Έφαγε "πόρτα" ο Τσίπρας στην Κύπρο!
25/02/2014 17:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έφαγε "πόρτα" ο Τσίπρας στην Κύπρο!

Έφαγε πόρτα ο Αλέξης Τσίπρας από το δήμο Πάφου στην Κύπρο καθώς το δημοτικό συμβούλιο απέρριψε την πρόταση να είναι ο κύριος ομιλητής στην κεντρική εκδήλωση του Δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Η πρόταση κατατέθηκε από την Δημοτική ομάδα της ΕΔΕΚ και βρήκε τη στήριξη από την ομάδα του ΑΚΕΛ η οποία ομάδα απέσυρε την πρώτη της πρόταση για την δημοσιογράφο Κύρα Αδάμ.

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η απόφαση φαίνεται να ελήφθη με δεδομένο ότι το κλίμα στην Ελλάδα είναι τεταμένο ενόψει δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών και ως εκ τούτου δεν ήθελαν να αφήσουν την παραμικρή υπόνοια ότι ως δήμος ευνοεί τον έναν ή τον άλλον πολιτικό αρχηγό της Ελλάδας.

Παρά το γεγονός ότι έγιναν κινήσεις για να μην κατατεθεί καν προς ψήφιση η συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να μην έρθουν σε δύσκολη θέση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.