Όλα τα θαλάσσια κήτη έβαλαν πλώρη για Ελλάδα
17/04/2014 05:54
του Μικρού Οδυσσέα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα θαλάσσια κήτη έβαλαν πλώρη για Ελλάδα

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περάσει τα σωστά μηνύματα: Με Βαρουφάκη, Λαπαβίτσα εκτός, Κρίτων εντός, κερδίζει σε νιάτα και παράλληλα η επαφή με την πραγματικότητα παραμένει μηδαμινή

Η επιμονή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριληφθεί τελικά ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κρίτωνας Αρσένης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπερκέρασε τις διαφωνίες της αριστερής πτέρυγας και έφερε τον εκλεγμένο το 2009 με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ στη λίστα των υποψηφίων.

Πρόκειται για μια πολιτική απόφαση τεράστιας σημασίας. Όλα τα θαλάσσια κήτη έβαλαν πλώρη για Ελλάδα, όντας βέβαια ότι τα δικαιώματα τους δεν θα καταπατηθούν.

Τα δε στελέχη του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζονται ως είδος προς εξαφάνιση και στο ΣΥΡΙΖΑ τα «υιοθετούν» μετά μανίας, για να πλουτίσουν στο μέλλον

Η πολιτική γραμματεία που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα μάλλον μουντό κλίμα (ας όψονται οι αγορές, που έτρεξαν για τα ελληνικά ομόλογα), αποφάσισε να συμπληρώσει μόνο τις έξι από τις οκτώ κενές θέσεις, που απέμεναν στο ευρωψηφοδέλτιο.

Οι άλλες δύο παραμένουν κενές για μετά το Πάσχα με την ελπίδα να βρεθεί κάποιο δυνατό όνομα κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Με τη χοληστερίνη ανεβασμένη, η επαναστατική γυμναστική γίνεται καλύτερα.

Με τον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχει ένα θέμα, μιας και όλοι στην Κουμουνδούρου είναι καλλιτέχνες, ο καθένας με τον τρόπο του. Τους κωμικούς πάλι τους παίρνουν οι ΑΝΕΛ, ο Βύρων έκλεισε τα «στέφανα» με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, άντε να βρεις αρτίστα αναγνωρίσιμο αποφασισμένο να εκτεθεί.

Δεν προχώρησαν επίσης για διάφορους λόγους οι υποψηφιότητες του Γιάννη Βαρουφάκη και του Κώστα Λαπαβίτσα.

Ο Βαρουφάκης ενώ εθεωρείτο βέβαιος, πιθανόν «πλήρωσε» κάτι άρθρα για «Ποτάμια» και «Σταύρους», αν και επίσημα διέρρευσε διαφωνία της αριστερής πτέρυγας. Καμία πρόταση της δεν περνάει για κανένα λόγο, η πλειοψηφία για μια φορά υπήρξε large και την άφησε να πιστεύει ότι αυτή έκοψε τον Γιάνη (έτσι πρωτοποριακά γράφει το όνομα του ο Βαρουφάκης, ας το κοκκινίζει όσο θέλει το word).

Για τον Λαπαβίτσα η άρνηση της ηγετικής ομάδας υπήρξε σφοδρή, καθώς πρόκειται για έναν από τους ένθερμους υποστηρικτές της επιστροφής της χώρας σε εθνικό νόμισμα και στην Κουμουνδούρου ορκίζονται στο ευρώ εδώ και μήνες.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να περάσει τα σωστά μηνύματα: Με Βαρουφάκη, Λαπαβίτσα εκτός, Κρίτων εντός, εκτός και επί τα αυτά, κερδίζει σε νιάτα, η επαφή με την πραγματικότητα παραμένει μηδαμινή και παράλληλα η επιστημονική κοινότητα στερείται μόνο ένα “beautiful mind”.

Το μόνο κακό για τον Κρίτωνα είναι ότι τώρα χρειάζεται σταυρούς προτίμησης, κάτι που όπως λένε οι κακές γλώσσες, δεν έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.