Έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη;
06/12/2014 21:46
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη;

Η αγορά βοά ότι έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη. Δηλαδή η πιάτσα μιλάει για πολύ γνωστό πολιτικό ο οποίος πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι και ο ίδιος έχει φτιάξει… κουμπαρά ο οποίος σχετίζεται με εξοπλιστικά προγράμματα. Λέγεται μάλιστα ότι έχουν βρεθεί τραπεζικοί λογαριασμοί και off shore εταιρεία και είναι θέμα χρόνου να κινηθούν οι δικαστικές διαδικασίες και βεβαίως οι διαδικασίες που προβλέπονται στη Βουλή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστή εταιρεία έχει εμβάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε πολιτικό που πριν χρόνια ήταν βουλευτής για να προωθήσει τα εξοπλιστικά προγράμματα που η ίδια ήθελε. Πρόκειται για μαύρο χρήμα που διακινήθηκε και τώρα έχει αποκαλυφθεί η ροή του χρήματος.

Δεν αποκλείεται πάντως αυτή η υπόθεση να ανατρέψει και τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται στο προσκήνιο. Και μπορεί κάποιοι να λένε ότι δεν θα συγκεντρωθούν 180 βουλευτές όμως η βόμβα που πρόκειται να σκάσει ίσως και μέχρι τις γιορτές μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στους σχεδιασμούς. Ίσως και γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες διεργασίες, αποχωρήσεις, τσακωμοί, απειλές και εκβιασμοί. Όμως, όλα εδώ πληρώνονται για κάποιους που εμφανίζονται ακραιφνείς αντιμνημονιακοί αλλά είναι από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Βέβαια ο λαδιάρης πολιτικός θα αρχίσει να φωνάζει ότι πρόκειται για συνωμοσία αλλά τον έχουν «δέσει» για τα καλά και χειροπόδαρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.