#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/10/2010 05:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκαλύπτουμε τον μυστικό δείπνο ΣαμαράΠαρά τις διαψεύσεις της Ρηγίλλης αποκαλύπτουμε τελικά την μεγάλη αλήθεια: Υπό άκρα μυστικότητα παρέθεσε δείπνο ο αρχηγός τη ΝΔ στους βασικούς μετόχους του Mega κ.κ. Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη, καθώς και σε λοιπούς προσκεκλημένους της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ελίτ.

Οι υψηλοί ξένοι προσκεκλημένοι έφθασαν με τα ιδιωτικά τους τζετ στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Με τεθωρακισμένα οχήματα μεταφέρθηκαν στον τόπο της συνάντησης, ο οποίος παραμένει ακόμη κρυφός και δεσμευθήκαμε να μην αποκαλύψουμε ποτέ, επειδή δεν πρόκειται να ξαναπάρουμε “αποκλειστικό”.

Ο Μπιλ Γκέιτς κατέφθασε πρώτος, γιατί ήθελε feedback από την πορεία των Windows 7 στην χειμαζόμενη ελληνική αγορά. Ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας, ήλθε όχι τόσο για τη συνάντηση, αλλά για να έχει την ευκαιρία να ξαναδεί τον κ. Δρούτσα, καθώς είχε κάποιες απορίες για την οριστική επίλυση του Μεσανατολικού που του ανέπτυξε ο  Έλληνας ΥΠΕΞ.

Ο τσάρος της Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου είχε προσκληθεί, αλλά δε μιλάει με τον Μπιλ, που υπέγραφε μνημόνια με τον Αλογοσκούφη. Από τη ζοχάδα του θα φθάσει το έλλειμμα 23%, έτσι ώστε να μη το μπερδεύει με το ΦΠΑ.

Η παρουσία Ναϊτών Ιπποτών δεν επιβεβαιώνεται, ούτε αυτή των απογόνων των συντακτών των πρωτοκόλλων της Σιόν, παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε από διάφορα μπλογκς.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, επειδή ως άνθρωπος του καλού κόσμου ήξερε πως να περιποιηθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους. Αντιθέτως η αναπληρώτριά του κ. Βασιλική Τζότζολα που προέρχεται από μπας κλας λαϊκά στρώματα, αποκλείσθηκε στην κουζίνα.

Μετά τα ορεκτικά, οι υψηλοί καλεσμένοι την έπεσαν στη σφυρίδα, η οποία συνοδεύτηκε από πολλά κιλά παγωμένης ρετσίνας. Στη συνέχεια έσκασε το αγριογούρουνο με ένα μήλο στάρκιν  στο στόμα. Ελέχθησαν πολλά και τρομερά, τα οποία θα απασχολήσουν το έθνος τα επόμενα 30 χρόνια, αλλά οι σερβιτόροι είχαν ωτασπίδες και οι φρουροί της συνάντησης ήταν επιλεγμένοι από την ΜΚΟ «πίνω μπύρες, πίνω μπύρες, πίνω μπύρες». Εκτός από πιστοί έχουν και το σπάνιο πλεονέκτημα το επόμενο πρωί να μην θυμούνται τίποτα.

Τα περίφημα επτά σημεία

Παρά την μυστικότητα, ο Ελληνοαμερικάνος δαιμόνιος ρεπόρτερ του Antinews John Retsinas μπήκε στα άδυτα της συνάντησης και  κατέγραψε σε αδρές γραμμές τα επτά σημεία που αναφέρονται ως τα οριστικά συμπεράσματα της συνάντησης:

1. Ο Σαμαράς είναι του συστήματος. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι του επιθετικού συστήματος 4-3-3 με το δεξί και αριστερό χαφ να συγκλίνουν σε μια κίνηση τανάλια.

2. Το Ελληνικό θα γίνει μητροπολιτικό πάρκο Πληροφορικής με την ευγενική χορηγία της Microsoft.

3.Η επένδυση στον Αστακό δεν θα γίνει γιατί επελέγη τελικώς το Καβούρι.

4.Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα συγχωνευτεί σε μία τράπεζα την ΒΒ (Batiris Bank).

5. Το σίριαλ που τρέλανε τα μηχανάκια τηλεθέασης «Το Νησί» θα μεταδίδεται διακαναλικά, επειδή  αν δεν είσαι λεπρός δεν πειράζει που είσαι φτωχός.

6. Ο ΓΑΠ, γνωστός και ως Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου θα μετακομίσει στην Μινεζότα των ΗΠΑ, όπου θα εγκαινιάζει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ της πιο Μεγάλης Κολοκύθας, διαγωνισμούς χοτ ντογκ και καλλιστεία για γελάδες λόνγκχορ. Κατόπιν επιμόνου αιτήματός του θα του επιτραπεί να μην πάρει μαζί του την μητέρα του για να χαλαρώσει ο άνθρωπος.

7. Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης θα αναλάβει επιτέλους θυρωρός στην κεντροδεξιά πολυκατοικία της Ρηγίλλης, τώρα που η ΝΔ θα μετακομίσει στην Αμφιθέας και τα πρώην κεντρικά γραφεία της θα γίνουν μουσείο κεντροδεξιών απολιθωμάτων.

