#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/09/2011 18:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλλοδαποί θα πουλάνε στα φανάρια DVD με την διδακτέα ύλη

[caption id="attachment_120689" align="alignnone" width="600" caption="Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής"][/caption]

Περίπου δύο μήνες χωρίς βιβλία θα κάνουν μάθημα φέτος οι μαθητές σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια καθώς ο Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων θα ολοκληρώσει -στην καλύτερη περίπτωση- την εκτύπωσή τους στο τέλος Οκτωβρίου

Πρόκειται για μια τεράστια καινοτομία του Υπουργείου Παιδείας. Τα παιδιά μέχρι την 28η θα ενταχθούν σε περιπατητικές σχολές, μιμούμενοι τους μαθητές του Αριστοτέλη.

Πάντως η ποιότητα των βιβλίων είναι τέτοια, που πραγματικά δεν χάνουν τίποτα οι μαθητές, εκτός από σελίδες για μουτζούρωμα. Θα μάθουν να ζωγραφίζουν σε μεγαλύτερες επιφάνειες.

Ελπίζουμε η «ελεύθερη αγορά» να πάρει την πρωτοβουλία και να δίνονται να εκπαιδευτικά DVD στα φανάρια από τους εκ Ασίας ορμώμενους «αδερφούς». Φτάνει να μη ζητήσουν σύμβαση έργου από το Υπουργείο Παιδείας.

Μαζί με τα εκπαιδευτικά και η Ντούβλη δώρο, γιατί ξέμεινε και πρέπει να ξεστοκάρουν.

[caption id="attachment_120692" align="alignnone" width="600" caption="Σεξουαλική αγωγή"][/caption]

Στο ίδιο πνεύμα ασυναρτησίας, οι 300 ανήλικοι της Βουλής των Εφήβων παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Ειρήνη». Να επιμορφωθούν τα παιδιά με Αριστοφάνη, με τη διαφορά ότι  η συγκεκριμένη διασκευή βρίθει από βωμολοχίες και ευθείες αναφορές σε όργια και σεξουαλικές πρακτικές, κάτι που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους ίδιους τους εφήβους, που σημειώνουμε ότι είναι ανήλικοι.

 Όχι άλλο Μ(ου)νημόνιο λέει ο πρωταγωνιστής και αναρωτιόμαστε πως το σκέφτηκε ο ποιητής-διασκευαστής.Στη Βουλή βάζουν στοίχημα ότι κανείς από τους υπευθύνους κατάρτισης του Προγράμματος δεν είδε τη διασκευή.  Εκτός κι αν πρόκειται για μία «φιλελεύθερη» στροφή, οπότε και μια ταινία ρετρό με Γκουζγκούνη και Τίνα Σπάθη, αλλά και μια νυχτερινή επίσκεψη σε κάποιο λάιβ στριπ σόου, πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμα, προκειμένου αυτό να είναι «ολοκληρωμένο».

Σε κατάργηση της θυγατρικής της ΑΕΔΑ (Αναπτυξιακή Εταιρεία) στη Βουλγαρία προχωρά ο Δήμος Αθηναίων !!! Είχε θυγατρική στη Βουλγαρία ο Δήμος; Ποιον σκοπό εξυπηρετούσε αυτή η θυγατρική, άγνωστο. Υποψιαζόμαστε «εθνικό λόγο»: Τα εν οίκω μη εν δήμω…

Θα ανακαλύψουμε και υπεράκτιες εταιρείες πίσω από τους Δήμους; Καποδιστριακοί δήμοι θα βρεθούν μέτοχοι σε ομάδες του ΝΒΑ; «Βλαχοδήμαρχοι» έχουν πρωτοστατήσει στην πτώση του Καντάφι και πρώην νομάρχες στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο;

[caption id="attachment_120695" align="alignnone" width="600" caption="Παραμύθια"][/caption]

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό DER SPIEGEL η γερμανίδα καγκελάριος θέλει να αναβαθμίσει την ευρωζώνη εις βάρος της υπόλοιπης Ευρωπαϊκής Ένωσης, («Διάσωση με διαίρεση»). Ευρωπαϊκή Ένωση δύο ταχυτήτων. Εμείς θα είμαστε η «νεκρά». Εκτός κι αν θέλει να στρέψει αλλού την γερμανική κοινή γνώμη, η οποία μάλλον θέλει να «σουτάρει» την «Αγγέλα», μετά την ήττα της στις εκλογές  στο κρατίδιο του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας.

