Από.. αυτοκράτορας πωλητής στη λαϊκή Ρόδου ο σκανδαλιάρης με τις νάρκες
18/02/2014 13:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Από.. αυτοκράτορας πωλητής στη λαϊκή Ρόδου ο σκανδαλιάρης με τις νάρκες

Με πανάκριβα αυτοκίνητα, με ιδιωτική φρουρά, με ακριβά πιστόλια και με σπίτια εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόδο, βρέθηκε και συνελήφθη σε ειδική επιχείρηση της αστυνομίας ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, ως επικεφαλής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» από το οποίο απέσπασε συνολικά ποσό της τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ.


Ο Κώστας Τζεβελέκος, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία 9 χρόνια και διέθετε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ακόμα διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου.

Ο ίδιος κυκλοφορούσε μόλις ήρθε στη Ρόδο με πολυτελή αυτοκίνητο – λιμουζίνα, διέθετε προσωπική φρουρά, διέδιδε στις επαφές του ότι είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και μάλιστα υποστήριζε ότι τον είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς και στο σπίτι αυτό.

Είχε όπλα στο σπίτι και χρησιμοποιούσε ιδιωτικούς σερβιτόρους

Στην βίλα της περιοχής Ιαλυσού, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων!

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι σε κάποιες οικογενειακές γιορτές ή άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι του, ο Κώστας Τζεβελέκος που παρουσιάζονταν άλλοτε ως δημοσιογράφος, άλλοτε ως Θεολόγος, άλλοτε ως Οικονομολόγος, άλλοτε ως βιολογικός καλλιεργητής αλλά πάντα ως στέλεχος της ΜΚΟ του «Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης» χρησιμοποιούσε ακόμα και ιδιωτικούς σερβιτόρους!

Στις επαφές πάντως που είχε με δεκάδες ροδίτες, ήταν απλός, προσιτός και φιλικός και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις του.
Από τα χέρια του Κώστα Τζεβελέκου ο οποίος μέχρι τις αρχές του 2013 βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου, είχαν περάσει σύμφωνα με την αστυνομία 9.000.000 ευρώ!

Ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί ότι τα 4 εκατομμύρια από αυτά δεν τα είχε ακουμπήσει καν και ότι πέρασαν αμέσως σε «ξένα χέρια» όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Μια αμύθητη περιουσία

Σύμφωνα με την αστυνομία και την έρευνα που βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε καταφέρει να στήσει μια μικρή αυτοκρατορία μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Εκτός από την πολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, ο ίδιος είχε καταφέρει να αποκτήσει χρησιμοποιώντας τα κονδύλια της ΜΚΟ και μια επταώροφη πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους, ενώ για άγνωστους λόγους ο ίδιος με τη σύζυγό του είχε νοικιάσει μια πολυτελή μεζονέτα στα Βριλήσσια πληρώνοντας ενοίκιο της τάξης των 5.000 ευρώ κάθε μήνα!

Η σύζυγός του είχε εργαστεί ως υπάλληλος επί σειρά ετών στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου και μάλιστα υπηρέτησε σε καίριο πόστο στο κτιριακό συγκρότημα του Ζέφυρος.

Από.. αυτοκράτορας πωλητής στη λαϊκή Ρόδου

Η χλιδάτη ζωή που έκανε ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε ως αποτέλεσμα τα χρήματα που είχε στην διάθεσή του να αρχίσουν να εξανεμίζονται γρήγορα. Από τα μέσα του 2010 φρόντισε να αναπτύξει παράλληλη δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα της Ρόδου και μάλιστα νοίκιασε κάποια κτήματα προς Καλαμώνα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, η οικονομική του κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν τραγική. Είχε αναγκαστεί μάλιστα να στήσει πάγκο στη λαϊκή αγορά της Ρόδου, πουλώντας έτσι διάφορα λαχανικά προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά!


Πηγή : Βίντεο και φωτογραφίες από το σπίτι του Κώστα Τζεβελέκου στη Ρόδο - Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://rodiaki.gr/article.php?id=272016&catid=5&maincatid=1#ixzz2tfoKeiub

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.