Η μυστική δήλωση

Όπως, τέλος, μας πληροφορεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ μας, ο κ. Σαμαράς υπέγραψε επίσης μια δήλωση του Ν.1599, με την οποία αποκηρύττει το κομουνισμό και τις παραφυάδες του, καθώς και οτιδήποτε κόκκινο, από κρασιά μέχρι την ομάδα του Πειραιά και τον εκπρόσωπο της ΝΔ.

Αυτό κρίθηκε αναγκαίο, επειδή ορισμένοι από τους συμμετέχοντες θεωρούσαν ότι ακολουθεί παρελκυστική πολιτική , με αποτέλεσμα να τους πιάνει η καρδιά τους και να βάζουν έναν τηλεοπτικό κονφερανσιέ ονόματι Νίκο Τρέμει να τους κερνάει κάθε βράδυ λεξοτανίλ για να συνέρχονται, επειδή τρέμουν τα σοβιέτ που λέγεται ότι ετοιμάζει ο Λαζαρίδης στα υπόγεια της Ρηγίλλης.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι η αναφορά και του εκπροσώπου της ΝΔ στην δήλωση Σαμαρά, θεωρήθηκε επιβεβλημένη, επειδή ο Αμπντάλα είχε ενοχληθεί που ο κ. Μπόμπολας τον αποκαλούσε  “Κόκκινο Πάνο”. “Κομμουνιστής είναι;» ακούστηκε να ρωτάει τον κ. Βαρδή που είχε πλησιάσει τον Μπιλ μπας και καταφέρει να κάνει καμιά δουλειά στα ηλεκτρονικά τώρα που η Βουλή έκλεισε στην φυλακή τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Σωκράτη, ύστερα από τις δραματικές αποκαλύψεις του βουλευτή Π. Καμένου.

Ήταν η κίνηση ματ του Σαμαρά. Το σύστημα ανακάθισε ανακουφισμένο στις αναπαυτικές πολυθρόνες και στη συνέχεια η συζήτηση χωρίς εξάρσεις πήγε στα τετριμμένα θέματα του χρέους, της ανεργίας και του πληθωρισμού.

Ρεπορτάζ: John Retsinas

Rewriting: FX-MO

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ιωαννης Ένατος avatar
  Ιωαννης Ένατος 20/10/2010 06:25:50

  Καινούριο συκώτι κάναμε πρωί πρωί...

 2. Άργος avatar
  Άργος 20/10/2010 06:28:16

  Update - Νεώτερες πληροφορίες

  θέλουν τον Σαμαρά να σχολιάζει σηκώνοντας τους ώμους καθώς υπέγραφε "Ο Περισσός έχει υπογράψει χρόνια τώρα."

  Στο φρύδι που σηκώθηκε από τους Έλληνες Ανάδοχους, ο κόκκινος Πάνος συμπλήρωσε "η δεξιά υπογράφουμε τώρα. Η ... από' κει έχουν όλοι υπογράψει χρόνια τώρα." (Σημ. Δημ. σε τέτοιο περιβάλλον, κανείς δεν προφέρει την λέξη 'αριστερά'.) Χαμογέλασε με κλειστό στόμα πλατιά και κοίταξε τον Αντώνη "τό 'ξεραν οι ατιμούληδες, έτσι δεν είναι;"

 3. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 20/10/2010 06:29:49

  "Κουκούτσι" υπάρχει ; Γιατί, αστεία μπορείς να βγάλεις και την επίσκεψη Μολυβιάτη στον Καρατζαφέρη...

 4. lpap avatar
  lpap 20/10/2010 09:07:48

  factorx: αφου σε πιάνει καταθλιψη, γιατί μας ζαλίζεις αδελφέ; Δεν μπροουμε να επαναφερουμε τη Ντόρα για να ευτυχύσεις - καληνυχτα

  • Άργος avatar
   Άργος @ lpap 20/10/2010 09:32:16

   "Αν ήμουν στη θέση του συμβούλου του θα τον προέτρεπα να μη διεκδικήσει τίποτα σε αυτή τη χρονική συγκυρία(μιλώ για τη διεκδίκηση της αρχηγίας ης ΝΔ.) Δύσκολες εποχές."

   Αυτό αφορά τον Σαμαρά.

   Τον λαό;

   --------------
   Νοοτροπία εγωκεντρική δυστυχώς αν _τώρα_ δεν αποπειραθεί να αναπτύξει πρακτικά τις ικανότητες και δυνατότητές του.

   Α, ... κατάλαβα, τον θέλεις να κυβερνήσει μια χώρα σε ευμάρεια! Κατάλαβα. Για να βολευτούμε κι εμείς λιγουλάκι, έτσι;

   - Υπογραφή: Ένας Άλλος Λιγούρης

 5. anonymos avatar
  anonymos 20/10/2010 09:36:20

  Το Μεγκα σε δύσκολη θέση βλέπει οτι γυρνάνε τα πράματα και προσπαθεί να αρχίσει διαδικασίες απαγκίστρωσης.
  Να δώ τους Χασαπόπουλο-Αναγνωστάκη να γυρνανε και θα ξεραθώ στα γέλια
  Αμ τους καμπουράκη, Οικονομέα>?

 6. 11888 avatar
  11888 20/10/2010 15:20:25

  Περα απο την πλακα η προταση να γινει το ελληνικο παρκο τεχνολογιας και επιστημονικο κεντρο δε μου φαινεται και τοσο ασχημη.

 7. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 20/10/2010 18:39:18

  Ημουν κ εγω στο Δειπνο..

  ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.