Αποστασιοποιημένος ο Καραμανλής
15/02/2015 16:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποστασιοποιημένος ο Καραμανλής

Πλήρως αποστασιοποιημένος από τα εσωκομματικά δρώμενα παραμένει ο Κώστας Καραμανλής, παρά την προσπάθεια πολλών να τον εμπλέξουν στην καμαρίλα και τις καντρίλιες τους με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Κ. Καραμανλής, αν και δέχεται να συναντά διαφόρους δεν δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομά του, αλλά αντίθετα επισημαίνει σε όλους τους τόνους ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης.

Εάν κάποιοι θεωρούν ότι η ενότητα της παράταξης διαφυλάσσεται με τα δείπνα συνωμοσίας, όπου συμμετέχουν και γνωστοί Ιούδες και ευεργετηθέντες από τον Αντ. Σαμαρά, τότε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον Κ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Καραμανλής, αν και έχει τις ενστάσεις του με τη στρατηγική του Αντ. Σαμαρά δεν θεωρεί ότι πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας, γιατί κάτι τέτοιο θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ενδιαφέρον είχε και το γεγονός ότι τη βραδιά του μυστικού δείπνου της Γιαννάκου με τους άλλους 13 της ΝΔ, αυτός επέλεξε να συναντηθεί για φαγητό (σ.σ. σε κεντρική ψαροταβέρνα της Ραφήνας) με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη...Και ο νοών νοείτω...

Επίσης, από τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει στη λογική ότι δεν θέλει να συμμετάσχει και να επιστρέψει να ηγηθεί του κόμματος, από την ηγεσία του οποίου παραιτήθηκε πριν πεντέμιση χρόνια, δεν δίνει και χρίσμα και πράσινο φως σε κανέναν ή καμία να ξεκινήσει πόλεμο φθοράς έναντι του Αντ. Σαμαρά.

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Fotini avatar
  Fotini 15/02/2015 16:42:39

  Μόνο σέ ταβερνάκια πηγαίνει ὁ ΚΚ. ᾿Αποφεύγει τά δεῖπνα σέ πολυτελή ἑστιατόρια καί συνάξεις think tank!!! :)

 2. Νικήτας avatar
  Νικήτας 15/02/2015 19:25:32

  Άλλος ένας λάθος χειρισμός από την ΝΔ. Ο λόγος που διαλύθηκε η βουλή και πήγαμε σε εκλογές ήταν η μη εκλογή ΠτΔ. Η ΝΔ αντί να απαιτήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά να ανακοινώσει την πρότασή του πράγμα που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ποκιλοτρόπως (πιθανές διαφωνίες, αποφυγή μονοθεματικής αντιπαράθεσης, αποκάλυψη του καιροσκοπισμού τους κ.ά.) , τους άφησε ανενόχλητους να παίζουν όπως θέλουν διατηρώντας και σε αυτό το θέμα την πρωτοβουλία.

  • Νικήτας avatar
   Νικήτας @ Νικήτας 15/02/2015 20:18:48

   Συγνώμη το σχόλιο έγινε σε λάθος θέμα.

 3. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ avatar
  ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ 16/02/2015 10:20:08

  Ελεος! Είναι δυνατόν με την Γιαννάκου και τον Αντώναρο να πάει μπροστά αυτή η παράταξη? Θα τρελαθούμε εντελώς.

 4. Lostromos-A avatar
  Lostromos-A 16/02/2015 16:58:30

  Τι να κάνει και ο Καραμανλής, έχει φάει την λάσπη του αιώνα από το 2009. Βέβαια φταίει, δεν μίλησε ανοιχτά ποτέ για το παρασκήνιο που παίχτηκε και πως οδήγησε την χώρα σε εκλογές το 2009. Δεν ξέρουμε, ούτε υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, ενδεχομένως να είναι κάτι το πολύ σοβαρό που θέτει την χώρα σε κίνδυνο και δεν μίλησε. Πάντως ο Καραμανλής μπορεί να έκανε λάθη κατά την διάκυβέρνησή του - και ποιός δεν κάνει - αλλά σίγουρα σου δίνει την πεποίθηση ότι αγαπά και την πατρίδα και το κόμμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.