Όποιος σκάβει τον τάφο του αλλουνού...
24/06/2015 16:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όποιος σκάβει τον τάφο του αλλουνού...

Συννημένα αρχεία

pdf5 (98.22 KBytes)

Όπως όλοι ξέρουμε ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση με το προεκλογικό τέχνασμα ότι οι προηγούμενοι διαπραγματεύονταν με e-mail και ότι η τρόικα τους έκανε ότι ήθελε. Η αποκάλυψη της WSJ δείχνει για ακόμη μια φορά το μέγεθος του διασυρμού του κ. Τσίπρα. Στο pdf που ακολουθεί φαίνεται ένα κείμενο διορθωμένο με κόκκινα γράμματα και αποτελεί ουσιαστικά την πρόταση που έκανε η ελληνική κυβέρνηση και τις διορθώσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των άλλων δανειστών. Λες και η Ελλάδα έγραφε διαγώνισμα και τα έκανε όλα λάθος και ο δάσκαλος σβήνει και γράφει με κόκκινο στυλό προς γνώση και συμμόρφωση των κακών μαθητών.

Αν αυτή δεν είναι η απόλυτη ξεφτίλα τότε τι είναι;

Ακολουθεί το κείμενο:

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμητρα Μ. avatar
    Δήμητρα Μ. 25/06/2015 12:51:22

    Μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται Η πλειοψηφία του ευκολόπιστου και χιλιοπροδομένου Ελληνικού Εκλογικού Σώματος, λατρεύει τους ανεπαρκείς πολιτικούς όταν αυτοί του χαϊδεύον τ' αυτιά με φρούδες υποσχέσεις. Γι αυτό και τη πιό κρίσιμη για το μέλλον του στιγμή, υπερψηφίζει την υπερβολή αντί τη σύνεση. Επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος, περιμένοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό βεβαίως, δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί. Και μετά απογοητευμένα και μ' ευκολία, ρίχνει στους άλλους το ανάθεμα. Πάντα οι άλλοι φταίνε για τη κατάστασή του. Δεν είναι έτσι. Η θαρραλέα αυτοκριτική μας, η αναγνώριση, η διόρθωση και η αποφυγή επανάληψης των λαθών μας, ο σεβασμός στη πολύτιμη ψήφο μας ("η σφαίρα" που μπορεί να σκοτώσει το μέλλον κι αυτών ακόμα των αγέννητων παιδιών μας), κυρίως, η ενεργοποίηση του εσωτερικού κριτή μας, βοηθούν να συμπεριφερθούμε ώριμα και υπεύθυνα την ώρα της κάλπης, και όχι μόνο. Ουδείς μπορεί να μάς υποτιμήσει αν εμείς δεν το επιτρέψουμε. Ουδείς. Αυτή είναι η γνώμη μου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.