Όχι και ο Κύρτσος ευρωβουλευτής!!!
15/02/2014 15:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όχι και ο Κύρτσος ευρωβουλευτής!!!

Όπως διαβάζουμε σε κυριακάτικη εφημερίδα «κοντά στη συμφωνία για υποψήφιοι ευρωβουλευτές φέρεται να βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κύρτσος, Μαριάννα Πυργιώτη και Μανώλης Κοττάκης».Μάλιστα ο Κύρτσος, κύριο επίτευγμα του οποίου στην δημοσιογραφία ήταν η καταστροφή του «Ελεύθερου Τύπου» των 200.000 ημερησίως εθεάθη την περασμένη εβδομάδα στο Μαξίμου. Προφανώς ο κ. Σαμαράς ξεχνά όσα έσερνε στη ΝΔ όταν ήταν υποψήφιος του ΛΑΟΣ.

Για την κ. Πυργιώτη δεν έχουμε να πούμε τίποτα - δεν υπάρχει άλλωστε και τίποτα να πούμε. Όσο για τον κ. Κοττάκη αποτελεί μια περίλαμπρη απόδειξη της νέας και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

Τέτοια ένδεια προσώπων; Και από που θα μαζέψουν άραγε ψήφους; Απο τους μετρημένους στα δάκτυλα αναγνώστες τους;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. dim avatar
  dim 15/02/2014 16:00:32

  Όποιος θέλει και μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η χώρα για έξοδο από τη κρίση, με ταυτόχρονη παραμονή στο ευρώ, κάνοντας όλες τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να πάρει η οικονομία μπροστά, είναι καλοδεχούμενος... Εξάλλου με το σταυρό προτίμησης, όλοι κρίνονται... Δεν διορίζεται κανείς... Αυτό είναι και το μεγαλείο του σταυρού προτίμησης... Ο κάθε ψηφοφόρος παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του και επιλέγει αυτούς που θεωρεί πιο ικανούς...

 2. Μάτα Χάρι avatar
  Μάτα Χάρι 15/02/2014 16:15:15

  Είναι εξάλλου αποδεδειγμένη ανά τους ...αιώνες :-) η .....ωριμότητα με την οποία σταυρώνουν ανέκαθεν τις ...αξίες, οι Έλληνες ψηφοφόροι. Τι κι αν τους σερβίρουνε αφειδώς τα κόμματα άχρηστους αστέρες της TV, προβεβλημένους υπηρέτες της ...αντικειμενικής δημοσιογραφίας μα και καλοσιδερωμένους κυρίους τίποτε σε φαντεζί συσκευασία; Αυτοί εκεί. Ακλόνητοι κι ανεπηρέαστοι, σταθερά προσηλωμένοι στην ...αξιοκρατία. Πάμε ένα γύρω ακόμα όπως παλιά, πάμε στα ...σίγουρα όπως πάντα.... Να μην αλλάζει τίποτε, ούτε μια ευχάριστη έκπληξη να μην αναστατώνει το υπάρχον τέλμα.

 3. Κράντωρ avatar
  Κράντωρ 15/02/2014 17:15:56

  Γνωστά πρόσωπα με ισχυρό βιογραφικό. Κύρτσος Γεώργιος: Γόνος ευπόρου οικογενείας, απόφοιτος του αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών,ως Κνίτης εσπούδασε στο USA και ως μεταπτυχιακός φοιτητής διετέλεσε πρόεδρος των Κνιτών Λονδίνου ( η Μόσχα τους φαινόταν ήδη μπανάλ), έπινε πρωϊνό καφέ με τον Μητσοτάκουλα και ωρίσθη υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το κόμμα του παντός καιρού Καρατζαφέρη. Πυργιώτη Μαριάννα: Η εύθυμος χήρα, όχι του Λέχαρντ, στενή φίλη της Πιπιλή, αμφότερες ξανθές και θαυμάστριες των «νομίμων μεταναστών». Κοττάκης Μανώλης:Νεαρός δημοσιογραφίσκος στην Κομοτινή έλαβε αποκλειστική συνετευξη από την αεί εθνική σταρ Βουγιουκλάκη. Διετέλεσε ευνοούμενος της Γιάννας στον Ελεύθερο Τύπο , όταν τον είχε αγοράσει δίκην κατοικιδίου για ικανοποίση της ματαιοδοξίας της.

  • Γιάννης Αυλακιώτης avatar
   Γιάννης Αυλακιώτης @ Κράντωρ 15/02/2014 21:41:30

   το δυνατό που το είδατε σε αυτά τα βιογραφικά;

 4. airman avatar
  airman 15/02/2014 17:45:37

  Τα ονόματα θα μπουν στη λίστα με αλφαβητική σειρά. Εκ των 42 υποψηφίων θα εκλεγούν όσοι συγκεντρώσουν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. Και αυτοί θα είναι τόσο περισσότεροι όσο μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντώσει κάθε κόμμα. Απλά μαθηματικά.

