Αριστερό Μνημόνιο με αλά καρτ δεδηλωμένη
16/07/2015 12:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αριστερό Μνημόνιο με αλά καρτ δεδηλωμένη

Κυβέρνηση μειοψηφίας και αντιπολιτευτικής πλειοψηφίας

Οι σύντροφοι της Αριστεράς και του Μιχαλολιάκου, έμαθαν μόλις χθες ότι κάθε φόρος είναι καπιταλιστικός. Στον ανύπαρκτο σοσιαλισμό δεν υπάρχουν εισοδήματα για να υπάρχουν φόροι. Ουρά για το συσσίτιο, στέγη δέκα τετραγωνικών ανά πέντε άτομα, χλιδή και υπέροχο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην κρατική Ραδιοτηλεόραση.

Ο αγών του Αλέξη πιθανόν να είναι παρακαταθήκη. Στην Αφρική. Κάθε φύλαρχος θα το σκέφτεται δύο φορές πριν αντιπαρατεθεί με την κεντρική εξουσία.

Σε κάθε περίπτωση η διαπραγματευτική τακτική του Τσίπρα κατατέθηκε στο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ιλαροτραγωδία με τη Ζωή: Κράζει τη συμφωνία, καταγγέλλει τον εκβιασμό, πλέκει το εγκώμιο του Αλέξη σε στυλ «βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου, Πρόεδρος θα μείνω για το χατίρι σου».

Κι αφού δεν ετέθη ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση, οι δραχμολάγνοι και οι επαγγελματίες επαναστάτες έκαναν το κομμάτι τους, δίχως καμία επίπτωση.

Η δεδηλωμένη χάθηκε, η δεδηλωμένη πάει, αλλά μόνο για τα δημοσιονομικά. Τα υπόλοιπα θα τα ψηφίζουν.

Κυβέρνηση με αλά καρτ δεδηλωμένη, Κυβέρνηση μειοψηφίας και αντιπολιτευτικής πλειοψηφίας.

Πάντως έχουν άδικο οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αλλιώς το αριστερό Μνημόνιο. Δεν είδαν με πόσο τρέμουλο στη φωνή το ψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι από το ΠΑΣΟΚ προερχόμενοι συνάδελφοι τους που παλιότερα είχαν αποσχισθεί για να μην ψηφίσουν δεξιά Μνημόνια;

Υπάρχει ένα δράμα, ένας πόνος, μία ενοχή, μία συστολή, ένα βλοσυρό βλέμμα και ένα κοκκίνισμα στα μάγουλα, πριν το μεγάλο «ναι».

Οι δεξιοί και οι Πασόκοι το έλεγαν με θρασύτητα, ανερυθρίαστα.

Ψηφοφόρος Μνημονίων είναι η νέα ειδικότητα στα Δημόσια ΙΕΚ που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τους χρειάζεται η τωρινή Κυβέρνηση, τους χρειάζεται και η επόμενη της Χρυσής Αυγής ή του ΚΚΕ.

Αν μπουν κι άλλες χώρες σε «πρόγραμμα» θα εξάγουμε κι άλλο «επιστημονικό προσωπικό».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τελείωσε, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του: τα «αστικά κόμματα» αν δεν διαλυθούν και ανασυνταχθούν, σίγουρες ψήφους έχουν μόνο όσες έλαβαν χθες στη Βουλή…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ουδέτερος avatar
    ουδέτερος 16/07/2015 16:04:57

    "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τελείωσε, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του: τα «αστικά κόμματα» αν δεν διαλυθούν και ανασυνταχθούν, σίγουρες ψήφους έχουν μόνο όσες έλαβαν χθες στη Βουλή…" αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. οι επιπτώσεις που έφερε η εμφάνιση των πολιτικών δυναστειών στο δημοψήφισμα θα πρέπει να προβληματίσουν τα αστικά κόμματα. Επίσης τα αστικά κόμματα θα πρέπει να απευθύνονται και στα μικροαστικά και λαϊκά στρώματα, εκεί αιμορράγησε η ΝΔ μετά το 2012. Και κανένας πολιτικός γόνος δεν δύναται να συγκινήσει αυτούς τους ανθρώπους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.