο κυβερνητικό στρατόπεδο βλέπουν ότι την κατάσταση δεν βοηθούν με την στάση τους και ορισμένοι υπουργοί που αρνούνται να μπουν στη μάχη, όπως ο Νίκος Δένδιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή (οι οποίοι εντούτοις καταλαμβάνουν και τις τρεις πρώτες θέσεις σχετικής μέτρησης)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποτελεί τον γόρδιο δεσμό για την ΝΔ καθώς απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη δεν έχει βρεθεί ακόμα αξιόπιστη λύση απέναντι του, τον οποίο προκλητικά η Φωτεινή Πιπιλή, είπε ότι πρέπει να τον στηρίξει η Συγγρού. Στην συμπρωτεύουσα, η ΝΔ εμφανίζεται με διασπασμένο το παραταξιακό της μπλοκ και αντιμετωπίζει μείζονα κρίση, αφού πολλοί νεοδημοκράτες λοξοκοιτάνε προς τον Μπουτάρη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑρηVistas avatar
  ΑρηVistas 05/02/2014 11:49:29

  Απορίας άξιον είναι πραγματικά που ο κ.Μπουτάρης, ο τόσο αμφιλεγόμενος και σε απολύτως τίποτε επιτυχημένος, καταλήγει να αποτελεί......επιλογή! Όταν ο μονόφθαλμος θεωρείται ''ικανός'' γιατί οι αμέσως επόμενοι είναι θεότυφλοι, τι καλό μπορεί να περιμένει κανείς; Απογοήτευση

  • ΠΗΛΕΑΣ avatar
   ΠΗΛΕΑΣ @ ΑρηVistas 07/02/2014 00:57:04

   Πάντως, εγώ βρίσκω την Θεσ/νίκη πολύ καθαρότερη και τακτοποιημένη από την Αθήνα και, αν και δεν συμπαθώ πολλές από τις απόψεις και συμπεριφορές του, δεν τον θεωρώ αποτυχημένο.

 2. Bitter smile avatar
  Bitter smile 05/02/2014 12:05:03

  Μα σκέφτονται λογικά οι άνθρωποι... Από Δήμαρχος (Υπουργός) ...κλητήρας (τοπικός άρχων); Πάνω από όλα η προσωπική φιλοδοξία. Τα υπόλοιπα έπονται. Είχε αλήθεια κανείς αυταπάτες σχετικά με τις ...προτεραιότητές τους;

 3. ΠΑΝΙΚΑΣ avatar
  ΠΑΝΙΚΑΣ 05/02/2014 13:53:17

  Γιατί αρνούνται?Μα γιατί δεν θα βγουν στο δεύτερο γύρο.Απλή η απάντηση.

 4. loyal subject avatar
  loyal subject 05/02/2014 17:19:36

  Αν παντως ξεμείνουμε με τον Κακλαμάνη επειδή κανένας άλλος δεν θα ειναι πρόθυμος, οσοι εχουμε ανάμνηση του πως παρέδωσε την Αθήνα οταν ξεκουμπίστηκε θα ψηφίσουμε οτιδήποτε -και εννοώ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ- άλλο εκτός απ'αυτόν.. Ας το ακουν έγκαιρα καποιοι στη Συγγρού αυτό.

 5. ΚΜ avatar
  ΚΜ 05/02/2014 18:47:50

  Μεγάλο βαρίδι η Πιπιλή.

 6. Νατάλης avatar
  Νατάλης 05/02/2014 19:54:23

  Aν ο κ. Σαμαράς θέλει να κάνει μια κίνηση ματ, τότε ας μην "κατεβάσει" κανένα κομματικό υποψήφιο. Μπορεί κάλλιστα να δηλώσει ότι ο μέχρι τώρα εναγκαλισμός των κομμάτων με την τοπική αυτοδιοίκηση, μόνον προβλήματα έφερε. Για το καλό του τόπου και των πολιτών, δεν θα υποστηρίξει κανένα κομματικό υποψήφιο. Τέλος ας καλέσει τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο το καλό του Δήμου και της Περιφέρειάς τους. Όσον αφορά στις Ευρωεκλογές, θεωρώ ότι δεν πρέπει να μπουν "παλιές" καραβάνες, αλλά άτομα που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και θέλουν να εργασθούν για μια Ενωμένη Ευρώπη - πραγματικά και όχι μόνο νομισματικά.

 7. stavrosm avatar
  stavrosm 06/02/2014 11:13:13

  Για να λέει η Πιπιλή να στηρίξουμε Μπουτάρη,μήπως τελικά είχε δίκιο ο Κασιδιάρης?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.