 5. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/02/2014 17:49:30

  42 νοματαίοι θα κατέβουν με σταυρό προτίμησης.Ο λαός θα αποφασίσει και πολύ καλά θα κάνει ο Σαμαράς να βάλει τον Κύρτσο και τους άλλους στο ψηφοδέλτιο. Για τον Κύρτσο θα είναι και έμπρακτη μεταμέλεια.Είχε τσακωθεί με τον Καραμανλή γιατί αρνήθηκε να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν καταδεχόταν να κατέβει με σταυρό σε περιφέρεια.

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ ψυχραιμια 15/02/2014 20:03:36

   Ο Κύρτσος τα χάλασε με τον Καραμανλή εξ αιτίας του Τζαννετάκου, που κατέβασε ο τελευταίος στις εκλογές ΤΑ το 2006 (δεν θυμάμαι για ποια θέση). Τού άσκησε δριμεία κριτική, τον προειδοποίησε ότι θα χάσει την υπερνομαρχία (;) Αττικής, αλλά ο Καραμανλής αδιαφόρησε. Και όταν πράγματι έχασε και μάλιστα με αντίπαλο την Φ. Γεννηματά, του τα έσουρε άσχημα από τον "Ε.Τ." Ο Καραμανλής φρόντισε ώστε να το απολύσουν και από τότε η εφημερίδα πήρε την κάτω βόλτα. Είναι ανακριβές αυτό που ισχυρίζονται, ότι ο Κύρτσος διέλυσε τον "ΕΤ' και τον "ΤτΚ". Όσο για τον ΚΝΙΤΗ, ο Λαζαρίδης τι ήταν;

   • FactorX@otenet.gr avatar
    [email protected] @ Επισκέπτης 15/02/2014 20:38:55

    Εντελώς απληροφόρητος. Τα περιστατικά που αναφέρεις απέχουν έτη μεταξύ τους. Ο Κύρτσος πούλησε την εφημεριδα στην Γιάννα. Δεν μπορούσε να τον απολύσει ο Καραμανλής γιατί στον ΕΤ έκαναν κουμάντο ο Εβερτ με τον Βαρβιτσιώτη. Με την Καραμανλή τσακώθηκε αφού προηγουμένως στακώθηκε με τον Βαρδινογιάννη

    • Επισκέπτης avatar
     Επισκέπτης @ [email protected] 18/02/2014 09:30:05

     Λυπάμαι,FactorX, που δεν είχες το θάρρος να αναρτήσεις την απάντησή μου, που αποδείκνυε ότι κάνεις λάθος. Έτσι κάνεις τους διαλόγους εσύ;

    • Επισκέπτης avatar
     Επισκέπτης @ [email protected] 18/02/2014 11:30:29

     "Ο Κύρτσος πούλησε την εφημεριδα στην Γιάννα." Είχα γράψει ότι ο Κύρτσος απολύθηκε το 2002, ενώ η εφημερίδα αγοράστηκε από το ζεύγος Αγγελοπούλου το 2006. Αν κρατάς αρχείο, ρίξε μία ματιά στα άρθρα της περιόδου, για να θυμηθείς τα περί Τζαννετάκου (εκλογές ΟΤΑ 2002).

  • FactorX@otenet.gr avatar
   [email protected] @ ψυχραιμια 15/02/2014 20:17:33

   Οπως παντα απληροφόρητος. Ντοράκι ήταν και μετά τσακώθηκε με τον Βαρδή, γι αυτό τα έσπασε με Καραμανλή

 6. Κριτική Σκέψη avatar
  Κριτική Σκέψη 15/02/2014 20:36:04

  Από την ΚΝΕ στη ΝΔ, από τη ΝΔ στο ΛΑΟΣ, από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ και από τη ΝΔ στο ΚΚ(Ευρώπης) , γιατί εκεί θα πάει το πράγμα. Άλλωστε την περιουσία μας δεν έβαλαν σημάδι στην Ευρώπη??? (Ο εν λόγω κύριος, με τι ειρωνικό μειδίαμα, φανατικός υπερασπιστής των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας). Κάνω λάθος?

  • Γιάννης Αυλακιώτης avatar
   Γιάννης Αυλακιώτης @ Κριτική Σκέψη 15/02/2014 21:43:36

   την ποια;

   • Sisyfos avatar
    Sisyfos @ Γιάννης Αυλακιώτης 15/02/2014 22:02:38

    Μη δίνεις σημασία. Δε λέει για την περιουσία της δικής σου πατρίδας. Χαλάρωσε. Για την Ελληνική μιλάει.

    • Γιάννης Αυλακιώτης avatar
     Γιάννης Αυλακιώτης @ Sisyfos 15/02/2014 23:02:27

     πλάκα έχετε ρε παιδιά. χαιρετίσματα στον ηλία.