Διαστάσεις τσουνάμι παίρνει πια το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών στην ΕΕ αφού οι επιστήμονες εντοπίζουν κάθε μήνα νέες ουσίες που βγαίνουν στις πιάτσες, με αποτέλεσμα καμία κυβέρνηση να μην προλαβαίνει τον ρυθμό κυκλοφορίας τους για να θεσπίσει έγκαιρα νέους νόμους. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Εθισμών αναφέρει ότι μόνο το 2010 είχαν εντοπίσει 41 νέες ναρκωτικές ουσίες, ενώ μόνο το πρώτο πεντάμηνο του 2011 έχουν εντοπίσει άλλες 20!

Αυτό είναι κόλπο. Τι αποποινικοποίηση και αηδίες. Το «εμπόριο» θα γίνεται σε ουσίες που δεν έχουν χαρακτηρισθεί ναρκωτικά και δεν θα διώκονται από το Νόμο. Η «πιάτσα» θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις διωκτικές αρχές όπως  συμβαίνει με το ντόπινγκ-αντιντόπινγκ, αλλά και τη δίωξη των βιβλίων από τα DVD.

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 06/09/2011 18:42:42

  Το γράμμα του Καραϊσκάκη θα είναι κι αυτό στην ύλη του DVD ή θα θεωρηθεί εθνικιστικό;

  Κι επειδή μιλάμε για παιδεία και παιδιά, να η σύντομη και γεμάτη ουσία ομιλία μιας έφηβης βουλευτίνας. Απολαύστε την και μην απορείτε που τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα για μια τέτοια παρέμβαση!
  h__p://www.youtube.com/watch?v=qv2_j2F8eMM&feature=player_embedded#!

 2. The Saint avatar
  The Saint 06/09/2011 19:54:16

  Πάντως μικρέ Οδυσσέα δεν ξέρω κατα πόσον είσαι πιστός στη μικρή σου Πηνελόπη, αλλά βλέπω ότι το ρεπερτόριο (των γνώσεών σου) σου σε sexual entertainment είναι πλούσιο... :D :D

  σ.σ. " Ευρωπαϊκή Ένωση δύο ταχυτήτων. Εμείς θα είμαστε η «νεκρά»"
  Απαιχτο! Η ατάκα της ημέρας! :D

 3. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 06/09/2011 21:10:30

  Φοβερό κείμενο, ΜΟ, μας έκανες να ξεχάσουμε για λίγο τα όσα συμβαίνουν!
  1.Επειδή επιμένουμε στην ελληνική εκπαίδευση, προτείνουμε ως δώρο cd της Έφης Θώδη (''Στου παιδιού μου τη χαρά έσφαξα έναν κόκορα, Ο πονηρός ο Βλάχος κά ελληνικές επιτυχίες..στο πλαίσιο της διαθεματικότητας και διεπιστημονικότητας προτείνουμε το τραγούδι της ιδίας αοιδού ''το κλαρίνο'' που ακολουθείται κι από συνέντευξή της στη γνωστή Τζούλια)
  2. Δε χρειάζεται να ανησυχούν οι γονείς των παιδιών για το θεατρικό δρώμενο ''Ειρήνη''...αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα στην ελληνική βουλή...κι έξω από αυτή, οι υπουργοί κάνουν την πρακτική τους πάνω στον ελληνικό λαό....
  3. Από την πάνω φωτογραφία, λείπει εκείνο το σηματάκι με τα ''βουναλάκια''...κόβεις ταχύτητα λόγω ανωμαλιών στο οδόστρωμα (2 χρόνια στα προγράμματα Αγωγής Υγείας, έχω εντρυφήσει στην κυκλοφοριακή αγωγή)
  4.Εντάξει, δε γράφω άλλα!!!

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 07/09/2011 07:59:49

  Ορμώμενη από τη συγκλονιστική εμφάνιση της Υφυπουργού Παιδείας στη ΝΕΤ, καταλήγω στο εξής...ή δεν υπάρχει ούτε ένας που να μη μας δουλεύει ή έχουν κολλήσει όλοι γαπίτιδα..

 5. Ariadne avatar
  Ariadne 07/09/2011 09:42:37

  Μικρέ Οδυσσέα, έχω την υποψία οτι η αναπτυξιακή του Δήμου Αθηναίων, έγινε για να πηγαίνουν τα " αφεντικά" του Δήμου, να περνούν κάποιες στιγμές "χαλάρωσης" και να "αναπτύσουν" ό,τι μπορεί ο καθένας (ακόμη και δημόσιες σχέσεις...)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.