«Βαγγέλη γερά πάμε για πρωτιά»
17/01/2015 13:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Βαγγέλη γερά πάμε για πρωτιά»

Πρωτοφανής σε κόσμο και παλμό ήταν η συγκέντρωση στην προεκλογική ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Ξενοδοχείο Κάραβελ. Οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ που ήταν εκεί τιμώντας με την παρουσία τους τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, φώναζαν: «Βαγγέλη γερά πάμε για πρωτιά», για να τους απαντήσει ο πρόεδρος της Βουλής: "την πρωτιά την θέλουμε για τη ΝΔ".

«Πλημμύρισε το Κάραβελ» ήταν τα σχόλια των παρευρισκόμενων, «συνεχίζουμε μαζί» ήταν το σύνθημα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που ακούγονταν στα μεγάφωνα…!

Από το Βήμα, ενώπιον του πολυπληθούς ακροατηρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξήγησε πως «ιστορικά, (η ΝΔ), πάντα έχει δικαιωθεί», ενώ άσκησε κριτική στις ανεφάρμοστες προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ παραλληλίζοντάς τις με εκείνες τις… «υποσχέσεις» το 2009 και το «λεφτά υπάρχουν».

Ευ. Μεϊμαράκης: «….όλα κρίνονται όπως πολύ καλά ξέρετε στις κάλπες. Και οι κάλπες κλείνουν την Κυριακή το βράδυ. Μέχρι τότε πρέπει να δώσουμε τη μάχη και να πείσουμε αυτούς που από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει ότι σήμερα είναι αναποφάσιστοι, αλλά και τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. που το 2012 επέλεξαν ψήφο διαμαρτυρίας στηρίζοντας ευκαιριακά κόμματα. Να τους πείσουμε ότι μια κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ. μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και να υλοποιήσει το σχέδιο ανάκαμψης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών».

«…Το κλίμα φόβου συντηρείται δυστυχώς από τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και από τις ασάφειες των προτάσεών του. Απειλούν πως θα προχωρήσουν σε κινήσεις που τρομοκρατούν στο τέλος τους πολίτες. Και δεν αποσαφηνίζουν τις προθέσεις τους. Δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει αυτή η εικόνα».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.