     • Sisyfos avatar
      Sisyfos @ Γιάννης Αυλακιώτης 16/02/2014 09:18:55

      Αυτός ο Λιάκος πάντως εσένα, σου έχει κάνει πολύ μεγάλη... ζημιά! Συγκρατήσου βρε κουμπάρε. Δεν είναι σωστό...

 7. Ξερόλας avatar
  Ξερόλας 15/02/2014 23:43:00

  Δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβάτε για το αν θα κατέβει για ευρωβουλευτής. Όποιος τον ψηφίσει τον ψήφισε όλα τα άλλα είναι φραστικά πυροτεχνήματα χωρίς ουσία. Προσωπικά δεν τον εμπιστεύομαι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα δεχτώ την άποψη του όποια και αν είναι αυτή. Η έχουμε δημοκρατία ή δεν έχουμε.

  • Sisyfos avatar
   Sisyfos @ Ξερόλας 16/02/2014 09:22:40

   Μας ζορίζει λιγάκι, που τρέχουνε να λύσουν το βιοποριστικό τους (άπαξ) όλοι οι πικραμένοι, που δεκάρα δε δίνουν για μια Ευρώπη ανθρώπινη που θ΄αντιμετωπίζει τα μέλη με σεβασμό και κατανόηση. Δεν τους ενδιαφέρει η πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη. Η πάρτη τους τους νοιάζει μονάχα.

 8. DHN avatar
  DHN 16/02/2014 11:32:36

  Δείξτε ανοιχτό μυαλό και αφήστε κατά μέρους τους κομματικούς πατριωτισμούς και φανατισμούς.Αν ξεπερνούσαμε αυτά και στηρίζαμε Καμίνη θα είχαμε την Αθήνα στο τσεπάκι.Το ίδιο στην περιφέρεια με Σγουρό.Ας ελπίσουμε πως ο Παχατουρίδης αν στηριχτεί μπορεί να κερδίσει.

 9. Κριτική Σκέψη avatar
  Κριτική Σκέψη 16/02/2014 11:50:57

  Ωρα είναι να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες, ότι πολιτική είναι η προσφορά προς την πατρίδα και το λαό και όχι επάγγελμα και μάλιστα πολύ επικερδές!!! Αν το ξέρανε αυτό, πιστέψτε με, δεν θα θέλανε με τίποτα να ασχοληθούν με την πολιτική, γιατί απλά δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους και για τίποτα. Επομένως η ενασχόληση με την πολιτική θα πρέπει να γίνεται για μικρό χρονικό διάστημα (2 τετραετίες), όπως συμβαίνει στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου (ΗΠΑ , Γερμανία, Ην. Βασίλειο, Γαλλία), ώστε να δίδεται η ευκαιρία και στις νεότερες γενεές να συμμετάσχουν στα κοινά. Όταν βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους, να ανακυκλώνονται στην πολιτική, τότε κάτι πάει λάθος στην καλύτερη περίπτωση ή συμβαίνει κάτι επιλήψιμο στη χειρότερη. Θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τον κόσμο, αν τα συγκεκριμένα (στο άρθρο) πρόσωπα,ως θαυμαστές του νεοφιλευθερισμού, δραστηριοποιούνταν την παρούσα περίοδο στο επιχειρηματικό τομέα ώστε να ανοίξουν θέσεις εργασίας για κάποιουςανέργους και όχι να θέλουν να ζήσουν και πάλι από το δημόσιο.

 10. Κόρη καραβοκύρη avatar
  Κόρη καραβοκύρη 17/02/2014 12:19:30

  Δηλαδή υποψήφιοι θα κατέβουν όσοι έχουν πρόσβαση στα χαζοκούτια και είναι αναγνωρίσιμοι λόγω αυτών ανεξαρτήτως των διαφόρων ανοησιών που έχουν εκφράσει ωραία, να ακούσουμε όμως και τους άλλους υποψήφιους, ελπίζουμε να έχουν τίποτα σοβαρά βιογραφικά και αρκετά ένσημα είτε εντός είτε εκτός και ας μην είναι αναγνωρίσιμοι στο γυαλί, γιατί με τους εν λόγω τζάμπα καίει η λάμπα.

 11. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 17/02/2014 15:29:26

  Τά σχόλια είναι χαρακτηριστικά του μηδενισμού που κυριαρχεί στην νεοαλλαδική σκέψη. Κανένας δεν σας κάνει: Η μία έιναι "ξανθιά" ό άλλος έιναι έτσι, κλπ κλπ. Ακόμα και τον Χριστό να έβαζε πάλι κάτι θα λέγατε αρντηικό. Αυτός ο αρνητισμός που συνοδεύει τον επάρατο κακοήθη κομματισμό -ο μόνος στόχος έιναι η καρέκλα και η μάσα-έιναι μέρος της νοοτροπίας της ηττοπάθειας και της κακομοιριάς που διέπει τον νεοέλληνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.