Γέφυρες σε Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη ρίχνει ο Κοντομηνάς
18/03/2014 08:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γέφυρες σε Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη ρίχνει ο Κοντομηνάς

Προβληματισμός επικρατεί στο γραφείο του Δημήτρη Κοντομηνά στην Κάντζα μετά και τη δικαστική εμπλοκή του καναλάρχη στο σκάνδαλο με τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ. Ασφαλείς πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για αγωνιώδεις προσπάθειες του ισχυρού άνδρα της Demco και του τηλεοπτικού καναλιού Alpha, να έρθει σε επαφή με τον επιστήθιο φίλο του Γιώργο Μπόμπολα και τους λιγότερο κολλητούς Βαρδή Βαρδινογιάννη – πολύ λιγότερο με τον Σταύρο Ψυχάρη και πάντα μέσω εκπροσώπων - αναζητώντας συμμαχίες και οικονομική στήριξη μέσω συνεργασιών.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς ερευνά το ενδεχόμενο να μεταβιβάσει κάποιο ή και όλα τα Μέσα που κατέχει (Channel 9, Alpha Tv, Alpha radio) ενώ ταυτόχρονα αναζητεί στρατηγικό επενδυτή και συνεταίρους από γνωστό εφοπλιστικό γραφείο.

Θυμίζουμε ότι ο Δ. Κοντομηνάς έχει κληθεί μέχρι την Παρασκευή 21 Μαρτίου να καταβάλει χρηματική εγγύηση το ποσό των 4 εκατ. ευρώ σε μετρητά με εγγυητική επιταγή Τραπέζης και μέρος αυτού με εμπράγματες εγγυήσεις σε ακίνητα. Μάλιστα ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είχε μειώσει κατά 1 εκατ. ευρώ την αρχική εγγύηση των 5 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί στον Δ. Κοντομηνά για τη μη προφυλάκισή του.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. βαγόνι avatar
    βαγόνι 18/03/2014 10:48:28

    Η δικαστική περιπέτεια δεν είναι ο σημαντικότερος λόγος αναζήτησης συμμαχιών...η διαφημιστική δαπάνη για τα media έχει συρρικνωθεί στο 1/3 της περιόδου επέκτασης...έπονται συγχωνεύσεις...κάποιες φορές οι κρίσεις φρενάρουν τις ανορθολογικές διογκώσεις!

  2. δημης avatar
    δημης 18/03/2014 21:06:36

    ΔΗΛ... Με τις γέγυρες θα περάσει το ποτάμι;;;;;;;;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.