Απόδραση της Ελλάδας από το Δρομοκαΐτειο
03/04/2015 13:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απόδραση της Ελλάδας από το Δρομοκαΐτειο

Ο κρατούμενος ποτέ δεν φταίει, γιατί πάντα επιδιώκει την ελευθερία, ή την ψευδαίσθηση της...

Ποια Σταμάτη και ποιο Δρομοκαΐτειο. Εδώ παίζεται η απόδραση της Ελλάδας από την Ευρώπη. Υπάρχει ανοργάνωτο σχέδιο, αλλά εκεί καταλήγουν όλες οι προφητείες του Λαφαζάνη. Οι μυημένοι, όσοι δηλαδή γνωρίζουν να διαβάζουν τα βαθιά πολιτικά νοήματα, είναι πεπεισμένοι ότι πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης και πίσω από τις γραμμές, κρύβονται δραχμές.

Διότι και η δραχμή απέδρασε από τα βιβλία νομισματικής ιστορίας.

«Εγώ δεν θα πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη», φέρεται να είπε.

Η χώρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άγνωστο σημείο, έχοντας φύγει από το παθολογικό και ψυχιατρικό υπόγειο δωμάτιο του Μνημονίου.

Οι πρώτες έρευνες έδειξαν ότι υπήρχε μια χαλαρότητα τους τελευταίους μήνες. Οι «νωποί» εκλεγμένοι κυκλοφορούσαν με χαρακτηριστική άνεση στην Ευρώπη, μιλούσαν με Ρώσους, Κινέζους, Ιρανούς στα τηλέφωνα, έδιναν συνεντεύξεις, στήνονταν για φωτογραφήσεις, ξεσήκωναν «επαναστάσεις», έκαναν ότι ήθελαν χωρίς να ρωτούν τους «Θεσμούς».

Οι οποίοι «Θεσμοί» θεωρούν αδύνατο η Ελλάδα να καταφέρει να αποδράσει μόνη της από το ευρώ, χωρίς τη βοήθεια τουλάχιστον μιας μεγάλης χώρας.

Οι κάμερες παρακολούθησης της ρευστότητας εντός και πέριξ της χώρας, μιλούν για ολοένα μικρότερη κίνηση.

Αν καταφέρει η Ελλάδα να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, που εδώ και δεκαετίες έχει δημιουργήσει εντός της ως κυρίαρχο κοινωνικό μοντέλο, θα πρόκειται για έναν αληθινό άθλο.

Όσο για την περίπτωση της κυρίας Σταμάτη, οι «αδιάφθοροι» κρατικοί λειτουργοί έκαναν για ακόμη μία φορά τη δουλειά τους.

Ο κρατούμενος ποτέ δεν φταίει γιατί πάντα επιδιώκει την ελευθερία, ή την ψευδαίσθηση της.

Όπως όλοι οι Έλληνες τον τερματισμό του Μνημονίου. Έστω κι αν αυτό το τέλος σημάνει την αρχή ενός νέου…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eva avatar
    Eva 08/04/2015 20:10:06

    Εξαιρετικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.