Αποκλειστικές πληροφορίες για την πρώτη ψηφοφορία
17/12/2014 07:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκλειστικές πληροφορίες για την πρώτη ψηφοφορία

Διακινείται ευρέως και ότι οι Ανεξάρτητοι , μετά την πρώτη ψηφοφορία, θα προτείνουν δικό τους υποψήφιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα και διεξαγωγή εθνικών εκλογών σύντομα.

Στην πρώτη προσπάθεια για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο Σταύρος Δήμας. Αν πάρει λιγότερους από 165, στη δεύτερη ψηφοφορία θα αντικατασταθεί από τον Πύρρο Δήμα, τον μοναδικό που μπορεί να σηκώσει όλη τη χώρα.

Αν και ο τετράκις ολυμπιονίκης μας δεν δημιουργήσει «ρεύμα», θα πάμε σε υπερκομματικές υποψηφιότητες: Ελένη ή Νίκος Δήμου, Λουκάς Παπαδήμος, Δημήτρης Παπαδημούλης (δεν είναι υπερκομματικός, αλλά φέρει λευκό «επαναστατικό» μουστάκι), Γιάννης Δημαράς. Θανάσης ή Χρήστος Δημόπουλος (ο επονομαζόμενος και «φονιάς»), Δήμος Μούτσης, Δήμητρα Γαλάνη, Δήμητρα Παπαδοπούλου κοκ.

Σε κάποιο όνομα θα συμφωνήσουν οι ανεξάρτητοι, φτάνει το όνομα ή το επίθετο να εμπεριέχει τη ρίζα –δημ, όπως Δημοκρατία.

Εξαιρείται το Φώτης και το Κουβέλης.

Αν το πολίτευμα ήταν βασιλευομένη Δημοκρατία θα έπαιζαν και άλλοι επώνυμοι όπως Βασιλείου, Βασιλόπουλος, Βασιλικός (θα γίνω στο παραθύρι σου κι ανύπαντρος θα μείνω για το χατίρι σου).

Αυτά τα σαφή ως προς τα ονόματα. Ως προς την λαγνεία των αριθμών που παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες, κρατήστε ένα νούμερο για την πρώτη ψηφοφορία: 166. Αν δεν δημιουργήσει δυναμική, θα γίνει αυτόματη κλήση στο ΕΚΑΒ.

Υπάρχει κι άλλο παλιό σενάριο: «Διώξτε τον Σαμαρά και κάντε Κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή».

Γλυκύτατοι όσοι δεν βαρέθηκαν να προτείνουν τα ίδια και τα ίδια, είτε η Βουλή ψηφίζει Πρόεδρο, είτε η Αυγή βγάζει Μητροπολίτη.

Προηγούμενη έκδοση του ίδιου σεναρίου, υπήρξε στην τροπολογία για τις άγαμες θυγατέρες και τους άγαμους θύτες.

Διακινείται ευρέως και ότι οι Ανεξάρτητοι , μετά την πρώτη ψηφοφορία, θα προτείνουν δικό τους υποψήφιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα και διεξαγωγή εθνικών εκλογών σύντομα.

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δηλαδή. Ευχαριστημένη η Κυβέρνηση που θα εκλεγεί Πρόεδρος και ο ΣΥΡΙΖΑ με την υπόσχεση των εκλογών, με τη ρητή διαβεβαίωση για στήσιμο κάλπης.

Αποτελεί λεπτομέρεια ότι οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε σε μια κοινή ώρα να πιουν ένα καφέ όλοι μαζί στο κυλικείο της Βουλής.

Ως προς τις προβλέψεις για το τι τελικά θα συμβεί, ουδείς γνωρίζει. Όλοι λένε, όλοι εκτιμούν, αλλά μόνο ο Θεός της Ελλάδας ξέρει.

Άλλωστε η ύπαρξη και μόνο της χώρας, αυτής της μοναδικής κρατικής οντότητας, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την παρουσία Του.

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ 17/12/2014 09:53:05

    Εγώ έχω άλλο αποκλειστικό. Ο Πούτιν ετοιμάζει τις μπαλαλάικες να παίξουν για να χορέψουν οι αγορές. Το πετρέλαιο το έριξαν επίτηδες η λέσχη Μποντιμπίλντερμπεργκ για να μη μας δανείσουν οι Ρώσοι - ώστε να γλυτώσουμε από τους τοκογλύφους Μαλτέζους, Σλοβένους κλπ - και για να μη συμφέρει η εξόρυξη των δικών μας αερίων. Γι αυτό θα επιταχυνθεί η παραγωγή τους μέσω της παροδοσιακής φασολάδας. Άσε που κλέβουν τις σαΐτες μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.