Όπως έσκισε το Μνημόνιο η Κυβέρνηση, θα σκίσει και το Δουβλίνο
09/03/2015 16:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όπως έσκισε το Μνημόνιο η Κυβέρνηση, θα σκίσει και το Δουβλίνο

Και το Μπέλφαστ άμα χρειαστεί...

Το μοναδικό κακό με τον σταρ Βαρουφάκη με το ένα «νι», είναι ότι επισκιάζει τους λοιπούς κυβερνητικούς αστέρες. Για παράδειγμα ο κύριος Καμένος, ο οποίος προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, μιλώντας στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των ΑνΕλ.

Αν δεν ήταν τόσο ταπεινός ο Πάνος και έβγαζε το ένα «μι» από το επίθετο του, θα ξεπερνούσε σε συνεντεύξεις και τον πρωτεργάτη των Ταγμάτων Ρουφιανίας.

Διαβεβαίωσε τους πάντες ότι δεν έχουν ακόμη αναλάβει την εξουσία. Έχουν πάρει την Κυβέρνηση, αλλά οι αναπληρωτές Υπουργοί και Υφυπουργοί είναι χωρίς αρμοδιότητες, δεν έχουν οριστεί Γενικοί Γραμματείς, δεν έχουν αλλάξει οι διοικητές των Οργανισμών.

Εντάξει δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Εντός του έτους θα παραλάβουν την εξουσία, πακέτο με την παράδοση της ενδεχομένως.

Πάντως είναι ξεκάθαρο γιατί οι ΑνΕλ κυνηγήθηκαν ανελέητα κατά την προεκλογική περίοδο. Για να μη δημιουργηθεί αμιγώς αντιμνημονιακή Κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει εσωτερικό έγγραφο της Deutsche Bank, αλλά και οι παραινέσεις του Γερμανού Πρέσβη προς τον Γιάννη Δραγασάκη.

Τα επίμαχα έγγραφα ή συνομιλίες ας τα βρει ο ιστορικός του μέλλοντος, ο Πρόεδρος των ΑνΕλ έδωσε την κατεύθυνση των ερευνών.

Στήριξε τον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως ήταν μόνος απέναντι σε 18, αλλά στάθηκε όρθιος, δεν υπέκυψε στις απειλές και είπε το «όχι».

Που ακριβώς και πότε το είπε δεν έχει σημασία. Αφού την συμφωνία την εξέλαβε ο κ. Καμένος ως ένα περήφανο «όχι» εμάς μας περισσεύει.

Ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο ότι ενεργοποίησε την Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Εξοπλισμών για υποθέσεις που έμεναν στα συρτάρια.

Τώρα θα μπουν στα ερμάρια και κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος, θα γίνουν Εξεταστικές Επιτροπές, θα πέσουν μηνύσεις, κεφάλια, κεφάλαια, θα γίνει ταραχή.

Το συγκλονιστικότερο όλων όμως είναι ότι ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμένος δήλωσε πως «εάν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά και την ταυτότητα τους και πάνε στο Βερολίνο».

Εάν είναι και στο πλευρό του ISIS, τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά.

Εμείς τίποτα σάντουιτς θα τους δώσουμε για το δρόμο, από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Όλες αυτές οι δηλώσεις αντιστοιχούν στο πνεύμα όσων λέει η Κυβέρνηση για αμοιβαία επωφελή λύση με τους εταίρους.

Ποιο πρωί θα γίνει αυτό δεν μας είπε. Όπως όλες οι κρίσιμες αποφάσεις τις Κυβέρνησης αναστέλλονται για ένα αόριστο «αύριο». Σε δύο εβδομάδες, σε δέκα μήνες, σε εξήντα χρόνια δεν έχει και τόση σημασία. Το σύμπαν είναι απέραντο, όσο και η ανθρώπινη διάνοια.

Όπως έσκισε το Μνημόνιο η Κυβέρνηση, θα σκίσει και το Δουβλίνο. Και το Μπέλφαστ άμα χρειαστεί. Γιατί το παν είναι να μη μασάς. Μόνο να καταπίνεις.

Μεταλλαγμένα-μετονομασμένα προϊόντα: Θεσμούς αντί για τρόικα, δανειακή σύμβαση ανόρθωσης αντί για Μνημόνιο, διαπραγμάτευση αντί για τρικυμία εν κρανίω, άλλα λέω κι άλλα κάνω, άλαλα τα χείλη των Μνημονιακών…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.